Jump to content

Бджолопакети 2020

Recommended Posts

бджолопакети в к-сті 160 шт карпатських бджіл на даданівську рамку бджолопакети, продаємо кінець квітня початок травня 2020 року. Матки мічені. Комплектація бджолопакета 3+1, 4 р.р. Тара наша або покупця. Бджоли здорові, високопродуктивні і дуже миролюбні, економні в зимівлі, стійкі до хвороб. В межах України доставка від одного бджолопакета. Доставку здійснюємо службою укрпочта та нічний експрес. Ціна 1000. Працюємо на постійній основі, якість та порядність гарантуємо. Тел.0505552454 0671125005

IMG_7485.jpg

Цена за 3+1  и за 4рр одинаковая.  Так ли это на самом деле?

За месяц цена упала на сто гривен до мая ещё далеко к адекватной цене и подойдём.;):IMHO1:

А на весну  пакети завжди мають адекватну ціну , а зараз всі ці пас"янси від нічого робити...

12 години тому, F.A.V. сказав:

За месяц цена упала на сто гривен до мая ещё далеко к адекватной цене и подойдём.;):IMHO1:

Какая цена по Вашему мнению адекватная? 

1 година тому, АнатолийМ сказав:

Нормальна  ціна, непереймайтеся. То лиш любителі халяви кричать що дорого. Якісний пакет неможе коштувати менше 1000грн, а в залежності від строків продажу буде навіть дорожчий. 

1 час назад, АнатолийМ сказал:

Вам продать или купить ?

17 хвилин тому, Мико сказав:

Вам продать или купить ?

:) хороший вопрос :) мне узнать, чтоб подороже продать, а если всё оч плохо, то на сколько пустых ульев ещё напрячься сделать. 

1 час назад, АнатолийМ сказал:

если всё оч плохо, то на сколько пустых ульев ещё напрячься сделать. 

Аналогічній  кількості  не проданих  пакетів , заодно й розширитесь , все  в ногу з модою

1 година тому, Лозко Василий сказав:

Аналогічній  кількості  не проданих  пакетів , заодно й розширитесь , все  в ногу з модою

Це точно, так и до200 +не далеко, а так не хочется :). Практикую объединения на гл взятке, пока все ОК, но сильных до кучи не получается по скидывать, поэтому все равно получается с плюсом. 

Ребята человек выставил товар на продажу хотите берите хотите нет. Обсуждение цены пакетов в другой теме. 

В 06.01.2020 в 10:52, Гурович сказал:

Цена за 3+1  и за 4рр одинаковая.  Так ли это на самом деле?

Ціна може бути однаковою все залежить від дати формування бджолопакета 

Кого цікавлять бджолопакети пишіть дзвоніть з радістю відповім на запитання 0505552454 вайбер. 

В 07.01.2020 в 14:17, АнатолийМ сказал:

на западной Украине  + - 600 грн.

В 07.01.2020 в 15:40, davolodya сказал:

Нормальна  ціна, непереймайтеся. То лиш любителі халяви кричать що дорого. Якісний пакет неможе коштувати менше 1000грн, а в залежності від строків продажу буде навіть дорожчий. 

почему Вы так считаете? я вот занимаюсь благотворительностью, делаю людям добро , продаю дёшево и качественую продукцию. Улавливаете разницу между трудом и бизнесом? Любимым делом можно заниматся в удовольствие ,а если это удовольствие даёт возможность не тратить деньги дополнительно на такое увлечение , то считаю это только плюс.:umora:

32 хвилини тому, Женя К сказав:

на западной Украине  + - 600 грн.

почему Вы так считаете? я вот занимаюсь благотворительностью, делаю людям добро , продаю дёшево и качественую продукцию. Улавливаете разницу между трудом и бизнесом? Любимым делом можно заниматся в удовольствие ,а если это удовольствие даёт возможность не тратить деньги дополнительно на такое увлечение , то считаю это только плюс.:umora:

Вам ніхто не забороняє навіть дарувати пакети, не те, що дешево продавати;). А у мене принципи трохи інші - я або продаю дорого, або не продаю зовсім, третього варіанту нема. 

600 грн за якісний пакет - це знущання з пакетчиків

2 часа назад, davolodya сказал:

Вам ніхто не забороняє навіть дарувати пакети, не те, що дешево продавати;). А у мене принципи трохи інші - я або продаю дорого, або не продаю зовсім, третього варіанту нема. 

600 грн за якісний пакет - це знущання з пакетчиків

Ціна меду, формує ціну пакету. 22грн за кг =600-700 за пакет.

Ціну пакету формує попит а не ціна меду

Надіслано від мого Redmi Note 7, використовуючи Tapatalk

15 хвилин тому, Zinkevych19 сказав:

Є інша формула : дешеві пакети -дешевий мед.  Тому хто тримає нормальні ціни на пакети - правильно робить. Хто купить дорого пакети, незахоче віддати мед з-під медогонки почому дають . А те, що дехто з карпатчиків віддає пакети за безцінь - це від безвиході, якою тут же користаються перекупи

17 хвилин тому, Zinkevych19 сказав:

Нічого подібного, ціна меду не формує ціну пакету, бо ніхто не знає ціни меду на весну 2020 року. Тут складається багато факторів, і впершу чергу   як пройшла зимівля. Мені вже дзвонять і заказують пакети на  весну, бо бджоли покупця вже відійшли. А я відповідаю що здзвонимось у березні, бо не знаю як у мене сім"ї перезимують. І про ціну будемо говорити в  кінці березня.  Так відбувається кожного року. І з кожним покупцем є своя бесіда, яка залежить від того скільки років я знаю покупця і моє відношення до нього, і як перезимували мої бджоли. Рік на рік не виходить.

15 минут назад, Taras NTG сказал:

Ціну пакету формує попит а не ціна меду

Надіслано від мого Redmi Note 7, використовуючи Tapatalk

Ціна меду формуе попит на пакети і на маток:IMHO:.

Звичайно, весною іде  ще моніторинг  попиту на пакети по кількості дзвінків по рекламі, але це вже секретна інформація...

7 минут назад, Иринка сказал:

Ціна меду формуе попит на пакети і на маток:IMHO:.

и на все другие пчело инвентари...

19 минут назад, davolodya сказал:

Хто купить дорого пакети, незахоче віддати мед з-під медогонки почому дають . А те, що дехто з карпатчиків віддає пакети за безцінь - це від безвиході, якою тут же користаються перекупи

Так безвыходная ситуация и у пчеловодов которые живут с пасеки медового направления - им семью нечем кормить , они отдадут свой мёд по чём скажет заготовитель!

Сейчас всех поставили в позу. И на пакетчиках это тоже скажется, спишимся 12мая тогда обговорим цену на пакеты или после 15 мая:umora:

хотя даже после 15 пакет принесём подсолнуха однозначно...

І як показав цей рік - те що давав заготівельник на мед з-під медогонки  -  це була найкраща ціна

20 минут назад, dust сказал:

І як показав цей рік - те що давав заготівельник на мед з-під медогонки  -  це була найкраща ціна

Це говорить про те,що вони самі не очікували такого повороту подій.

Це говорить проте що " путі господні не ісповідимі "  і ніхто не знає як карта ляже весною, хоч лусніть !!!

• Sanich locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...