Sanich Опубликовано 8 января, 2017 Share Опубликовано 8 января, 2017 Деякий час назад було піднято питання відсутності української мови у інтерфейсі. Як я пояснював раніше, движок поставляється з англійською мовою. Російський переклад забезпечуєтсья ентузіастами, які викладають його на безкоштовній основі. Наприклад, ось: https://invisionpower.com/files/file/7356-russian-language-pack-for-ips-community-suite/ На жаль перекладу для української до останнього часу не було. Але сьогодні випадково я натрапив на актуальний переклад: https://invisionpower.com/files/file/8274-ipb-community-suite-4116-ukrainian-language-pack/ Але є деякі "але". -Незрозуміло чи буде переклад надалі підтримуватися. Кожна нова версія движка потребує оновлення перекладу. У разі його відсутності на нові фрази видається текст на англійській. - Даний переклад коштує 10 долярів та ще 3 коштує поновлення кожних пів року. Тобто, на майбутній рік потрібен бюджет в 16 доларів. Кошти маленькі, але на мою думку за даний функціонал могли б і мали б заплатити користувачі, кому це цікаво. Тому пропоную наступні варіанти: - Зацікавлені користувачі кооперуються та збирають кошти на даний переклад в сумі 16 доларів, плюс візьміть до уваги скачки курсу, та різні пені. Далі користувачі можуть самі купити переклад та надати мені файли і чек-підтвердження купівлі перекладу, або ж перераховують мені на карточку необхідну суму одним платежем і я беру на себе турботи по придбанню перекладу. Анонімних платежів не приймаю. П.С. Прохання не путати переклад елементів інтерфейсу із наповненням форуму. Тема, написана на російській, завжди такою залишиться. Повідомлення написане на російській завжди таким залишиться. П.П.С. Дана тема не намагання українізувати форум. Дана тема про можливість ширше використовувати українську на форумі для тих користувачів, кому це подобається чи необхідне. Я з радістю додам іншу мову до інтерфейсу, якщо буде така потреба. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 8 января, 2017 Share Опубликовано 8 января, 2017 1 час назад, Sanich сказал: або ж перераховують мені на карточку необхідну суму одним платежем і я беру на себе турботи по придбаненю перекладу. Так всім буде зручніше. Номер карточки і не обов'язково одним платежем, якщо надалі кошти потрібні будуть на оновлення. Просто вказувати в платежі призначення - "українська версія" 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Грандовець Опубликовано 8 января, 2017 Share Опубликовано 8 января, 2017 2 часа назад, Sanich сказал: Деякий час назад було піднято питання відсутності української мови у інтерфейсі. Як я пояснював раніше, движок поставляється з англійською мовою. - Зацікавлені користувачі кооперуються та збирають кошти на даний переклад в сумі 16 доларів, плюс візьміть до уваги скачки курсу, та різні пені. Далі користувачі можуть самі купити переклад та надати мені файли і чек-підтвердження купівлі перекладу, або ж перераховують мені на карточку необхідну суму одним платежем і я беру на себе турботи по придбанню перекладу. Так дуже булоб зручно на карту Вам.Я так пам"ятаю це я піднімав питання.Звіснож що всі адекватні і все розуміють 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kostya-Костя Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 8 часов назад, Sanich сказал: - Зацікавлені користувачі кооперуються та збирають кошти на даний переклад в сумі 16 доларів, плюс візьміть до уваги скачки курсу, та різні пені. Далі користувачі можуть самі купити переклад та надати мені файли і чек-підтвердження купівлі перекладу, або ж перераховують мені на карточку необхідну суму одним платежем і я беру на себе турботи по придбанню перекладу. Анонімних платежів не приймаю. це тільки ускладнює ! Давайте карту не така вже аж сумма .... Карту в студію ! Та якщо вже така строга звітність потрібна , то на форумі поповняшку "кошти на переклад" 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 9 января, 2017 Автор Share Опубликовано 9 января, 2017 8 часов назад, nibond сказал: Номер карточки і не обов'язково одним платежем 7 часов назад, Грандовець сказал: Так дуже булоб зручно на карту Вам. 1 час назад, Kostya-Костя сказал: Давайте карту не така вже аж сумма .... Карту в студію ! Е ні, хлопці. Я й сам можу комусь перевести кошти - невелика мудрість. Питання в тому, чи дійсно вам потрібен переклад і ви можете самозорганізватися та зібрати кошти. Я касиром не буду в даній ситуації і номер карточки передам лише одному для перерахунку повної суми. Крім того, у мене карточка не привата і призначення платежу я й не побачив би. П.С. Необхідна сума на сьогоднішній день з врахуванням обмінного курсу та закладеними 10% в коливання курсу та пеню при переводі - 500 грн. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kostya-Костя Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 Ну, так як ми тут в чотирьох , то скидаємо відповідальність на більш активнішого nibond :) Чекаю номер карти в л.с перерахую 150 грн. мій вклад в Украінськ мову ! 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Грандовець Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 Моя пропозиція така,визначаємось тут хто має бажання прийняти участь у данному сборі кошт.Потім по кількості учасників виявляємо суму переводу для кожного.Робимо переводи на чіюсь картку-сам картки не маю,можу задіяти картку моєї жінки,якщо люди мені довірять-так як великого авторетету на форумі не маю.А потім вже перевод грошей Саничу.Ставимо + хто має бажання участі. + 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kostya-Костя Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 Ну, тоді висвітлити тему та опитування і т.д... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Грандовець Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 18 минут назад, Kostya-Костя сказал: Ну, так як ми тут в чотирьох , то скидаємо відповідальність на більш активнішого nibond :) Чекаю номер карти в л.с перерахую 150 грн. мій вклад в Украінськ мову ! Якщо nibond буде згоден то я теж перерахую 200грн! 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kostya-Костя Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 Тоді чекаємо його відповідь . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kostya-Костя Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 Адмін давайте карту а то вирішуємо питання як в Верховній Раді , через жопу , Кину я 250 грн. та Грандовець і все на цьому ! 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Solo Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 +1. Мене приймете в долю? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kostya-Костя Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 5 минут назад, Solo сказал: +1. Мене приймете в долю? приймаємо 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 13 часа назад, Sanich сказал: П.П.С. Дана тема не намагання українізувати форум. Дана тема про можливість ширше використовувати українську на форумі для тих користувачів, кому це подобається чи необхідне. Я з радістю додам іншу мову до інтерфейсу, якщо буде така потреба. От не подобається мені цей ППС і все. Хоч критикуйте мене, хоч ні. А чому б і не українізувати форум??? А російську 13 часа назад, Sanich сказал: з радістю додам до інтерфейсу, якщо буде така потреба. 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 2 минуты назад, ЮМос сказал: А російську Я этого не переживу... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 1 минуту назад, Кузьмич сказал: Я этого не переживу... А в мене як був по українськи так гарно щебетав))) 7 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 9 января, 2017 Автор Share Опубликовано 9 января, 2017 8 минут назад, ЮМос сказал: А чому б і не українізувати форум??? Тому що форум таким не задумувався. Я волів би, щоб форум відвідували користувачі і з інших країн. А української на форумі більш ніж достатньо і нчхто нікого не вчить на якій мові писати. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 2 минуты назад, Богдан1 сказал: А в мене як був по українськи так гарно щебетав))) Фсю интригу обломал. Не раз доказывал тут,и не только, что языковой вопрос,это глупости. Но в то же время , как финансово поправлюсь, готов учавствовать финансово. 8 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 8 минут назад, Богдан1 сказал: А в мене як був по українськи так гарно щебетав))) Так тож він був під "мухою" Що ж йому тапер на форум заходить тільки під "єтім делом", хочете з чоловіка аватара зробить?! 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kostya-Костя Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 Так вибір мабуть буде на УКр і на Рус , чи ні ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жало Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 14 часа назад, Sanich сказал: Але є деякі "але". Я не розумію Ваше "ала" з позиції основного закону України Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова. {Офіційне тлумачення частини першої статті 10 див. в Рішенні Конституційного Суду № 10-рп/99 від 14.12.99} Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України. В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України. Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування. Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 9 января, 2017 Автор Share Опубликовано 9 января, 2017 7 минут назад, Жало сказал: Я не розумію Ваше "ала" з позиції основного закону України Я зі свого боку не зовсім розумію в чому ваше зауваження. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жало Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 6 минут назад, Sanich сказал: Я зі свого боку не зовсім розумію в чому ваше зауваження Я про те, що держава на певному етапі діяльності форуму може за допомогою відповідних органів влади "забезпечить всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України". Я думаю не потрібно пояснювати якими ричагами і за допомогою кого. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 9 января, 2017 Автор Share Опубликовано 9 января, 2017 2 минуты назад, Жало сказал: Я про те, що держава на певному етапі діяльності форуму може за допомогою відповідних органів влади "забезпечить всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України". Я думаю не потрібно пояснювати якими ричагами і за допомогою кого. На жаль, я все одно не зрозумів, що ви маєте на увазі. Як і того, яке відношення держава Україна має відношення до даного форуму. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жало Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 3 минуты назад, Sanich сказал: На жаль, я все одно не зрозумів, що ви маєте на увазі. Як і того, яке відношення держава Україна має відношення до даного форуму. До сфери суспільного життя. Чи ми поза суспільства українців. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения