Jump to content

Голосування за місце проведення щорічної зустрічі форумчан "На Точку - 2018". (Переголосування!!!!)

Sanich
 Share

Голосування за місце проведення щорічної зустрічі форумчан "На Точку - 2018".  

198 members have voted

1. 1. Виберіть одне або кілька місць проведення зустрічі "На Точку-2018", куди ви готові і хотіли б приїхати. (Увага! Перед голосування прочитайте тему нижче. Змінити голос буде неможливо).

• 1. Пропозиція від @Надія у Національному природному парку "Бузький гард",  Миколаївська обл., Первомайський р-н, с. Грушівка, база відпочинку "Дубровка". Дата проведення  14-16 вересня.
    • 2. Пропозиція від @miro - добре відома більшості та місце зустрічі у 2016-му та 2017-му році, база відпочинку "Бухта Вікінгів"  біля м. Львів.  Дата проведення  14-16 вересня.
    • 3. Перша пропозиція від @pante1ey - Готельний комплекс «Турист» м. Полтава. Дата проведення 14-16 вересня.
    • 4. Друга пропозиція від @pante1ey  -  біля м. Полтава. с. Нижні Млини, ресторанно-готельний комплекс «Глухомань». Дата проведення  14-16 вересня.

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 04/01/2018 at 08:36 PM

Recommended Posts

Після уточнення заявок, маємо ЧОТИРИ чудових пропозиції місця проведення зустрічі "На Точку - 2018" .  Дякуємо всім за пропозиції! 

УВАГА!!! Якщо ви голосували в першому опитуванні - необхідно проголосувати повторно, так як ваш голос було анульовано. Також, звертаю увагу, що дати проведення для всіх пропозицій змінено на 14-16 вересня. 

Є велике прохання перед голосуванням вивчити уважно кожну із пропозицій і віддавати голос лише за ті пропозиції, які вам сподобалися і ви готові приїхати, якщо обставини вам не завадять. Це дуже важливо, щоб переможець голосування розумів приблизну кількість учасників.

Пропозиції розміщені в порядку подачі заявок у відповідній темі. 

1. Пропозиція від @Надія у Національному природному парку "Бузький гард",  Миколаївська обл., Первомайський р-н, с. Грушівка, база відпочинку "Дубровка". Дата проведення  14-16 вересня. Деталі за посиланням: 

http://tochok.info/topic/12697-місце-проведення-щорічної-зустрічі-форумчан-у-2018-році/?do=findComment&comment=528474

2. Пропозиція від @miro - добре відома більшості та місце зустрічі у 2016-му та 2017-му році, база відпочинку "Бухта Вікінгів"  біля м. Львів.  Дата проведення  14-16 вересня. Деталі за посиланням: 

http://tochok.info/topic/12697-місце-проведення-щорічної-зустрічі-форумчан-у-2018-році/?do=findComment&comment=537742 

3. Перша пропозиція від @pante1ey - Готельний комплекс «Турист» м. Полтава. Дата проведення 14-16 вересня. Деталі за посиланням: 

http://tochok.info/topic/12697-місце-проведення-щорічної-зустрічі-форумчан-у-2018-році/?do=findComment&comment=539834

4. Друга пропозиція від @pante1ey  -  біля м. Полтава. с. Нижні Млини, ресторанно-готельний комплекс «Глухомань». Дата проведення  14-16 вересня. Деталі за посиланням: 

http://tochok.info/topic/12697-місце-проведення-щорічної-зустрічі-форумчан-у-2018-році/?do=findComment&comment=539839  

Голосування буде відкрите 10 днів до 1-го квітня. 

Голосуємо! 

• Like 1

Распылились голоса за Полтаву.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2

Нелогічно працює Полтава :)... значить немає чіткої програми і згуртованої команди, вже розгубилися, а що буде під час підготовки і проведення зустрічі. Мабуть їм ще потрібно повчитися в інших, ризиковано на них ставити...

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 4

Я понимаю так что должно быть время на обсуждение и когда голосование обсуждения и рекламы не должно быть ,а иначе все происходит так как мы и привыкли голосование,потом еще раз голосование и до тех пор пока не будет нужного голосования.Не имею ничего против ни к одному месту проведения ,но когда то и нам пора учиться жить по другому.Для обсуждения тема должна быть закрыта при голосовании.Можно открывать я думаю предложения по улучшению уже когда будет победитель.

• Thanks 2

13 хвилини тому, КАЕ сказав:

Я понимаю так что должно быть время на обсуждение и когда голосование обсуждения и рекламы не должно быть

Для обсуждения тема должна быть закрыта при голосовании.

Згоден, мусить бути період обговорення, "агітації". Потім "день тиші" і день голосування!

Це було-б вірно.

• Like 4
  • Thanks 1

25 минут назад, ЯроБа сказал:

Нелогічно працює Полтава :)... значить немає чіткої програми і згуртованої команди, вже розгубилися, а що буде під час підготовки і проведення зустрічі. Мабуть їм ще потрібно повчитися в інших, ризиковано на них ставити...

Наверное, промолчать будет невежливо, поэтому отвечу, что лучше промолчу. :umora::umora::umora:

З.Ы. Программа прописана.Команда сработанная. Опыт имеется. (А увидеть логику подвластно не всем :umora:)

Не стоят форумчане перед выбором или - или, хочешь в Полтаву, нажимай и 3 и 4.

З.Ы.2. Мир это книга, и кто не путешествовал по нему - прочитал в ней только одну страницу (Святой Авгуснин)

• Like 2
  • Thanks 3
  • Confused 2

pante1ey , ти не прав! Самовпевненість не завжди позитивна риса характеру...

• Like 2
  • Haha 1

6 минут назад, ЯроБа сказал:

pante1ey , ти не прав! Самовпевненість не завжди позитивна риса характеру...

..наверно обсуждения моих качеств не является темой ветки...

З.Ы. Давайте не засорять тему негативом. Лучше хвалите себя, наверняка есть за что... :)

• Like 4
  • Thanks 2

так виж ініїцювали обговорення моїх якостей, а відповіді не сприймаєте?

• Like 4

Давайте будем взаимновежливыми.

• Like 9
  • Thanks 3

Пропоную до перегляду лайв - виступ "родзинки" Полтавських зустрічей

https://www.youtube.com/watch?v=DCzfW7iHYi4 

• Like 3
  • Haha 1
  • Confused 2

25 минут назад, Олексій Івженко сказал:

https://www.youtube.com/watch?v=DCzfW7iHYi4 

А вы о пчелах будете говорить или на танцульки едёте? Если будет второй вариант - тогда я - пас.

• Like 6
  • Thanks 1

16 хвилин тому, Pchelnik 2 сказав:

А вы о пчелах будете говорить или на танцульки едёте? Если будет второй вариант - тогда я - пас.

Не варто сприймати все в такому вигляді.

Ключовим є зустріч форумчан!

Культурно-масова програма є доповненням.

• Like 5

51 хвилину тому, Олексій Івженко сказав:

:umora::ay:

"Весілля. Підходить до музикантів чоловік..

- Якийсь дивний у вас колектив - два барабанщики і скрипаль...

Один барабанщик каже іншому: "Казав я тобі що того скрипаля не треба було брати"

;)

• Like 5
  • Haha 9

Переголосував. До зустрічі друзі. ВСЕМ УДАЧИ.

• Like 3

4 часа назад, Добровольский РВ сказал:

Переголосував. До зустрічі друзі. ВСЕМ УДАЧИ.

Я тоже. Мой вибор - Южный Буг -  "Бузький гард",  Миколаївська обл., Первомайський р-н, с. Грушівка,  Ох и красиво там, та й дорога неплохая раньше была.:ay:

• Like 5

Якщо б Глухомань могла б зустріти 50-80 чол з ночівлею могла б потягатися з Бухтою. Але самовар, баба Яга,руска пєч і тандири якось мені не пасують і не те що б я хотів побачити в Полтаві. Турист - варіант для ночівлі, конференції підходить, але де там 5 котедж і альтанка з спільною вечерею?  Варіант з Дубровкою теж мені імпонує але добратися туди складніше. Тому Бухта Пасічників ?:ay:.

• Like 11
  • Thanks 1

6 годин тому, Олексій Івженко сказав:

Не варто сприймати все в такому вигляді.

Ключовим є зустріч форумчан!

Культурно-масова програма є доповненням.

Якраз пасічники зустрічаються за лаштунками конференції, а сама конференція всі слухають але не спілкуються. Тому б варто продумати де і як збиратимуться групи за інтересами якраз після офіційної частини зустрічі. 

• Like 11

Не розумію. В повторному голосуванні у мене зникла можливість голосувати. Висвітлюються лише результати і все.

• Like 1

2 хвилини тому, ВячеславК сказав:

Не розумію. В повторному голосуванні у мене зникла можливість голосувати. Висвітлюються лише результати і все.

А зараз? 

10 годин тому, Sanich сказав:

А зараз? 

Все ОК. Дядую Sanich!

• Like 3

Так як місце проведення зустрічі і моя присутність на ній-питання вирішене почав планувати , мріяти, діяти.Шукаю спільників для сумісних відвідувань :художнього музею, історичного або музею при місці полтавської битви(тіеї що з Калом Х//).Обовязково з єкскурсоводом чи якою іншою особою що розповідатиме про те що ми бачитимо.Тим , хто зацівавився пропоную до того часу прочитати (прослухати аудіо книгу) про ті часи .Приміром :Б. Акунін "История государства Российского.Азиатская европеизация.Царь Петр Алексеевич", Н.Костомаров "Мазепа", Л.Д.Кучма "Украина не Россия"(раздел о Мазепе).Д. Яворницький "Історія запоріжських козаків".Можливо хтось підкаже іншу літературу з цього питання.Маючи підготовку цікавіше буде слухати краезнавця ,спеціаліста з питання.Співсталяти наші знання з його словами, ставити питання.Час для підготовки по цьому є.По образотворчому містецтву , тут складніше, чоб розумітись треба мати вроджене чуття краси, дивитись ,займатись цим все життя.В художньому музеї  я можу тільки дивитись , намагатись зрозуміти , відвідування можливо на крихту просуне мене до розуміння цього мистецтва.Крім того , за звичкою- традиціею дегустація медівок  і благородних дісцілятів.Сподівання на зустріч з цікавими особистостями.

Пригадались слова О.И Купріна "митець живе очікуванням події і спогадами про неї , сама подія проходить буденно".Сказано було  після польоту з Уточкіним на повітряній кули  під Одесчиною.Про комфорт помешкань , дизайн інтерьерів .Мені достатньо щоб на підлогі не валялись недопалки і по столі не бігали таргани; краса обоїв , пластикових вікон , меблів ,  сантехніки , уніформа офіціантів- мене мало турбуе довкола досить інших обьектів для спостережень і захоплення чи зневаги. Де буде цікавіше : в "Туристі" чи в "Глухомані" наперед ніхто не знае, достеменно тількі  те , що в другому дорожчи (стимул щоб більше заробити грошей в сезоні).Згадалось про милого і шалаш.Колись для мене так і було.

• Like 8

1 година тому, Винодел сказав:

Так як місце проведення зустрічі і моя присутність на ній-питання вирішене

Може Ви щось таке знаєте чого не знають інші...:hmm::dntknw::dntknw:

• Like 4
  • Haha 1

4 години тому, Винодел сказав:

...Мені достатньо щоб на підлогі не валялись недопалки і по столі не бігали таргани; краса обоїв , пластикових вікон , меблів ,  сантехніки , уніформа офіціантів- мене мало турбуе довкола досить інших обьектів для спостережень і захоплення чи зневаги. Де буде цікавіше : в "Туристі" чи в "Глухомані" наперед ніхто не знае,...

А я вкажу на третій варіантза №1 - 1. Пропозиція від @Надія у Національному природному парку "Бузький гард",  Миколаївська обл., Первомайський р-н, с. Грушівка, база відпочинку "Дубровка".  І прошу приєднатися до моєї думки.

В 23.03.2018 в 19:57, luka сказав:

Я тоже. Мой вибор - Южный Буг -  "Бузький гард",  Миколаївська обл., Первомайський р-н, с. Грушівка,  Ох и красиво там, та й дорога неплохая раньше была.:ay:

А я думаю, що мій земляк @luka дійсно тут правий , що найцікавіше буде на південнобузьких порогах , де прокладено захаплюючу трасу подорожі на байдарках та плотах. Отам буде,  де поспілкуватися, а де й шашличок позасмажити по секціях та помилуватися надзвичайною мальовничою місцевістю.:IMHO:

• Like 5

5 часов назад, Винодел сказал:

Так як місце проведення зустрічі і моя присутність на ній-питання вирішене

А я то  думаю  - як так може бути, що люди  проголосували, а хтось цинічно відмінив результати, бо йому не сподобались. То що , будемо відміняти доки  не виграють  наперед вирішені ?

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3

• Sanich pinned this topic
  • Sanich unpinned and pinned this topic
  • Sanich unpinned this topic