Борода-1 Опубликовано 31 января, 2021 Автор Share Опубликовано 31 января, 2021 5 годин тому, paseznik2013 сказав: ......а Вы прям самый умный,ну прям больше ни кто не делает только и Вы. Кому надо тот сам себе сделает. Я десь вже це чув..... ааа знайошов .....Одному із форум мене саме з цією формуліровкую заблокували...тааак розумних нігде не любляьть .а я то думав завжди ...що хитрих! Новый рисунок.bmp 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 31 января, 2021 Автор Share Опубликовано 31 января, 2021 Значить ціни такі АПІ -ПРО-ультра суха підкормка для бджіл Сирий протеїн 60% Зола не більше 6% Саме основне, збалансована по АМІНОКИСЛОТАМ. Також входять вітаміни А та D та вітаміни групи В. Всі складові РОСЛИНННОГО походження. Ціни 1 кг -120 грн,5 кг-550 грн,1000 грн АПІ-ПРО "протеїнові пиріжки" Вміст сирого протеїну не менше 18% + амінокислоти+ вітаміни+ ліпіди+ефірні масла 400 грам-28 грн 1 кг-65 грн 10 кг 600 грн. всі складові рослинного походження ,крім амінокислот Існують оптові ціни,обговорення в приваті. Замовлення розпочинаю виконувати з 8 лютого 2021 р. суху підгодівлю можна використовувати для виготолення пиріжків власноруч в співвідношені 1кг АПІ-ПРО УЛьтра-2 кг(цукрова пудра+сироп+рослиннні олії(ріпакова.соєва та інші)) 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 31 января, 2021 Автор Share Опубликовано 31 января, 2021 Для прикладу в пасті канді з вмістом 5% пилку-є менше 1% сирого протеїну! Для стрімкого розвитку бджолосімї потрібно 100-200 грам сирого протеїну в ТИЖДЕНЬ! Якщо перерахувати в пилок ,то це приблизно 500 грам пилку в тиждень !Якщо,виготовляєте протеїнові підкормки власними руками, то я радив бе притримуватись моїх рекомендацій! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 31 января, 2021 Автор Share Опубликовано 31 января, 2021 Оскільки ,тимчасово не маю часу спілкування,відписувати буду ввечером! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 31 января, 2021 Автор Share Опубликовано 31 января, 2021 Фасовка по 400 грам в паперові Крафт листки 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 31 января, 2021 Автор Share Опубликовано 31 января, 2021 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ved Опубликовано 1 февраля, 2021 Share Опубликовано 1 февраля, 2021 В 15.01.2021 в 22:09, Борода-1 сказал: СЕКРЕТНИЙ Облепиховое масло Уже себе купил. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 7 февраля, 2021 Автор Share Опубликовано 7 февраля, 2021 Припиняю виготовляти Апіканді з пилком, завтра останню партію виготовляю ,і ВСЕ!!!Переходжу на виготовлення ПРОТЕЇНОВИХ ПИРІЖКІВ!Пилок вже змелений і чекає фінішу! 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 8 февраля, 2021 Share Опубликовано 8 февраля, 2021 Cкажіть будь ласка, до складу Ваших ,,періжків,, входить соєва мука? ЯКщо так, то яка - цільножирова чи обезжирена? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 8 февраля, 2021 Автор Share Опубликовано 8 февраля, 2021 2 години тому, ЮМос сказав: Cкажіть будь ласка, до складу Ваших ,,періжків,, входить соєва мука? ЯКщо так, то яка - цільножирова чи обезжирена? Взагалі ,то для підгодівлі бджіл соя повинна бути обезжирена і термічно оброблена.Щоб зруйнувати антипоживну і токсичну речовину ТРИПСИН.Заодно і зруйнувати токсичні трисахари. Тому я і не використовую Соєве борошно! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 9 февраля, 2021 Share Опубликовано 9 февраля, 2021 Можете показати склад протеїнової добавки? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 9 февраля, 2021 Автор Share Опубликовано 9 февраля, 2021 АПІ -ПРО-ультра суха підкормка для бджіл Сирий протеїн 60% Зола не більше 6% Саме основне, збалансована по АМІНОКИСЛОТАМ. Також входять вітаміни А та D і С та вітаміни групи В. Всі складові РОСЛИНННОГО походження. АПІ-ПРО "протеїнові пиріжки" Вміст сирого протеїну не менше 18% + амінокислоти+ вітаміни+ ліпіди+ефірні масла+інвертовані цукри,сахароза всі складові рослинного походження ,окрім амінокислот та вітамінів. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lefty Опубликовано 13 февраля, 2021 Share Опубликовано 13 февраля, 2021 31.01.2021 в 23:25, Борода-1 сказав: Значить ціни такі АПІ -ПРО-ультра суха підкормка для бджіл Сирий протеїн 60% Зола не більше 6% Саме основне, збалансована по АМІНОКИСЛОТАМ. Також входять вітаміни А та D та вітаміни групи В. Всі складові РОСЛИНННОГО походження. Ціни 1 кг -120 грн,5 кг-550 грн,1000 грн АПІ-ПРО "протеїнові пиріжки" Вміст сирого протеїну не менше 18% + амінокислоти+ вітаміни+ ліпіди+ефірні масла 400 грам-28 грн 1 кг-65 грн 10 кг 600 грн. всі складові рослинного походження ,крім амінокислот Існують оптові ціни,обговорення в приваті. Замовлення розпочинаю виконувати з 8 лютого 2021 р. суху підгодівлю можна використовувати для виготолення пиріжків власноруч в співвідношені 1кг АПІ-ПРО УЛьтра-2 кг(цукрова пудра+сироп+рослиннні олії(ріпакова.соєва та інші)) Як розуміти "збалансована по АМІНОКИСЛОТАМ."? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 14 февраля, 2021 Share Опубликовано 14 февраля, 2021 6 часов назад, Lefty сказал: Як розуміти "збалансована по АМІНОКИСЛОТАМ."? Так це ж В 09.02.2021 в 15:17, Борода-1 сказал: Саме основне 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lefty Опубликовано 14 февраля, 2021 Share Опубликовано 14 февраля, 2021 45 хвилин тому, Мико сказав: Так це ж Ну не зовсім основне, складові інгредієнти теж мають значення. Та все ж хочеться розуміння що автор має на увазі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 14 февраля, 2021 Share Опубликовано 14 февраля, 2021 7 часов назад, Lefty сказал: Як розуміти "збалансована по АМІНОКИСЛОТАМ."? Скорее всего добавили яичный белок, только он содержит около двадцати аминокислот пять из которых считаются незаменимыми. Отсюда и следует: В 09.02.2021 в 15:17, Борода-1 сказал: АПІ -ПРО-ультра суха підкормка для бджіл Сирий протеїн 60% Саме основне, збалансована по АМІНОКИСЛОТАМ. Також входять вітаміни А та D і С та вітаміни групи В. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ved Опубликовано 14 февраля, 2021 Share Опубликовано 14 февраля, 2021 47 минут назад, Rustem сказал: яичный Он очень дорогой,себестоимость пасты будет высокая разве что его добавили очень мало. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ved Опубликовано 14 февраля, 2021 Share Опубликовано 14 февраля, 2021 Стремно покупать супер -пупер белковую подкормку не зная что туда положил производитель У нас не США,Канада Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 14 февраля, 2021 Share Опубликовано 14 февраля, 2021 1 минуту назад, ved сказал: Стремно покупать супер -пупер белковую подкормку не зная что туда положил производитель У нас не США,Канада Я б не купував. Я тут навіть на інвертованому сиропі з острахом купую. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ved Опубликовано 14 февраля, 2021 Share Опубликовано 14 февраля, 2021 1 час назад, Rustem сказал: яичный У проверенных поставщиков 250 грн за кг 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мороз Опубликовано 14 февраля, 2021 Share Опубликовано 14 февраля, 2021 24 минуты назад, Wladimir_K сказал: Я б не купував. Я тут навіть на інвертованому сиропі з острахом купую. Возможно и так , но в условиях отсутствия запасов перги в семьях и первого поступлении свежей пыльцы с клена только к 10 апреля , истощения жирового тела пчел - необходимо хоть какие-то действия предпринимать для обеспечения протеином. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 14 февраля, 2021 Share Опубликовано 14 февраля, 2021 5 минут назад, vesnik сказал: Возможно и так , но в условиях отсутствия запасов перги в семьях и первого поступлении свежей пыльцы с клена только к 10 апреля , истощения жирового тела пчел - необходимо хоть какие-то действия предпринимать для обеспечения протеином. Особисто я знаю що таке NMR тест і мене навіть інвертований сироп в канді лякає, а тим більше штучний протеїн далі весною. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 14 февраля, 2021 Share Опубликовано 14 февраля, 2021 13 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Особисто я знаю що таке NMR тест і мене навіть інвертований сироп в канді лякає, а тим більше штучний протеїн далі весною. Ніколи недавав бджолам нічого, лишаю приблизно по 20 кг меду, і сплю спокійно, не розумію навіщо ці танці з бубном коло бджіл. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мороз Опубликовано 14 февраля, 2021 Share Опубликовано 14 февраля, 2021 12 минут назад, Wladimir_K сказал: Особисто я знаю що таке NMR тест і мене навіть інвертований сироп в канді лякає, а тим більше штучний протеїн далі весною. Большинство пасек США , Канады используют белковые заменители десятка корпораций и все проходит , а на украинцах свет сошелся в тесте NMR . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 14 февраля, 2021 Share Опубликовано 14 февраля, 2021 33 минуты назад, vesnik сказал: Большинство пасек США , Канады используют белковые заменители десятка корпораций и все проходит , а на украинцах свет сошелся в тесте NMR . Я живу в Україні і продаю мед оптом,який експортується в країни ЄС в основному, близько 90% десь. За останні 15 років жодного разу мені мед не повернули. А так можете пасічникувати по нормам пасічників Канади і США. Вже пора стрептоміцином починати кормити до речі,без нього згідно одного відомою блогера з США бджола жити не може. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.