Перейти к содержанию

Зустріч форумчан "Форум на ТочкУ" в місті Львів на базі активного відпочинку Бухта Вікінгів 09.09.-10.09 2017року"

miro

Рекомендуемые сообщения

2 часа назад, Алёнка сказал:

Что-то меня смущает их концепция 14+... :hmm: Это что там происходит, что маленьких не пускают?...

Звісно, в такому закладі не без того, однозначно :) 

Пане Михайло дякуємо за организацію зустрічі. Все було на найвищому рівні. Дійсно буде досить тяжко організувати щось схоже. Можна підіймати планку, але спершу потрібно реально добавити пару - трійку нулів в статусі біля чисел кількості родин. Тоді можна і ось так зустрітися.

Отдых.jpg

1 година тому, Елена Щербань сказав:

Я бы так не смогла. :ak:

Спробуйте... в цьому є своя романтика...biggrin.gif

Я колись свою майбутню дружину в ліс повів, з спальниками, наметом і т.д. У вечері шашличок... В ночі гроза, блискало,   а ми в наметі46.gif:ah:

Повірте, це в нас один з найяскравіших моментів в житті... Трохи по підростають діти будемо регулярно на природу виїздити....:ay:

А в Карпатах біля вогню можна цілу ніч про бджоли і про вулики говорити... В якості эксперименту  зустріч в такому форматі можна було б організувати:IMHO:

6 часов назад, Кузьмич сказал:

Перед этими встречами были проведены встречи по быту по проще , но это не мешало ДРУЖНО провести встречу.

Мне даже удалось в одной комнате с администратором проживать , вот это были времена !!!

Знаешь, а вот эта встреча показала интересную вещь. Что как раз встречи в Черкассах и в Умане были намного дружнее встреч в Бухте.

Ведь в Бухте не было единой компании. А были клубы по интересам... Не было единства...

А вот почему это так случилось? Тут конечно-же два фактора:

1. В Бухте много мест, где можно отдельно общаться.

2. Форумчани уже не так дружны, как раньше... 

4 минуты назад, pr1zZ сказал:

Ведь в Бухте не было единой компании. А были клубы по интересам... Не было единства...

4 минуты назад, pr1zZ сказал:

:hi:

Это я понял еще на докладах ..... (да и в свете недавних событий на форуме ,и не только ) :dntknw:

Ничего личного - это бизнес ! (твои слова год тому ,когда я много возмущался;)

12 минуты назад, pr1zZ сказал:

А вот почему это так случилось? . 

Как cказал наш форумчанин :" Форум (старожилы)  начал(и) роиться ".

12 минуты назад, Кузьмич сказал:

Как cказал наш форумчанин :" Форум (старожилы)  начал(и) роиться ".

Взагалі не люблю великих компаній, там по іншому не може бути. Активне спілкування може бути між обмеженою кількістю людей, зі спільними інтересами і проблемами.

Прихильник скороченої програми різних доповідей, потрібно більше живого реального спілкування, плюс на такі речі потрібно залучати і медійні ресурси.

1 хвилину тому, Wladimir_K сказав:

Взагалі не люблю великих компаній, там по іншому не може бути. Активне спілкування може бути між обмеженою кількістю людей, зі спільними інтересами і проблемами.

У великих компаніях голосується а не обговорюється , обговорюється за столом . :)

Едем Резорт, да.....

Пасечников и так куркулями считают, ниче не делают, а мед дорого продают. Но вот если выложить 1 фото встречи в актовом (даже язык не поворачивается его так назвать) зале этого едема... лувр ей богу.... :crazy:

1 година тому, pr1zZ сказав:

Знаешь, а вот эта встреча показала интересную вещь. Что как раз встречи в Черкассах и в Умане были намного дружнее встреч в Бухте.

все вірно Денис, всіх в намети і дружити:ay:

ось так і планка падає

1 година тому, Wladimir_K сказав:

Прихильник скороченої програми різних доповідей, потрібно більше живого реального спілкування, плюс на такі речі потрібно залучати і медійні ресурси.

скорочена програма і медійні ресурси:ay::rofl:

У кого есть фото Дочинца Василия Николаевича, Череватого Александра Владимировича, скиньте пожалуйста:az:

3 часа назад, Бджолопотам сказал:

Спробуйте... в цьому є своя романтика...biggrin.gif

А для чего мне "романтика" на пчеловодных конференциях ?:blink:

3 часа назад, pr1zZ сказал:

Что как раз встречи в Черкассах и в Умане были намного дружнее встреч в Бухте.

а ти правий.... 

3 часа назад, pr1zZ сказал:

2. Форумчани уже не так дружны, как раньше... cabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcab

1 пункт. не сутєвий :IMHO:

2 пункт. як ти рахуеш щось можна поміняти ? ти хотів би щось змінить в цій ситуації практично ? Я думаю що для того щоб змінити 2 пункт нам всім треба в чомусь поступитись.. питання чи ми готові до цього ???

1 час назад, miro сказал:

все вірно Денис, всіх в намети і дружити:ay:

ось так і планка падає

Пане Михайло, можливо я скажу крамольну річ, але краще в наметах і "дружити" ніж в 5* готель і "не так дружны" ну і на рахунок планки то для мене теж висота "планки" перш за все залежить від "атмосфери" заходу а не від зручності постелі....хоча впевнений що багато для кого навпаки.  До тогож я бухту ніразу не розглядав як відпочинок. Як правило після зустрічі чи конференції в бухті потрібно сутки -двое щоб прийти в норму (відпочити), чого тільки варта дорога в 12 годин в одну сторону , а комусь і того більше.  Якби я хотів просто відпочити то точно не їхав би за 800 км.... 

1 час назад, Паланочка сказал:

2 пункт. як ти рахуеш щось можна поміняти ? ти хотів би щось змінить в цій ситуації практично ? Я думаю що для того щоб змінити 2 пункт нам всім треба в чомусь поступитись.. питання чи ми готові до цього ???

оба пункта взаимосвязаны. Как можно изменить второй пункт, если мы все отдельно "разбегаемся"? А вот в Умане и Черкассах все были вместе

7 минут назад, pr1zZ сказал:

если мы все отдельно "разбегаемся"? А вот в Умане и Черкассах все были вместе

Потому что не было(как в прошлом году) вечернего бара с кофе ;)

Кстати , от нашего общего " друга " я узнал , что оказывается есть как минимум две группы.:dntknw:

3 часа назад, Паланочка сказал:

а ти правий.... 

Пане Михайло, можливо я скажу крамольну річ, але краще в наметах і "дружити" ніж в 5* готель і "не так дружны" ну і на рахунок планки то для мене теж висота "планки" перш за все залежить від "атмосфери" заходу а не від зручності постелі....хоча впевнений що багато для кого навпаки.  До тогож я бухту ніразу не розглядав як відпочинок. Як правило після зустрічі чи конференції в бухті потрібно сутки -двое щоб прийти в норму (відпочити), чого тільки варта дорога в 12 годин в одну сторону , а комусь і того більше.  Якби я хотів просто відпочити то точно не їхав би за 800 км.... 

Скільки було учасників на попередній зустрічах?

Життя йде вперед і часи змінюються ... і кількість людей теж.

Навіть у спілкуванні повинно бути зручно і пасічники повинні стільки заробляти, що такі речі дозволяти. У Бухті зручно, для дружин і дітей.

А дружність це є підсумок спілкування тут на форумі. Мені було приємно поспілкуватися з усіма і намагався побільше спілкуватися.

1 година тому, Паланочка сказав:

а ти правий.... 

я прошу вибачення,що я не зміг внести дружити,я дійсно цього вам не зроблю,я каюсь,це дано зробити кожному, но не одному для всіх,Ви як священник повинні це знати, я не є виною розбратів певного інтересу,я нікому не лік, і якщо я когось образив прошу вибачення,я не робив нічого зумисно,дякую ,що Ви з Денисом відверті:hi:

але щоб зробити може хоч комусь добре, зустрічі 2018 я не робитиму,но інші формати на черзі:wave: я чекатиму зустрічі і з вами.

Только что, pr1zZ сказал:

оба пункта взаимосвязаны. Как можно изменить второй пункт, если мы все отдельно "разбегаемся"? А вот в Умане и Черкассах все были вместе

Денис. Всех на краевиды р. Супой в р-не г.Яготин . намети. колышки по периметру и красная лента. Більше 3-х не скупчуватись. Як каже Б.Бенюк тримайтесь купи .

21 хвилину тому, Кузьмич сказав:

Потому что не было(как в прошлом году) вечернего бара с кофе ;)

Кстати , от нашего общего " друга " я узнал , что оказывается есть как минимум две группы.:dntknw:

у VIP1 та 2 постійно можна було смакувати кавою,про це я оголошував,і форумчани приходили,чому Ви про це не знали:dntknw:

50 хвилин тому, pr1zZ сказав:

2 години тому, Паланочка сказав:

а ти правий.... 

а по ходу може початися чистка, як в одній темі чому пакети не дали меду і бджіл, от і відповідь,що таке...............,я ж скажу свою думку,будьте добрі зі всіма, і всі будуть добрі з вами:)і тоді значення де ви поселились не буде,як і тих ,що неможуть догодити чиїмось бажанням

38 минут назад, Wladimir_K сказал:

Скільки було учасників на попередній зустрічах?

В Умані було 50 з + проплативших орг внесок. Що до зустрічі і БВ то цього року людей було менше. Минулого року на вечері було на пару столів більше , хоча статистики точної я звичайно не маю, але мені так здалось.. при цьому наприклад я їхав з 3 форумчанами на цьогорічну зустіч і всі вони перший раз на зустрічі точка.. І от цікаво ще булоб порахувать , а скільки тих форумчан що були на зустрічі в Черкасах, були тиждень назад в БВ ?

41 минуту назад, Wladimir_K сказал:

це є підсумок спілкування тут на форумі.

спілкування на форумі лише дзеркало реального життя.... ну і так як я бачу з розвитку цієї теми що бажання "поступатись" скоріше немає ніж є.. піду но я з відси.. :wave:

2 години тому, Елена Щербань сказав:

А для чего мне "романтика" на пчеловодных конференциях ?:blink:

Щодо спробувати, то звичайно не на зустрічах бджолярів... я думав це зрозуміло;)

1 хвилину тому, Паланочка сказав:

В Умані було 50 з + проплативших орг внесок. Що до зустрічі і БВ то цього року людей було менше. Минулого року на вечері було на пару столів більше , хоча статистики точної я звичайно не маю, але мені так здалось.. при цьому наприклад я їхав з 3 форумчанами на цьогорічну зустіч і всі вони перший раз на зустрічі точка.. І от цікаво ще булоб порахувать , а скільки тих форумчан що були на зустрічі в Черкасах, були тиждень назад в БВ ?

спілкування на форумі лише дзеркало реального життя.... ну і так як я бачу з розвитку цієї теми що бажання "поступатись" скоріше немає ніж є.. піду но я з відси.. :wave:

минулого року на вечері було 69 чоловік,цього року 75, яку ж обрати теорію,щоб стало цього року менше,ось питання,бачу почалось:ay:

2 минуты назад, miro сказал:

минулого року на вечері було 69 чоловік,цього року 75, яку ж обрати теорію,щоб стало цього року менше,

Незнаю мені так здалось, я ж людей не рахував. :hi:

• Sanich unpinned this тема

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...