Перейти к содержанию

Кассетный павильон для содержания пчёл

Рекомендуемые сообщения

3 хвилини тому, Віталій Блінов сказав:

Трутовок в загалі не буде, обльоти будуть достатньо бо закладається більше, додатково буде відбір бджолами маток , природа розумніше людей. 

В теорії все легко, просто, швидко... От на практиці часто буває по іншому. 

Перша касета з трансформацією бокових стінок для можливості створювати медовики на 28 сімей в павільйоні на одну сторону.

IMG_20250618_163318.jpg

20 минут назад, Віталій Блінов сказал:

Перша касета з трансформацією бокових стінок для можливості створювати медовики на 28 сімей в павільйоні на одну сторону.

IMG_20250618_163318.jpg

Типу перша а в павільйоні їх типу багато.... життя не вистачить такими темпами....:crazy:

27 хвилин тому, Віталій Блінов сказав:

IMG_20250618_163318.jpg

Це щоб можна було об'єднати в лежак?

2 години тому, Олександр К сказав:

Типу перша а в павільйоні їх типу багато.... життя не вистачить такими темпами....:crazy:

Вистарчить часу, людина зібралась жити 100 років. :umora:

29 минут назад, Ворон сказал:

Вистарчить часу, людина зібралась жити 100 років. :umora:

То походу буде мало...

3 години тому, Конструктор сказав:

Це щоб можна було об'єднати в лежак?

Вертикально і горизонтально в залежності від цілей .

1 годину тому, Віталій Блінов сказав:

Вертикально і горизонтально в залежності від цілей .

28 сімей об'єднати в одну. матки по чому продавати будете?

В цьому році що принесли то і з'їли і це при тому що робив імітацію тихої зміни з обмеженням засіву інвалідки уявляю що у тих у кого сім'ї сіять на повну . Завтра поїду встановлю ще двоє ваг буду наблюдати додатково за двома ройками .

8 годин тому, gardener сказав:

28 сімей об'єднати в одну. матки по чому продавати будете?

Так їх ніхто не бере, вони аборигени , зараз всі шукають закордоні .  

Screenshot_2025-06-19-06-20-16-188_com.mi.globalbrowser.jpg

3 хвилини тому, Віталій Блінов сказав:

В цьому році що принесли то і з'їли і це при тому що робив імітацію тихої зміни з обмеженням засіву інвалідки уявляю що у тих у кого сім'ї сіять на повну . Завтра поїду встановлю ще двоє ваг буду наблюдати додатково за двома ройками .

Так їх ніхто не бере, вони аборигени , зараз всі шукають закордоні .  

Screenshot_2025-06-19-06-20-16-188_com.mi.globalbrowser.jpg

Зате їм тепло там. Які ваги ставите?

Грант-експерт під мене робили на троє ваг, два термометра і влажность в павільйоні , треба було ще одну влажність взимку щоб між корпусами ставити в вулику, щоб можна було порівнювати.  Поставив други ваги вже показує там де була перша половини трутовки матку бачив але ще не сіє треба ще було треті не хватає довжини провода ,  полінувався переставлять блок на друге вікно це треба було на павільйон залазити сонячну панельну і антену зміщати,спішив мене людина чекала щоб ройка і з  маточниками забрати, пока їхав одну матку він вже в клетосек посадив.  , з рамкою . Бо минулі ті що на місто віз захололи. У товариша на другому точці з 27 сімей 11 роєві , це він вже трохи з ними поборовся , липка виділяє  десь 3 гектара посадки, бджола гуде на вагах нуль, гречка  починає цвісти 35 га.   і соняха там 150 га. Черговий велопробіг 35 км , крокомір показує , 11,38 км в три рази меньше рахує .

Screenshot_2025-06-19-20-29-38-602_com.xiaomi.hm.health.jpg

34 хвилини тому, Віталій Блінов сказав:

Черговий велопробіг 35 км , крокомір показує , 11,38 км в три рази меньше рахує .

Він рахує кроки а не кілометри. Поставте собі спідометр, тоді будуть кілометри.

Не ображайтеся, але якшо Ви подаєте заявки на гранти в такому стилі як тут пишете, то не дочекатися Вам їх

1 година тому, gardener сказав:

Не ображайтеся, але якшо Ви подаєте заявки на гранти в такому стилі як тут пишете, то не дочекатися Вам їх

Ви хоть на один подали)))?

7 годин тому, Віталій Блінов сказав:

Ви хоть на один подали)))?

Я так не вмію

Коли ти не чув про павільйони .

Тут залізний каркас , у мене буде зразу з касетами  качатись і вскриватися вібрационим ножем зразу 6 рамок в касеті. https://www.facebook.com/share/r/1BpeVnNNV5/

1 година тому, Віталій Блінов сказав:

у мене буде зразу з касетами  качатись і вскриватися вібрационим ножем зразу 6 рамок в касеті.

Бджолей багато маєте? Зараз.

4 двох маточні , за добу принос в одному двох маточному 700 грам за ніч мінус 700 ,  температура за бортом 11 , це притому що в одній після імітації тихої зміни немає росплода матка в обльоті . Без обробки клеща . Сьогодні може буде зустріч в сільхоз інституті з проректором  презентація технології " Bee symphony" у них там садок є. Від мене два км .

Screenshot_2025-06-25-07-04-19-442_com.mi.globalbrowser.jpg

4 двох маточні , за добу принос в одному двох маточному 700 грам за ніч мінус 700 ,  температура за бортом 11 , це притому що в одній після імітації тихої зміни немає росплода матка в обльоті . Без обробки клеща . Сьогодні може буде зустріч в сільхоз інституті з проректором  презентація технології " Bee symphony" у них там садок є. Від мене два км .

Screenshot_2025-06-25-07-04-19-442_com.mi.globalbrowser.jpg

З вашими бджолами щось не те. Вони багато жруть, а мали б щось приносити. У вас же павільйон, двохматочні і імітація чогось там... Закрутіть їм гайки. Хай вже не імітують щось там:umora:

7 годин тому, Віталій Блінов сказав:

за добу принос в одному двох маточному 700 грам за ніч мінус 700 ,  

тобто за добу принос 350 виходить? а ше вдень шось їли

24.06.2025 в 10:07, Віталій Блінов сказав:

у мене буде зразу з касетами  качатись і вскриватися вібрационим ножем зразу 6 рамок в касеті.

даю ідею, безкоштовну. У Вас жеж там всі (і матки і бджоли) ходять по кругу? Запускаєте пусту касету з одного боку павільйону, а в іншому ставите медогонку. Касету на транспортер (як в коровнику гній вигортали). Поки та касета дійде до медогонки, бджоли якраз занесуть її медом

12 годин тому, yu1986ra сказав:

З вашими бджолами щось не те. Вони багато жруть, а мали б щось приносити. У вас же павільйон, двохматочні і імітація чогось там... Закрутіть їм гайки. Хай вже не імітують щось там:umora:

Так такий принос і в лежаках у знайомого на двух точках.))

Пішов росплід у бувшої першої половини трутовки на 2 вагах почали їсти. Пройшло 13 днів треба їм ще в другу половину підкинути відводка щоб краще їли. 

Screenshot_2025-06-26-06-38-12-572_com.mi.globalbrowser.jpg

Дальше лежаків думки не ідуть , https://www.facebook.com/share/r/19eQYR8BU9/

Отримав 5 метрів силіконового харчового  шлангу з ТЕМІ , по 42 грн за метр , на касету треба два, заказав ще 10 по 38 , хочу трохи погратися може за 0,42 грн щось вийде , брав кінцевіки для проводів , 100 шт за 113 , почав гратися випало 1900 шт за 0,42 добрав на 418 гринов замовлення проплатив  зразу. Все-таки маю надію зробити торцову сторону в старому павільйоні на новий лад хоть 12 сімей.

Дальше лежаків думки не ідуть , https://www.facebook.com/share/r/19eQYR8BU9/

Отримав 5 метрів силіконового харчового  шлангу з ТЕМІ , по 42 грн за метр , на касету треба два, заказав ще 10 по 38 , хочу трохи погратися може за 0,42 грн щось вийде , брав кінцевіки для проводів , 100 шт за 113 , почав гратися випало 1900 шт за 0,42 добрав на 418 гринов замовлення проплатив  зразу. Все-таки маю надію зробити торцову сторону в старому павільйоні на новий лад хоть 12 сімей.

Надія помирає останньою. :umora:

2 години тому, Віталій Блінов сказав:

Отримав 5 метрів силіконового харчового  шлангу з ТЕМІ , по 42 грн за метр , на касету треба два, 

То шоби мед стікав?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...