Николай S Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 В 01.03.2019 в 07:47, Mihail-ves сказал: те що це помісь видно на більшості графіків, але цю помісь потрібно зберегти та покращити...... То наскільки з Вашої точки зору вона близька до полісянки? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 14 хвилини тому, Міхал-69 сказав: Викладіть, будь-ласка, номер карти для оплати. Програма безкоштовна, але працю Вашу треба оплатити (хто скільки вважає за потрібне)!!! Уважно читайте ReadMe . В даний час програма знаходиться на етапі публічнлго (бета версія) тестування, тобто вона ще не готова остаточно. А як можна просити грошей за не завершений (не перевірений) продукт ? Крім того, комерційна, чи умовно комерційна версія мусила б мати дещо більший сервісний функціонал . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 44 хвилини тому, Николай S сказав: То наскільки з Вашої точки зору вона близька до полісянки? треба спочатку отримати полісянку, а оскільки її в мене не має, то я просто висловив свою думку про цю сімейку, оскільки вона гарно відрізняється від інших нам відомих порід. Якщо дивитись на графіки в 19 точках то можна підрахувати СГК -УС- і два крила карніки, все інше має своє місце в трикутнику Міліфера-СГК-карніка. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 1 час назад, Mihail-ves сказал: треба спочатку отримати полісянку, а оскільки її в мене не має, то я просто висловив свою думку про цю сімейку, оскільки вона гарно відрізняється від інших нам відомих порід. Якщо дивитись на графіки в 19 точках то можна підрахувати СГК -УС- і два крила карніки, все інше має своє місце в трикутнику Міліфера-СГК-карніка. А що можна сказати в порівнянні з матеріалом з Житомира, повідомленння від 22 грудня 2018р. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 2 години тому, Николай S сказав: А що можна сказати в порівнянні з матеріалом з Житомира, повідомленння від 22 грудня 2018р. Дякую що нагадали, ато я крила скачав і забув, сьогодні попробую пройтись в 19 точках. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 49 минут назад, Mihail-ves сказал: Дякую що нагадали, ато я крила скачав і забув, сьогодні попробую пройтись в 19 точках. А я все жду і жду який там результат...... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
К. А. Е. Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 23 минуты назад, Николай S сказал: А я все жду і жду який там результат...... Результат на день рождения может быть и размытым 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 12 хвилини тому, КАЕ сказав: Результат на день рождения может быть и размытым Не вживаю, сьогодні навіть дівчат своїх перевіряв. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 5 годин тому, Николай S сказав: А що можна сказати в порівнянні з матеріалом з Житомира, повідомленння від 22 грудня 2018р. 7 годин тому, Mihail-ves сказав: все інше має своє місце в трикутнику Міліфера-СГК-карніка. а ось чиста міліфера 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 2 години тому, КАЕ сказав: Результат на день рождения может быть и размытым Сам не повірив, але результат дуже гарний, розмитості майже не видно 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
skoryk Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 В 01.03.2019 в 07:47, Mihail-ves сказал: давайте по максимум, що є. Вільного часу все менше стає, але по вечорах все ж таки щось можна постріляти. https://drive.google.com/drive/folders/16J6C1QSgE76GORpnpuOcj-LRBXOu567P?usp=sharing Осилив крила ще по одній сімї №12. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 1 минуту назад, skoryk сказал: https://drive.google.com/drive/folders/16J6C1QSgE76GORpnpuOcj-LRBXOu567P?usp=sharing Осилив крила ще по одній сімї №12. Земляче викладуй все що є, бо ще трохи і будем на точках займатись, а дуже хочеться знайти місцеву полісяку 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
skoryk Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 2 минуты назад, Николай S сказал: Земляче викладуй все що є, бо ще трохи і будем на точках займатись, а дуже хочеться знайти місцеву полісяку Да не схожа вона по екстерєру на полісянку..... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 16 минут назад, skoryk сказал: Да не схожа вона по екстерєру на полісянку..... А фото бува не маєте? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
skoryk Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 8 минут назад, Николай S сказал: А фото бува не маєте? Намагався зробити, але на смартфоні не вийшло зробити гарну та чітку картинку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 7 годин тому, Николай S сказав: А що можна сказати в порівнянні з матеріалом з Житомира, повідомленння від 22 грудня 2018р. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 5 минут назад, Mihail-ves сказал: А розжувати для чайників Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 УС №31 Кордован Тюркина Македоніка з Афона СГК ( І схоже що в Скорика СГК) 1 хвилину тому, Николай S сказав: А розжувати для чайників не спишіть, а то я не встигаю. Ось відповідь. Тільки що, Mihail-ves сказав: СГК ( І схоже що в Скорика СГК) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 4 марта, 2019 Share Опубликовано 4 марта, 2019 Карпатка Говерла (моя) Карпатка Сеневир Карніка Ф1 Пернер+Пернер Якось так. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
skoryk Опубликовано 5 марта, 2019 Share Опубликовано 5 марта, 2019 В 28.02.2019 в 20:30, Mihail-ves сказал: кут зміщений вправо точка 13. Чи спостерігається ця відмінність і в №12?Наскільки відмінні(подібні) №1 і №12? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 5 марта, 2019 Share Опубликовано 5 марта, 2019 В 03.03.2019 в 23:25, dust сказав: Питаю для перестраховки, буду пробувати. Як Ваші успіхи у Win10 ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
skoryk Опубликовано 5 марта, 2019 Share Опубликовано 5 марта, 2019 Деякі характеристики...... 1)печатка меду переважно суха, на темних рамках може бути мокра 2)воровитості на пасіці не спостерігаю 3)зимівля гарна в умовах південної Чернігівщини (зимівник) 4)на гречці працювала дуже добре (коли ще її сіяли) 5)в міру рійлива, маточників при ройовому стані відбудовують не дуже багато..... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dust Опубликовано 5 марта, 2019 Share Опубликовано 5 марта, 2019 36 хвилин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Як Ваші успіхи у Win10 ? Завантаження - без проблем. При роботі з WingsDig якщо працювати з об"днаним файлом крил - все нормально, а якщо покрильно то програма не вказує про приєднання наступного оцифрованого крила, як це було в ТІГ, Можливо я щось і неправильно робив. Ще буду пробувати . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 5 марта, 2019 Share Опубликовано 5 марта, 2019 5 хвилин тому, dust сказав: ..., а якщо покрильно то програма не вказує про приєднання наступного оцифрованого крила, як це було в ТІГ... Ну тоді спеціално для Вас дублюю тут строки з файла ReamMe: Для тих, хто працював у програмі tpsDig, слід відзначити, що загалом режими роботи і набір команд дуже подібні, але філософія програми цілком відмінна. ... Об'єкт ТПС містить (може містити) колекцію крил (або зшитих зображень, сканів), а кожне крило містить (якщо оцифроване) колекцію точок. Кожне нове відкрите зображення (команда "Файл" > " Відкрити...") автоматично додається в колекцію крил поточного об'єкта ТПС. Знову Ви не уважно читаєте . Але мене цікавить стабільність роботи заагалом у Вашій системі. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dust Опубликовано 5 марта, 2019 Share Опубликовано 5 марта, 2019 Стабільність - відмінно. Дякую за тикання, так значно краще до мене доходить, така натура. Детально розбираюсь ,якщо вже вилазить боком. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.