artemishe Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 2 часа назад, Anatoliy50 сказал: Так, рамки бачу, а де бджоли? 800 грн, хм... Якто кажуть, бєз лоха і жизнь плоха. Осталось зясувать, хто лох, продавець чи покупець. Хоча люди налякані проісходящим, чи може дуже гроші потрібні. Іспуг пройдьот, а бджіл вже нема, як і грошей. Разом з тим, в хороших бджіл по такій ціні не віриться, на даний час, принаймні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 1 час назад, artemishe сказал: хороших Хорошие это дорогие. Дешёвые плохие. Правильно я следую вашей логике? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artemishe Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 1 минуту назад, ved сказал: Хорошие это дорогие. Дешёвые плохие. Правильно я следую вашей логике? Бджоляр, коли переходе з розряду покупців бджіл, в розряд продавців, повністю розуміє усю логіку продажу. Тож перейдіть, хоча б на пару років, і вам все стане зрозуміло Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 3 минуты назад, artemishe сказал: перейдіть В 17 и 18 годах поодавал свои пчелопакеты.После потравы 18 года востанавливаюсь. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoliy50 Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 4 години тому, artemishe сказав: Так, рамки бачу, а де бджоли? 800 грн, хм... Якто кажуть, бєз лоха і жизнь плоха. Осталось зясувать, хто лох, продавець чи покупець. Хоча люди налякані проісходящим, чи може дуже гроші потрібні. Іспуг пройдьот, а бджіл вже нема, як і грошей. Разом з тим, в хороших бджіл по такій ціні не віриться, на даний час, принаймні. 6-7 повних рамок бджоли Link to comment Share on other sites More sharing options...
artemishe Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 31 минуту назад, Anatoliy50 сказал: 6-7 повних рамок бджоли можете радіти, бо це сдєлка вєка. Одне не зрозуміло, навіщо підкидати по 2 листа вощини, якщо маєш віддати бджіл, мабуть все ж таки вам не все віддадуть, або продавець хоче напослєдок хоч трошки поімєть. І шось пльоночка нова, і вулик не як після зими, шось ви таки умовчуєте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoliy50 Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Це я свої доставляв, для транспортування Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стахановский Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Только что, Anatoliy50 сказал: Це я свої доставляв, для транспортування Нормальные семейки для середины апреля.Не знаю как на юге а для севера и востока средняя семья.Цена замечательная.Я бы не продал по 800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гурович Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 3 часа назад, Anatoliy50 сказал: 6-7 повних рамок бджоли 130 грв рамка - отличная сделка Link to comment Share on other sites More sharing options...
АндрійК Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Працював сьогодні на пасіці. Вулики в переважній більшості обсажені бджолами на 9-10 рамок. Є й побільше. Слабші на 6 мінімум. Поставив надставки на 145 на сильні багатокорпусні. Пофоткав. Але фото розміром понад 2,93 мв і сюди не влазять. Зацікавленим можу скинути на вайбер, ватсап, телеграм. Мій 0971277776. Пишіть. Відповім. Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
АндрійК Posted April 23, 2020 Author Share Posted April 23, 2020 Всі бджолосім"ї продано. Дякую покупцям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.