Перейти к содержанию

На 100 000 грн. куплю плідних маток!

Рекомендуемые сообщения

В 04.12.2018 в 19:51, alex64 сказал:

Тепер, Берцики, як вас рахувати, сусідами чи конкурентами?..:umora: Sorry for off top

Я пропоную бути вже друзями бо сусідство далеко.А модьорол нем іртем....

В 03.12.2018 в 20:32, Серж 82 сказав:

Це треба заккладку робити з 15 квітня. :hmm:

І спробуй тоді доказати, що ти не винен , що маточки трохи не такі. А мо" хто з теплих країв відгукнеться. Всяко буває... Он і "февральський" мед дехто хвалить... :dntknw:

В 03.12.2018 в 21:14, dust сказав:

У моїй місцевості 15-25 квітня - це переважно час похолодання і тут не до прививки, якщо хочеш мати хороших маток. Це, мабуть,тільки Закарпаття зоже виконати  таке замовлення.

Або Ямайка...:wave:

24 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

спробуй тоді доказати, що ти не винен , що маточки трохи не такі. А мо" хто з теплих країв відгукнеться. Всяко буває... Он і "февральський"мед дехто хвалить..

К сожалению я сейчас не в строю. Но даже был-бы в строю я бы за такую задачу не взялся  - мощностя не те. А вот маток действительно 15 апреля закладывал, а 24 уже делал отводки и раздавал маточники. Но при такой весне как в этом году думаю сроки значительно - бы сместились. От весны зависит.
ЗЫ А вот по поводу: матки трохи не так1 -------обхаять можно что угодно и кого угодно, даже  ИОшников.

10 часов назад, ДобровоЛ сказал:

І спробуй тоді доказати, що ти не винен , що маточки трохи не такі. А мо" хто з теплих країв відгукнеться. Всяко буває... Он і "февральський" мед дехто хвалить... :dntknw:

Если учитывать ,что Пасха в этом году поздняя , то "февральского " мёда вряд ли удастся получить 

17 годин тому, Иосифович сказав:

К сожалению я сейчас не в строю. Но даже был-бы в строю я бы за такую задачу не взялся  - мощностя не те. А вот маток действительно 15 апреля закладывал, а 24 уже делал отводки и раздавал маточники. Но при такой весне как в этом году думаю сроки значительно - бы сместились. От весны зависит.
ЗЫ А вот по поводу: матки трохи не так1 -------обхаять можно что угодно и кого угодно, даже  ИОшников.

15 квітня закладка то у нашій зоні ризик по якості. А які ті матки за якістю були, ви так і не згадали?..

7 годин тому, Мико сказав:

Если учитывать ,что Пасха в этом году поздняя , то "февральского " мёда вряд ли удастся получить 

Та я то про одного нашого точківця з Ямайки: " Февральский мед - он вкусный самый".:az:

Про @Ногаец

19 часов назад, ДобровоЛ сказал:

мабуть сробую закласти з десяток (самому цікаво), половину залишу собі, решту комусь (хто згодиться взяти некондицію).

1 час назад, ДобровоЛ сказал:

15 квітня закладка то у нашій зоні ризик по якості. А які ті матки за якістю були, ви так і не згадали?..

В Вашей зоне рисковано, а в Закарпатье с 20 апреля уже пакеты полным ходом продают.

10-15 апреля уже яблоня цветёт.

36 минут назад, новичок сказал:

В Вашей зоне рисковано, а в Закарпатье с 20 апреля уже пакеты полным ходом продают.

С прошлогодними матками 

3 часа назад, ДобровоЛ сказал:

В Вашей зоне Да, риск. А у меня маленько теплее, так что хочешь - не хочешь, а приходится. Семьи в средине апреля заходят в РС , и к концу апреля стают на крыло ---ГУД БАЙ лох, прошляпил.  Не сделав отводки придется как  мартышке лазать по деревьям --- рои снимать. А мне это надо?
По качеству маток - нормальные. Я уже описывал ------- так клевали всей толпой - потому что этого быть не может. Больше описывать нет желания. Интересно - пишите в личку -- всем отвечу.

саме скоріше_це на 12 травня мав неплідок. Скоріше виводити не було необхідності.

17 хвилин тому, Серж 82 сказав:

саме скоріше_це на 12 травня мав неплідок. Скоріше виводити не було необхідності.

У мене цьго року перші неплодки були 7 травня, а далі несподівані для нашої місцевості холода:ak:,  облетілись і почали сіяти лише під кінець місяця, і то далеко не всі.  Більшу частину залишив собі, по якості нічого їм небракує. В моїй місцевості реально мати плідні матки вже на 1-е травня,  аби тільки погода непідкачала.

6 минут назад, davolodya сказал:

В моїй місцевості реально мати плідні матки вже на 1-е травня,  аби тільки погода непідкачала.

Так это даже раньше  чем у меня.

2 часа назад, Иосифович сказал:

По качеству маток - нормальные. Я уже описывал ------- так клевали всей толпой - потому что этого быть не может. Больше описывать нет желания. Интересно - пишите в личку -- всем отвечу.

Сейчас информация написанная достаточно профессиональными  пасечниками рассматривается в таком критическом плане, что многие посещают сайт в режиме просмотра. С таким подходом информативность сайта снижается.:IMHO1: 

4 години тому, Серж 82 сказав:

мабуть сробую закласти з десяток (самому цікаво), половину залишу собі, решту комусь (хто згодиться взяти некондицію).

Спробуйте , то не гріх. Але у нас якраз саме в той період такі перепади в погоді, що я переконаний, толку з того мало буде. А усі мріють якнайраніше одержати маток. А тут складається така формула : чим раніше, тим гірше. Правда , дуже рідко бувають й вийнятки.:IMHO:

4 години тому, новичок сказав:

В Закарпатті?

8 часов назад, ДобровоЛ сказал:
13 часов назад, новичок сказал:

В Закарпатті?

Ось знайшов фото цвітуть в мене яблуні 18, 04, 2017

IMG_20170418_110629.jpg

Ось ще фото, розплід у сім'ї на 12,04,2018 

Фото-0114.jpg

Фото-0111.jpg

Фото-0111.jpg

53 минуты назад, Серж 82 сказал:

Ось знайшов фото цвітуть в мене яблуні 18, 04, 2017

IMG_20170418_110629.jpg

А вот у меня 19 апреля тоже 2017 года. Цветет черешня :umora:

IMG_20170419_074122.jpg

20 хвилин тому, Ильич (альп) сказав:

IMG_20170419_074122.jpg

Зимова? а що за новий сорт Підсніжникова?:umora:

18 часов назад, Серж 82 сказал:

Не  перегружай воспиталку. лучше не догрузи  и будет кондиция.

3 часа назад, Mihail-ves сказал:

Зимова? а що за новий сорт Підсніжникова?:umora:

А почему удевляемся ? у Вас таких нету ?

У меня тоже есть.    один день в снегу  а на следующий день уже пчёлы на черешне гудели. и урожай нормальный.

В 03.12.2018 в 22:22, Мико сказал:
В 03.12.2018 в 19:59, mascot сказал:

Бажаю купити плідних маток на 100 000 грн. в травні місяці 2019року.

Забули мабуть про цiну на одну матку вказати 

Не зовсiм зрозумiло з об*яви про кiлькiсть маток

Для мене також не зрозуміло?

3 часа назад, Ильич (альп) сказал:

IMG_20170419_074122.jpg

Про що я і кажу - що то не штука зробити закладку - погода не передбачувана. Тай бджолу на нуки треба десь брати.

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...