Sanich Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Оригінальна тема із-за свого розміру відправлена в архів. http://tochok.info/topic/10803-погода-на-пасіці-вчора-сьогодні-завтра-прогноз-архів/ Прошу продовжувати в цій темі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 4 часа назад, Sanich сказал: Оригінальна тема із-за свого розміру відправлена в архів. http://tochok.info/topic/10803-погода-на-пасіці-вчора-сьогодні-завтра-прогноз-архів/ Прошу продовжувати в цій темі. А якже тепер @ДобровоЛ, як він тепер житиме, розуміючи, що відтепер не він автор теми "Погода"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 1 хвилину тому, ромео сказав: А якже тепер @ДобровоЛ, як він тепер житиме, розуміючи, що відтепер не він автор теми "Погода"? Дозволяю йому перестворити тему, а я видалю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 7 хвилин тому, ромео сказав: А якже тепер @ДобровоЛ, як він тепер житиме, розуміючи, що відтепер не він автор теми "Погода"? Я теж про це подумав і зайшов сюди написати - але Ви випередили Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 1 годину тому, Sanich сказав: Дозволяю йому перестворити тему, а я видалю. Ну, правильно. Придумана мною тема побила усі рекорди. Тут орден би вчипити, а ви все видалили. Популярності 'На ТочкУ' це точно не додасть. Інші форуми для підвищення активності з шкіри лізуть , а ви...Та ви власник, з вами не посперичаєшся. У 'Правилах' і про це є. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: Тут орден би вчипити, а ви все видалили. Що означає видалив? Все доступно для читання. Просто писати в архівній темі неможливо. Ви б спочатку розібралися. 1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: Популярності 'На ТочкУ' це точно не додасть. Я вже попелом голову посипаю. 2 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Інші форуми для підвищення активності з шкіри лізуть , а ви... Якщо вам більш цікаво на інших форумах - ваше право там більше проводити часу або взагалі не заходити на Точок. Я ж роблю все можливе, щоб форум працював. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Женя Ц. Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 +6 туман. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 +9 * с утра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergei 08 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 +7 хмарно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пётр Ахтырский Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 +6 хмарно Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwlo Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 +15 вітер західний доволі сильний Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 16 годин тому, Sanich сказав: Що означає видалив? Все доступно для читання. Просто писати в архівній темі неможливо. Ви б спочатку розібралися. Я вже попелом голову посипаю. Якщо вам більш цікаво на інших форумах - ваше право там більше проводити часу або взагалі не заходити на Точок. Я ж роблю все можливе, щоб форум працював. Так, Олександре. Не ціните ви активних дописувачів. А я по лайках ніби зразу ж за Мико стою... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Яцков Андрій Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 +17, сонячно. Бджоли активно літали. Судячи з подальших прогнозів - можливо востаннє в цьому році Link to comment Share on other sites More sharing options...
Женя Ц. Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 2 минуты назад, Яцков Андрій сказал: +17, сонячно. Бджоли активно літали. Судячи з подальших прогнозів - можливо востаннє в цьому році Нам до понеділка обіцяють,ще тепло,думаю трохи пролітають . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 А у мене на Троєщині +15С зараз. І батареї затопили, скотиняки. Рекламна дуже хитра кампанія - вибори - виборами, а платить нам доведеться половину пенсії... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted October 22, 2020 Author Share Posted October 22, 2020 9 годин тому, ДобровоЛ сказав: Так, Олександре. Не ціните ви активних дописувачів. А я по лайках ніби зразу ж за Мико стою... Мені здається я нікого не примушую писати, як і мене ніхто не примушує підтримувати форум. Тут все тримається на взаємному добровільному бажанні брати участь в спілкуванні в даній спільноті. Чому хтось має когось цінувати? Якщо завтра форум стане непотрібним - значить прийде час його закривати. У мене немає комерційного інтересу в даному проекті, щоб я турбувався на даний рахунок. Він мені лише цікавий, як площадка для вільного і рівного спілкування пасічників. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 24 хвилини тому, Sanich сказав: Мені здається я нікого не примушую писати, як і мене ніхто не примушує підтримувати форум. Тут все тримається на взаємному добровільному бажанні брати участь в спілкуванні в даній спільноті. Чому хтось має когось цінувати? Якщо завтра форум стане непотрібним - значить прийде час його закривати. У мене немає комерційного інтересу в даному проекті, щоб я турбувався на даний рахунок. Він мені лише цікавий, як площадка для вільного і рівного спілкування пасічників. Тоді- сорі. Бо я вважав, що як засновник такого розкрученого форуму ви б мали тут непоганий комерційний інтерес. Он навіть на Ютубі за власні канали дехто заробляє. А тут живий форум з десятками тисяч учасників... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Сегодня по теплее и на градуснику +10 . С утра покидал спиннинг , ничего даже не ударило . Вчера хоть видел что гналась и вечером промазала . Зато вот что у меня в огороде Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 + 15 С зараз , ніби знову повернулось літо до нас на Троєщину... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Сейчас на градуснике +18 и некоторые облётываются после вчерашней обработки бипином Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergei 08 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 +19 в обід Link to comment Share on other sites More sharing options...
Женя Ц. Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 2 часа назад, Sergei 08 сказал: +19 в обід На завтра обіцяють також гарну погоду,а там малюють дощі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пётр Ахтырский Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 + 10 хмарно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Также +10 * Отопление отключил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Женя Ц. Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 +10 хмарно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.