brodyaga Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Есть ли форуме план выставок в Украине и за рубежом? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 37 минут назад, brodyaga сказал: Есть ли форуме план выставок в Украине и за рубежом? Про план не знаю... Навряд ли ... Большая выставка будет в Харькове 15-16 февраля... Если интересно магу подсказать где... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brodyaga Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 4 минуты назад, Александр К. сказал: Про план не знаю... Навряд ли ... Большая выставка будет в Харькове 15-16 февраля... Если интересно магу подсказать где... Благодарю, может обратиться к модераторам, тема то нужная, думаю пользователи меня поддержат 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 В разделе Заходи смотрите. Найдете все что выкладывают форумчане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 14 хвилини тому, brodyaga сказав: Благодарю, может обратиться к модераторам, тема то нужная, думаю пользователи меня поддержат Тицьніть сюди далі самі розберетесь Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brodyaga Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 16 минут назад, Николай S сказал: Тицьніть сюди далі самі розберетесь Если возможно, было бы удобно иметь график выставок на год по пчеловодству, как образец http://online-expo.kiev.ua/calendar#january Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brodyaga Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 Да и в Харьков не всем с руки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 3 години тому, brodyaga сказав: Если возможно, было бы удобно иметь график выставок на год по пчеловодству, как образец http://online-expo.kiev.ua/calendar#january Все у наших руках, уважно вивчіть головну сторінку форума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ю.М. Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Еволюція виставок в Україні: Започаткував Інститут бджільництва - весняна в середині травня і осіння на Спаса тривалий час не мали конкурентів! З 2005, а особливо після "славної" Апімондії, проведеної непрофесіоналами, почав набирати силу "Бджолярський круг", завдяки різноманітності учасників та дешевій оплаті виставкового місця, але не всіх влаштовувала "стихійність" та відсутність комфорту. Харківські виробники, які домінують на ринку, традиційно проводять весняну виставку обладнання, а останні 3 роки ще й виставку "Бджолярського Кругу" (осінню) Весняне зібрання "Бджолярського Кругу" з пристойною виставкою, перед 1-м травня, традиційно проводять в Градизьку. Останні роки, на піку популярності з"явилося багато регіональних заходів, зокрема в Дніпрі, Кривому Розі, Львові, Чернівцях,Миколаєві, Мелітополі, Полтаві і т.д.(вибачте кого забув) Минулого року започаткована дуже солідна і дуже дорога виставка в Києві - "Продуктивне бджільництво" Загалом по Україні їх близько 10-15, досить пристойного рівня організації та представництва. Але оскільки дати проведення постійно змінюють (Крім Бджолярського Кругу - перші вихідні жовтня), то і скласти графік на рік досить проблематично - визначаються з датою за місяць - два до проведення. Тому побажання організаторам - вчасно давати інформацію в т.ч. на "Точку", а до пасічників - не лінуватися і підтримувати ці заходи як присутністю, так і фінансово, тоді буде з них користь для всіх учасників. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brodyaga Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 5 минут назад, Ю.М. сказал: Еволюція виставок в Україні: Започаткував Інститут бджільництва - весняна в середині травня і осіння на Спаса тривалий час не мали конкурентів! З 2005, а особливо після "славної" Апімондії, проведеної непрофесіоналами, почав набирати силу "Бджолярський круг", завдяки різноманітності учасників та дешевій оплаті виставкового місця, але не всіх влаштовувала "стихійність" та відсутність комфорту. Харківські виробники, які домінують на ринку, традиційно проводять весняну виставку обладнання, а останні 3 роки ще й виставку "Бджолярського Кругу" (осінню) Весняне зібрання "Бджолярського Кругу" з пристойною виставкою, перед 1-м травня, традиційно проводять в Градизьку. Останні роки, на піку популярності з"явилося багато регіональних заходів, зокрема в Дніпрі, Кривому Розі, Львові, Чернівцях,Миколаєві, Мелітополі, Полтаві і т.д.(вибачте кого забув) Минулого року започаткована дуже солідна і дуже дорога виставка в Києві - "Продуктивне бджільництво" Загалом по Україні їх близько 10-15, досить пристойного рівня організації та представництва. Але оскільки дати проведення постійно змінюють (Крім Бджолярського Кругу - перші вихідні жовтня), то і скласти графік на рік досить проблематично - визначаються з датою за місяць - два до проведення. Тому побажання організаторам - вчасно давати інформацію в т.ч. на "Точку", а до пасічників - не лінуватися і підтримувати ці заходи як присутністю, так і фінансово, тоді буде з них користь для всіх учасників. Календарь бы иметь. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ю.М. Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 1 минуту назад, brodyaga сказал: Календарь бы иметь. Я відповідаю за виставки "Бджолярського Кругу" -1.2 Травня, (Градизьк), та 3-4 жовтня ( Сміла, Черкаська обл.) Решту дат назвати не можу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brodyaga Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 3 минуты назад, Ю.М. сказал: Я відповідаю за виставки "Бджолярського Кругу" -1.2 Травня, (Градизьк), та 3-4 жовтня ( Сміла, Черкаська обл.) Решту дат назвати не можу. Нужно просить модераторов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
timoncikk Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 В Кривому Розі в лютому буде виставка, чи мене дезінформували? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Охмалина Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Только что, timoncikk сказал: В Кривому Розі в лютому буде виставка, чи мене дезінформували? Буде, 8-9 лютого в Палаці металургів. Більш детальна інформація за тел. 067 622 33 77. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brodyaga Posted January 22, 2020 Author Share Posted January 22, 2020 В 21.01.2020 в 20:55, Охмалина сказал: Буде, 8-9 лютого в Палаці металургів. Більш детальна інформація за тел. 067 622 33 77. Благодарю, к сожалению модераторы молчат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 В 20.01.2020 в 23:27, brodyaga сказав: Нужно просить модераторов. 4 хвилини тому, brodyaga сказав: Благодарю, к сожалению модераторы молчат Ви про кого? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Охмалина Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 В 21.01.2020 в 19:20, timoncikk сказал: В Кривому Розі в лютому буде виставка, чи мене дезінформували? О выставке в Кривом Роге 8-9.02 см. : https://parkplus.events/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
timoncikk Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Шановні колеги!, як виставка в Кривому Розі, , щось фото не має, завтра маю їхати.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Брониславович Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 38 минут назад, timoncikk сказал: Шановні колеги!, як виставка в Кривому Розі, , щось фото не має, завтра маю їхати.......... Есть на фэйсбук. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts