Перейти к содержанию

Умови розміщення оголошень комерційного спрямування на Точку

Sanich

Рекомендуемые сообщения

Только что, Sanich сказал:

Будемо їхати -  будемо бачити. Всього не передбачиш. 

нарахунок неправильних абрівіатур, можливо це всетаки програмна помилка, бо я так глянув і по своїх , наприклад В29МАА 

http://bj.tochok.info/Pedigree/c1ffd20e-1079-4af0-a79d-6634d527552a

там де мама В100КАА пропала абрівіатура Котелевського, хоча я точно її писав, зате є моя....:dntknw:

8 хвилин тому, Паланочка сказав:

нарахунок неправильних абрівіатур, можливо це всетаки програмна помилка, бо я так глянув і по своїх , наприклад В29МАА 

Можливо й був збій, який ніхто не помітив, так як ніхто тим не користувався. 

• Подобається 1

20 минут назад, Паланочка сказал:

Санич всі три родоводи в цього матковода з помилками. Про утвердження це слушна думка, але це не знімає проблему

Не все пользователи понимают как что заполнять, Киньте ссылку где про все подробно написано или напишите если не сложно все почитают и разберутся и будут заполнять правильно. 

• Подобається 1

1 хвилину тому, mixaskm сказав:

Не все пользователи понимают как что заполнять, Киньте ссылку где про все подробно написано или напишите если не сложно все почитают и разберутся и будут заполнять правильно. 

Є ось стаття. Порядок полів зараз трохи інший, але суть від цього не міняється. 

• Подобається 3

Только что, mixaskm сказал:

вот щас так "все" как почитаю та как разберутся. :umora: Це як екзамен здавать , рік не вчився, а за годину до екзамена листаеш книжку, ;) ну точно щас як прочитаю, так все відразу і буду знать... 

• Подобається 5

2 хвилини тому, Паланочка сказав:

вот щас так "все" как почитаю та как разберутся. :umora: Це як екзамен здавать , рік не вчився, а за годину до екзамена листаеш книжку, ;) ну точно щас як прочитаю, так все відразу і буду знать... 

Матководи доволі освідчені люди. Я був би здивований, якщо хтось із них не взмозі освоїти процедуру заповнення родоводу. Точніше у мене виникли б сумніви в доцільності купівлі маток у такого матковода. 

• Подобається 1

1 час назад, Паланочка сказал:

чекаю на коментарі...

А що тут коментувати:hmm:, ти правий на 100%

4 минуты назад, Паланочка сказал:

ну точно щас як прочитаю, так все відразу і буду знать...

Значит нужно всем разжевать на пальцах. Мое предложение на каком либо семинаре разкажите подробнее -  все видео посмотрят и все поймут.

• Подобається 5

Тільки що, mixaskm сказав:

Значит нужно всем разжевать на пальцах. Мое предложение на каком либо семинаре разкажите подробнее -  все видео посмотрят и все поймут.

В мене була ідея провести у Вінниці семінар по даному питанню. Якщо буде від чоловік десяти бажаючих, можу зайнятися цим питанням. 

• Подобається 2

1 минуту назад, Fabro сказал:

А що тут коментувати:hmm:, ти правий на 100%

Іван я просто хотів щоб хтось прочитав що там написано, (тобто описав)

• Подобається 1

1 хвилину тому, mixaskm сказав:

в принципі Паланочка на минулій зустрічі розказував про родоводи,помоєму,але не треба чекати конференції можна створити ролик на якому Паланочка за відповідну оплату розтлумачить,або ж Sanich, як зацікавлена особа безплатно розяснить,або  ж я на Бухті Вікінгів організую семінар майже безплатно:ah:;)

• Подобається 7

3 минуты назад, Паланочка сказал:

Іван я просто хотів щоб хтось прочитав що там написано, (тобто описав)

Я би описав, але я в тому нічого не розуміюся ;), так що вибачайте:)

• Подобається 4

6 хвилин тому, Sanich сказав:

В мене була ідея провести у Вінниці семінар по даному питанню. Якщо буде від чоловік десяти бажаючих, можу зайнятися цим питанням. 

це для того щоб подати рекламу їхати на семінар:blink:,це щось не логічно,це:at:,може я щось не розумію,але скажімо кожен раз реєструватиметесь новий матковод,або буде вирощений на форумі,то що їм семінар:dntknw:,не вірно це:IMHO:,треба відеообзор,і розяснення в певній темі,бо така річ не зрушиться з місця:IMHO:

• Подобається 7

1 минуту назад, miro сказал:

треба відеообзор,і розяснення в певній темі,бо така річ не зрушиться з місця:IMHO:

Я это и имел в виду, семинар просто написал как один из вариантов. 

• Подобається 1

на скільки я розумію такі вимоги з відповідною умовою до реклами ставить Sanich за для того щоб притензій не було у покупців:hmm:,я згоден і це вірно,навіть чесно,но чи всі так схочуть,це питання,але знову ж ,це принесе довіру і за оголошенням слідкуватиме 1000 очей форуму і лажа не пройде,це що получається,хто встане під цю рекламу,тобто оголошення, це чесна і смілива людина:hmm:,тоді я це схвалюю,чи якщо я не так зрозумів, то поясніть мені вірно,дякую

Доброго дня. От у мене виникло питання уже не по матках, оскільки я займаюся не ними, а поліграфією ( пасіка для мене вторинна, але для душі - незамінна і необхідна). Я хочу виставити (запропонувати) рекламне оголошення щодо можливості виготовлення візиток, етикеток, журналів тощо. Які вимоги до даного оголошення (бо я все перечитав а відповіді не бачив), чи можу я все перелічене вказати в одному оголошенні, додати фотографії, в яку гілку форуму воно потрапить, яка вартість і який період проплачується. Я розумію що це комерція і за рекламу платить треба, але без оголошеної вартості важко щось говорити про доцільність. Бо для мене, вибачте не в образу, але це покищо схоже на "по чом у тебе вулики?" - "а ти скинь аванс, а я потім скажу". Якщо у вас є можливіть, чи воля на те, прошу (хоч особистим повідомленням) вказати вимоги до оголошення, ціну і період. У мене є бажання спробувати рекламу на форумі. Дякую.

• Подобається 4

5 хвилин тому, dlinnujbyt сказав:

Якщо у вас є можливіть, чи воля на те, прошу (хоч особистим повідомленням) вказати вимоги до оголошення, ціну і період. У мене є бажання спробувати рекламу на форумі. Дякую.

Як буде відкрита тема - буде і ціна. Вона буде невисока. 

6 хвилин тому, dlinnujbyt сказав:

Я хочу виставити (запропонувати) рекламне оголошення щодо можливості виготовлення візиток, етикеток, журналів тощо. Які вимоги до даного оголошення (бо я все перечитав а відповіді не бачив), чи можу я все перелічене вказати в одному оголошенні, додати фотографії

Так. Розділ Різне в Ринку. Читайте умови розділу - все доволі просто. 

Я раніше вважав що на форумі до чиєїсь думки прислухаються а тепер бачу так як Саніч казав,,клани"думка матководів невілюється їх намагаються загнати як в колгосп я розумію що ви власник сайту може давайте зробим обговорення якийсь діалог а не нагнути це форум?

• Подобається 12

4 хвилини тому, Богдан1 сказав:

Я раніше вважав що на форумі до чиєїсь думки прислухаються а тепер бачу так як Саніч казав,,клани"думка матководів невілюється їх намагаються загнати як в колгосп я розумію що ви власник сайту може давайте зробим обговорення якийсь діалог а не нагнути це форум?

тобто,в чому саме проблеми виникатимуть ,це теж цікаво, помоєму якраз і йде живе обговорення і я думаю складність питання краще вже вирішувати,що Богдан1 не так, кажи свою думку відкрито,дякую

• Подобається 1

16 хвилин тому, Богдан1 сказав:

Богдан, ми ходимо по кругу в даній дискусії. 

9 хвилин тому, miro сказав:

якраз і йде живе обговорення

Саме так. Я міг би й просто прописати це в правилах без будь-якого обговорення і пояснення. Я ціную кожного користувача форуму, який дотримується правил, але хотів би щоб і вони цінували мій труд та з розумінням відносилися до моїх вимог. 

• Подобається 2

13 часа назад, Fabro сказал:

Именно!

Пример- Паланочка зашел и глянул что у меня есть тот или иной материал который ему подходит для дальнейшей селекции и берет у меня неплодок чтобы взять от них трута для дальнейшей работы и тд. (это я по-простому:))

А если немного сложнее -Вам говорят "Неплодок не дам,прививаться не дам"(конкурент однако).

• Подобається 5

Только что, КАЕ сказал:

А если немного сложнее -Вам говорят "Неплодок не дам,прививаться не дам"(конкурент однако).

Сразу мочить однако;):umora:

• Подобається 7
  • Ха-Ха 1

Может что пропустил но продавать можно не только потомство от завозных маток с родословными?Как быть с итальянками ,кардованом СГК,Карпаткой,Степной.Какие там родословные?Я за то что проблему полностью не решить в плане защиты потребителя.(если только привозных маток не отправлять каждый год на медосмотр ,чтобы дали заключение что они живы).Да и паспорта любые понаписывать и выставить с теперешними технологиями не проблема(может ДНК с маток брать какие то?).Что обьявления могут быть платными -это понятно ,вот только нужно ли так усложнять?

• Подобається 12

В 20.09.2017 в 11:42, КАЕ сказав:

Может что пропустил но продавать можно не только потомство от завозных маток с родословными?Как быть с итальянками ,кардованом СГК,Карпаткой,Степной.Какие там родословные?Я за то что проблему полностью не решить в плане защиты потребителя.(если только привозных маток не отправлять каждый год на медосмотр ,чтобы дали заключение что они живы).Да и паспорта любые понаписывать и выставить с теперешними технологиями не проблема(может ДНК с маток брать какие то?).Что обьявления могут быть платными -это понятно ,вот только нужно ли так усложнять?

Може краще покупець хай вирішує, що йому потрібне, родовід чи матка?

• Подобається 6

Шукав в цій темі "умови..." і не знайшов.

Мабуть тема відповідає назві "обговорення умов..."

Чи я помиляюсь?

Незрозуміло, що можна обговорювати, якщо модератор написав, що "правила (умови) вже діють?:dntknw:

• Sanich locked this тема
  • Sanich pinned this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...