Sashko Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Куплю плідних маток породи карніка F1 у кількості 30шт. за ціною 200 грн/шт. Термін - середина травня місяця. З приводу характеристик ліній, то цікавлять зимостійкі, миролюбні та високопродуктивні екземпляри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олександр Кривченко Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Куплю плідних маток породи карніка F1 у кількості 30шт. за ціною 200 грн/шт. Термін - середина травня місяця. З приводу характеристик ліній, то цікавлять зимостійкі, миролюбні та високопродуктивні екземпляри[emoji6]В такий період вони як гарячі пиріжки по 300 розлітаються без черги і попереднього запису.Але може хтось і запропонує. Бажаю успіхів у пошуку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 1 час назад, Sashko сказал: Куплю плідних маток породи карніка F1 у кількості 30шт. за ціною 200 грн/шт. Термін - середина травня місяця. З приводу характеристик ліній, то цікавлять зимостійкі, миролюбні та високопродуктивні екземпляри По такій ціні і на таку дату сумніваюсь що найдете, потрібно піднімать ціну або переносити дату. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 2 години тому, Sashko сказав: Куплю плідних маток породи карніка F1 у кількості 30шт. за ціною 200 грн/шт. Термін - середина травня місяця. З приводу характеристик ліній, то цікавлять зимостійкі, миролюбні та високопродуктивні екземпляри Саша є інший вихід. Береш стартер їдеш до мене прививаємо і будеш мати маток карніка Ф1. Даремно і саме головне коли треба. Лишні зможеш продати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 13 часов назад, Mihail-ves сказал: . Лишні зможеш продати. .. в середине мая и понять по чём фунт соли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 12 часов назад, Sesk сказал: По такій ціні і на таку дату сумніваюсь що найдете, потрібно піднімать ціну або переносити дату. Чому не найде На западній у пакетчиків де пакети сидять в лежаках і нема куди складать мед Хто ненабрав заказів на пакети є шанс продать зімувалі матки , пакети зсипать докучі зробить воспиталки безматочні Потім опять розбить на нуки і знову продать маток Набагато краще чим відавать пакет за 800грн на початку травня , чи зовсім рої полетять Можна частину пакетів продать , а ті що нема заказів пустить на маток Тут головна особливість в якому регіоні трут закладуть з 25 березня , з такою погодой в цьому році , щоб парувать маток 5 травня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гурович Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 10 минут назад, AVA сказал: Тут головна особливість в якому регіоні трут закладуть з 25 березня , з такою погодой в цьому році , щоб парувать маток 5 травня На 5 мая трут был всегда, кроме прошлого года(вообще то он был, но мало, для качественного облёта не то количество) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 6 минут назад, Гурович сказал: На 5 мая трут был всегда, кроме прошлого года(вообще то он был, но мало, для качественного облёта не то количество) У нас і в цьому році небуде , бджоли перги ще толком небачили ,точніше побачили один день а трут для парування повинен бути викормлений при масовому приносі пилку Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гурович Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 40 минут назад, AVA сказал: У нас і в цьому році небуде , бджоли перги ще толком небачили ,точніше побачили один день а трут для парування повинен бути викормлений при масовому приносі пилку До 25 марта ещё есть время. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 3 минуты назад, Гурович сказал: До 25 марта ещё есть время. У нас передають на тиждень після 25 марта дньом +2*с , а ночью -1*С Які трутні , коли бджолиного розплоду нема , а північніше ще тільки обліт ждуть Трутні з 25 марта , а плідні матки на 15 травня на більшій частині України в цьому році це екзотика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 На першу декаду червня після 5 числа можу запропонувати. Карніка Пернер від Ліпатова Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 6 часов назад, Yaroslav сказал: На першу декаду червня після 5 числа можу запропонувати. Карніка Пернер від Ліпатова Трутнів У мене є матка ИО от Ліпатова Пернер на Шутте На 15 мая маток не буде плодних ,но 25 мая , якраз на після акації розбивать на віводки , сам виведу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 А хто Вам боронить, я запропонував. Пропонуйте і Ви, а не дьоргайте мене, ніби мені від цього чи Вам легше. Ну ось і запропонуйте другові Sashko В 17.03.2019 в 09:00, AVA сказал: Трутні з 25 марта , а плідні матки на 15 травня на більшій частині України в цьому році це екзотика А якщо постаратись то 5 часов назад, AVA сказал: но 25 мая , якраз на після акації розбивать на віводки , сам виведу Щось не бачу Вашої пропозиції, чи Ви так , поговорити?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Ні, на середину травня ну ніяк не можу. Та і для чого ті супер ранні матки? Якість під знаком питання. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 25 хвилин тому, ЮМос сказав: Ні, на середину травня ну ніяк не можу. А в моїх умовах цілком реально, тільки ціна 200грн на травень зовсім невлаштовує Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 1 час назад, Yaroslav сказал: А хто Вам боронить, я запропонував. Пропонуйте і Ви, а не дьоргайте мене, ніби мені від цього чи Вам легше. Ну ось і запропонуйте другові Sashko А якщо постаратись то Щось не бачу Вашої пропозиції, чи Ви так , поговорити?! Я не дергав, просто це повідомленя чомусь прийшло мені ( на колокольчик ) Я й відреагірував Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sashko Posted March 20, 2019 Author Share Posted March 20, 2019 В 19.03.2019 в 00:27, Yaroslav сказав: На першу декаду червня після 5 числа можу запропонувати. Карніка Пернер від Ліпатова На жаль, трохи запізно для моїх планів... В 19.03.2019 в 12:36, ЮМос сказав: Ні, на середину травня ну ніяк не можу. Та і для чого ті супер ранні матки? Якість під знаком питання. У нас великий безвзятковий період (20-30 днів) між рапс+акація і соняшником. Хочеться зробити відводочків, які і наберуть певної сили до основного взятку. А кормити сиропом - то справа не для мене (ні разу ще не стимулював, все природній взяток). Заодно і протиройовий метод для основних сімей В 16.03.2019 в 20:24, Mihail-ves сказав: Саша є інший вихід. Береш стартер їдеш до мене прививаємо і будеш мати маток карніка Ф1. Даремно і саме головне коли треба. Лишні зможеш продати. Ловлю на слові - зателефоную на днях для уточнення технології Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.