Jump to content

продам бджолосімї бакфаст

Recommended Posts

Продам 12 бджолосімей бакфаст (10 сильних вийшли з зими і 2 слабших). Матки 2017-2019 років. На рамці дадан. Продаж у зв"язку з тим, що пасіка розрослась (плодяться як кролі), а часу на роботу з бджілками не вистачає хоч плач. Тому зменшую пачіку до сімейних потреб. Продаж одним лотом по ціні 1700 грн за сім"ю. В ціну входять рамки (вулики не входять). Територіально - Решетилівка, Полтавська область. Контакти: 0971277776 (меседжери), 0506035777 (кращий зв"язок тут) Андрій. На форумі буваю рідко. Телефонуйте.

7 хвилин тому, АндрійК сказав:

Продам 12 бджолосімей бакфаст (10 сильних вийшли з зими і 2 слабших). Матки 2017-2019 років. На рамці дадан. Продаж у зв"язку з тим, що пасіка розрослась (плодяться як кролі), а часу на роботу з бджілками не вистачає хоч плач. Тому зменшую пачіку до сімейних потреб. Продаж одним лотом по ціні 1700 грн за сім"ю. В ціну входять рамки (вулики не входять). Територіально - Решетилівка, Полтавська область. Контакти: 0971277776 (меседжери), 0506035777 (кращий зв"язок тут) Андрій. На форумі буваю рідко. Телефонуйте.

Інтересно,як бджоли можуть плодитись як кролі,цеж БАКФАСТ,і без допомоги пасічника не плодиться.:umora:

4 часа назад, АндрійК сказал:

Можно вопрос какие 12 семей вы будете продавать из ваших 10.:hmm:

В

22 минуты назад, F.A.V. сказал:

Можно вопрос какие 12 семей вы будете продавать из ваших 10.:hmm:

мене 18 вуликів. 12 продаю. зменшую з 18 до 6. 12 продаю. Ніде не писав, що в мене їх 12 всього. Прошу стач в темі не розводити. В кого є питання - телефонуйте, залюбки поспілкуюсь.

Это ваш профиль? Отредактируйте чтобы было понятно.

Screenshot_20200307-153407_Firefox.jpg

В 07.03.2020 в 15:36, F.A.V. сказал:

Это ваш профиль? Отредактируйте чтобы было понятно.

Screenshot_20200307-153407_Firefox.jpg

разве в условиях подачи обьявления прописано требование?(Это ваш профиль? Отредактируйте чтобы было понятно.)Человек указал цену, указал сколько семей продает, указал телефон, нет же обязательно найдутся умники, которые начнут засирать человеку тему, типа( Отредактируйте чтобы было понятно)(Можно вопрос какие 12 семей вы будете продавать из ваших 10) (Інтересно,як бджоли можуть плодитись як кролі,цеж БАКФАСТ,і без допомоги пасічника не плодиться) Странно что не начали долбить человека типа    откуда матки? какая линия? где брал?   Телефон указан если так туго доходит, то позвоните, а не срите и не завидуйте.

• 3 weeks later...

Шановні пасічники, пропонуйте Вашу ціну, бо часу катастрофічно не вистачає на бджіл.

Канді підгодовані. Ревізія проведена, вулики почищено. Смужки від кліща поставлено.  

1 час назад, АндрійК сказал:

Шановні пасічники, пропонуйте Вашу ціну, бо часу катастрофічно не вистачає на бджіл.

Боятся люди 

В 15.03.2020 в 01:12, механик сказал:

если так туго доходит, то позвоните, а не срите и не завидуйте.

• 2 weeks later...
В 14.03.2020 в 17:18, АндрійК сказал:

Торг має місце.

Вітаю ! Але у вас і так за сім’ю ціна дуже низька ! Накидайте фоток - і якщо це класичний Бакфаст , в такий надранній час - з руками відірвуть ! Нехай щастить ! :az:

4 години тому, Георгий14 сказав:

Вітаю ! Але у вас і так за сім’ю ціна дуже низька ! Накидайте фоток - і якщо це класичний Бакфаст , в такий надранній час - з руками відірвуть ! Нехай щастить ! :az:

Завтра купую карніку по 800 за сім'ю, відповідно думаю, що ціна завищена.

07.03.2020 в 09:22, АндрійК сказав:

До речі, модератори з мене, за об'яву про продаж вуликів, хотіли 200грн.(

Це тільки з мене, чи так з усіх?

Бути такого не може :IMHO:

5 часов назад, Anatoliy50 сказал:

Думаете с вас одного . Это плата для поддержки форума .

Уважаемый пан Ворон можно вопрос ? Почему вам смешно ? Постоянно смешно :umora: . 

7 годин тому, цыганок сказав:

Уважаемый пан Ворон можно вопрос ? Почему вам смешно ? Постоянно смешно :umora: . 

Людин я весела,тому смішно з "спеціалстів",які рівняють усе по своєму розумі.:umora:

14 часов назад, Anatoliy50 сказал:

это потому что Вы не    (Совет Форума):IMHO:а  обычный (Пользователь):hi:Совет форума тут рекламирует маток, мед, нуклеусы, помощниц и к ним еще помощниц:rofl: какие то желтые футболки:rofl: и все это на халяву все как в верховной раде:IMHO1: кто ближе к кухне тот и в шоколаде:rofl:

11 часов назад, Вадим Попов сказал:

Може:IMHO1: ОЛХ Вам в помощь:hi:

4 часа назад, Ворон сказал:

Людин я весела,тому смішно з "спеціалстів",які рівняють усе по своєму розумі.:umora:

А вы я вижу великий специалист :umora: . Профи :umora: .  Удачи человек который смеется :hi:.

22 часа назад, Anatoliy50 сказал:

Завтра купую карніку по 800 за сім'ю, відповідно думаю, що ціна завищена.

800 за семью??????? Продавец в адеквате????

12 минут назад, Critic сказал:

Ту семью ещё видеть надо. Может она ровно столько и стоит:dntknw:.

10.04.2020 в 23:53, цыганок сказав:

Думаете с вас одного . Это плата для поддержки форума .

То чому це не зробити прозорим?

17 годин тому, Critic сказав:

зображення_viber_2020-04-11_15-05-41.jpg

зображення_viber_2020-04-11_15-05-46.jpg

10.04.2020 в 21:35, Вадим Попов сказав:

Двічі давав об'яву, двічі вимагали гроші(

11.04.2020 в 09:14, механик сказав:

это потому что Вы не    (Совет Форума):IMHO:а  обычный (Пользователь):hi:Совет форума тут рекламирует маток, мед, нуклеусы, помощниц и к ним еще помощниц:rofl: какие то желтые футболки:rofl: и все это на халяву все как в верховной раде:IMHO1: кто ближе к кухне тот и в шоколаде:rofl:

В чому тоді суть безкоштовності?

Оголосили би прайс за послуги, і усім було б зрозуміло.

• Sanich locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...