Борода-1 Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 16 грудня 2017 року о 10 годині за адресою вул Франка 30(другий поверх) м.Камянець-Подільський розпочне роботу семінар по темі: "Збір,зберігання та транспортування маточного молочка" Семінар проводить кандидат сільськогосподарських наук Ністор Александр Георгієвич (Молдова) Вхід вільний. ЗИ при союзі Александр Георгієвич керував бджолорадгоспом по виробництву маточного молочка (були випадки ,що він привозив на фармзавод 180 кг молочка),та й амермканець Білл пропунував йому роботу за 10000 зелених.Та й взагалі інтересна людина. Мій тел для звязку 0973257094 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Відеозйомка вестись буде? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борода-1 Posted December 13, 2017 Author Share Posted December 13, 2017 1 хвилину тому, Бджолопотам сказав: Відеозйомка вестись буде? Так, я буду фільмувати 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 1 година тому, Борода-1 сказав: Так, я буду фільмувати Відео буде у вільному доступі чи треба домовлятись? Хочу поїхати, але і з роботи треба відпрошуватись і з доставкою поки що не можна вирішити... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 4 години тому, Борода-1 сказав: 16 грудня 2017 року о 10 годині за адресою вул Франка 30(другий поверх) м.Камянець-Подільський розпочне роботу семінар по темі: "Збір,зберігання та транспортування маточного молочка" Семінар проводить кандидат сільськогосподарських наук Ністор Александр Георгієвич (Молдова) Вхід вільний. ЗИ при союзі Александр Георгієвич керував бджолорадгоспом по виробництву маточного молочка (були випадки ,що він привозив на фармзавод 180 кг молочка),та й амермканець Білл пропунував йому роботу за 10000 зелених.Та й взагалі інтересна людина. Мій тел для звязку 0973257094 Олександр, як дорога з Вінниці на Кам"янець-Подільський? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 14 минут назад, Sanich сказал: Олександр, як дорога з Вінниці на Кам"янець-Подільський? Через Хмельницький, траса обласного значення. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 29 минут назад, Fabro сказал: Зовсім недавно там їздили, їхати можна Мы ехали через Могилёв-Подольск 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 1 час назад, Sanich сказал: як дорога з Вінниці на Кам"янець-Подільський? @Sanich, прошу вибачення я тебе дізорієнтував 5 минут назад, pr1zZ сказал: Мы ехали через Могилёв-Подольск 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борода-1 Posted December 13, 2017 Author Share Posted December 13, 2017 4 години тому, Бджолопотам сказав: Відео буде у вільному доступі чи треба домовлятись? Хочу поїхати, але і з роботи треба відпрошуватись і з доставкою поки що не можна вирішити... На ютубі у вільному доступі 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Добре мені, що недалеко 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борода-1 Posted December 16, 2017 Author Share Posted December 16, 2017 Семінар відбувся ось перша частина 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts