Перейти к содержанию

Якому типу пакету ви надасте перевагу у 2017 році

Якому типу пакету ви надаєте більше перевагу  

108 проголосовавших

1. 1. Якому типу пакету ви надаєте більше перевагу:

• 3+1 (рамка на 300)
      60
    • 4+1 (рамка на 230)
      17
    • 6+2 (рамка на 145)
      6
    • 1,2 -1,3 кг бджоли + матка (безсотовий)
      25

Рекомендуемые сообщения

55 минут назад, Мико сказал:

та у полякiв i мед по 5 евро приймають У нас такого зроду не буде ,нема в краiнi Валенси i не скоро буде 

Отже, Ви самі дали відповідь! Поляк платоспроможний заплатити за безсотовий пакет  1300-1400грн.  це ж всього 200 злотих:hi:

14 минуты назад, кузмич сказал:

Коммерческий курс сегодня 1zl= 6.48 грн

200?6.48= 1296грн:hi:

:IMHO:Отже панове! На ринку купівлі пакетів, зокрема безсотових, можуть  з"явитись  серйозні люди і це реально. 

То чому мені не продати безсотові, залишивши собі рамки з розплодом + кормові.

Що вони з моєю бджолою робити будуть - це їхня справа.

Навіть, якщо мені буде вибір 3+1 сотвий і 1.3 кг.  безсотовий за  ціну вище сказану 1300-1400 грн., звісно продам безсотовий. Навіть не сомніваюсь, таких бажаючих знайдеться досить;)

Я покупал два без сотовых пакета после цветения липы. Давал им 1 суш, 1 корм(2-2,5кг), 5 вощины. Отстроили и пошли в зиму на своих кормах(7 рамок).

14 минуты назад, alex64 сказал:

Я також не уявляю як безсотовий сам по собі може себе окупити в рік придбання. Хіба для підсилення слабаків? Тоді варто купувати безсотовий без матки?Так званий пакет з двома без...

Чому такий варіант! Можна підсадити у безсотовий обробивши у камері від кліща спочатку. Підсадивши матку,а після прийому додавати рамки з розплодом.

Що панове, ви ніколи не формували пакетів забравши рамки з розплодом з інших сімей у ящик, посадивши матку плідну туди, а потім трясли бджіл(з роя якого упіймали)?!

Варіантів з безсотовим пакетом може бути декілька так само, як і з сотовим пакетом. Хазяїн - барін!

15 минут назад, Yaroslav сказал:

...... звісно продам безсотовий

А у вашому регіоні коли (в яких датах) реально можна дати нормальний безсотовий пакет?

2 часа назад, miro сказал:

так для інформації,ціна безсотового пакету 1.3кг бджоли на 2017рік у поляків 1300-1400грн., да уж,а тари 260грн.

Имеет значение.  С каких чисел начинается продажа?

57 минут назад, Yaroslav сказал:

Навіть, якщо мені буде вибір 3+1 сотвий і 1.3 кг.  безсотовий за  ціну вище сказану 1300-1400 грн., звісно продам безсотовий. Навіть не сомніваюсь, таких бажаючих знайдеться досить;)

Та це ж поляки в Польшi .  А у нас В Украiнi  800 гривень за сотовий з 4 рамками  розплоду не дають , давить  земноводне 

А за безсотовий за 1400 можуть ще i  швидку викликати  з дурдому :umora:

1 час назад, alex64 сказал:

Беззаперечно такий пакет може окупитись на акації при умові його ціни у 600-700 грн. та відбору 18-23 квітня. Проте, у вказаний період таких ц

Это Вам Ваши клиенты так говорят. на самом деле не совсем так. 20 апреля это пакеты для ране-летнего взятка.  Для акации пакет нужно взять или до 10 апреля.(но это не реально) .   Пакет купленый 20 апреля будет не очень сильный так как пчела ещё не наростилась (хозяин всё с улика не отдаст ) + в нём ещё будет часть старой пчелы.   В итоге на цветение акации из не очень сильного пакета часть пчелы отойдёт. молодая только начнет лупиться в итоге много расплода но мало лётной пчелы.     Пакеты под акацию нужно брать за 1-2 недели до цветения акации. к тому времени уже семи сильные и можно договориться за пакеты 4 печатного расплода + 2-4 рамки дотрусить.  Вот такой пакет на акации работает как семя и даст товарный мёд.     липа гречка  возможно он проиграет пакету за 20 апреля.  к подсолнуху они сравняются.(здесь уже больше зависит от качества матки )

1 час назад, Shmel сказал:

Опишіть, будь ласка, детальніше у чому складнощі?  

радше не складнощі, а врахування праці на формування безсотового пакету,якщо хтось трусив, той знає,а на Заході більшість пасік знаходяться в секторі густонаселених пунктів,а це в свою чергу безпека людей,особливо в час роботи на полях,друге методика інша,третє як вже Ви бачили все залежить від весняного розвитку, який в свою чергу звязаний із природою,тобто погодніми умовами(рання весна ,чи пізня)

2 часа назад, кузмич сказал:

У поляков как и у нас сейчас дебаты насчёт цены.

По 180 или по 200 злотых продавать :umora:

кузмич в чому помилка моя:dntknw:,коли курс гривні 7 до одного злотого, дебати у всіх явище нормальне:mf_swordfight:

"так для інформації,ціна безсотового пакету 1.3кг бджоли на 2017рік у поляків 1300-1400грн.,а тари 260грн. "

до речі ящик 9 євро:hi:

54 минуты назад, Сергей Тюркин сказал:

Имеет значение.  С каких чисел начинается продажа?

у поляків як і в нас дата різна,але до мене телефонували в 2015році 20травня, тоді за 1.2кг вони платили у нас 700грн.пакети були потрібні на 01.06., і умова була бджола місцева,або карпатка

1 час назад, Shmel сказал:

А у вашому регіоні коли (в яких датах) реально можна дати нормальний безсотовий пакет?

:IMHO:після 15 травня, хоча були роки коли до 10 травня рої літали. Все залежить від весни, коли вона прийде

3 минуты назад, miro сказал:

у поляків як і в нас дата різна,але до мене телефонували в 2015році 20травня, тоді за 1.2кг вони платили у нас 700грн.пакети були потрібні на 01.06., і умова була бджола місцева,або карпатка

1.06    к этому времени можно и 2 пакета с семи сделать.               А до  10 мая и один проблема.

42 минуты назад, Мико сказал:

Та це ж поляки в Польшi .  А у нас В Украiнi  800 гривень за сотовий з 4 рамками  розплоду не дають , давить  земноводне 

А за безсотовий за 1400 можуть ще i  швидку викликати  з дурдому :umora:

Поживем-побачим. Можливо хтось і відео звіт викладе на форумі. Маток ж по 250ть продавали;)в нас в Україні, то чому по 1400 поляки не заплатять. Думаю все можливе. Маймо терпіння дочекатись весни.

Я якби продавав пакети, то тільки безсотові, комплектації 1,2-1,3 кг бджоли з маткою, і будьте здоровенькі! І просив би за такі по нинішнім цінам 600-700 грн.

Глядиш поговорим и рынок без сотовых начнет формироватся:)

23 минуты назад, Андрей Сумчанин сказал:

Я якби продавав пакети, то тільки безсотові, комплектації 1,2-1,3 кг бджоли з маткою, і будьте здоровенькі! І просив би за такі по нинішнім цінам 600-700 грн.

Такі пакети я б купував  залюбки

1 минуту назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал:

Аби поляки приiхали та по 1400 заплатили ,були б вони з безсотовими а ми с гаманцями повними гривнiв ,ще  в  травнi  320.jpg

25 минут назад, Yaroslav сказал:

Маток ж по 250ть продавали;)в нас в Україні, то чому по 1400 поляки не заплатять. Думаю все можливе. Маймо терпіння дочекатись весни.

Ярослав ,матки як цінились, так і будуть ціниться.ринок це явно показує.Щодо пакетів ,то іменно вони без маток цінності майже ніякої не мають.Хіба що в нуки розсипать,або як підмор продать.

Тому якщо матка толкова в пакеті(безсотовий,сотовий),той ціна росте в гору о-го-го.

9 минут назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал:

У нас немного не тот климат и не те цели стоят перед пакетом.   Поэтому основной рынок у нас будет на сотовые пакеты.

39 минут назад, Андрей Сумчанин сказал:

"якби" якби я торгував матками ШО то продавав би 100грн., такщо "якби" не доречне;)

13 минуты назад, Ander сказал:

Ярослав ,матки як цінились, так і будуть ціниться.ринок це явно показує.Щодо пакетів ,то іменно вони без маток цінності майже ніякої не мають.Хіба що в нуки розсипать,або як підмор продать.

Тому якщо матка толкова в пакеті(безсотовий,сотовий),той ціна росте в гору о-го-го.

ай,ай, ну про що ми будем говорити,коли в іншій темі я казав йде обговорення пакетів 1.6кг бджоли без матки,Богдан1 навіть ціну обговорення був озвучив 110-130 євро, тож давайте в тему пакетів з матками толерантніше:ah:.

обычно безсотовый берут без матки дабы подсилить основную семью под акацию или любой другой взяток! также берут в конце лета для наращивания и переработки сиропа в зиму! использовать безсотовый пакет как отдельную еденицу не целесообразно:IMHO1:

29 минут назад, Ander сказал:

Кожному своє, хтось цінить маток, хтось кількість бджіл у кілограмах, а хтось мед і т.д.:hi:

18 часов назад, dust сказал:

Ще існує варіант  - 4 розплоду

Так в остані роки і купую. Але розплоду на рамкі 80%  ДУЖЕ рідко коли 4 рамки " від бруска до бруска" то можна сказати що в принципі 3+1

3 часа назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал:

.Получается что обеим сторонам это не выгодно .У нас так принято что пакет должен себя отбить  и    собрать корм на зиму :hmm:.То без сотовый не как под эту теорию не попадает .Ему хотя бы гнездо отстроить и нарастится в зиму . И не кто ранней весной не будет продавать пакет за 500-600 гр.Это только летом когда пчела нарастит силу .Но покупателю нет не кокого резона танцевать с таким пакетом .Вот и получается что у нас рынка это го нет .Было бы выгодно все продавали и технологию отработали.:IMHO1:

23 минуты назад, Ляшенко сказал:

обычно безсотовый берут без матки дабы подсилить основную семью под акацию или любой другой взяток! также берут в конце лета для наращивания и переработки сиропа в зиму! использовать безсотовый пакет как отдельную еденицу не целесообразно:IMHO1:

Це так, Олеже. Але ж безсотовий купляють для інших цілей. Для нуків, наприклад, або ж для підсилення і створення медовиків перед головним  взятком. Тобто їх продаж  може бути і в червні, і перед соняхом. А при створенні з них окремих сімей - запас стільників і корму  є обов"язковою умовою. :IMHO: Колись про це писалось і в пасічній літературі.

23 минуты назад, Николай77 сказал:

Так в остані роки і купую. Але розплоду на рамкі 80%  ДУЖЕ рідко коли 4 рамки " від бруска до бруска" то можна сказати що в принципі 3+1

3+1 стандарт,але коли покупець на пасіці за часту він обирає варіант верх полоса меду і таких чотири рамки,і я думаю це обоюдна вигода

• Алёнка changed the title to Якому типу пакету ви надасте перевагу у 2017 році

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...