Галичанин Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Думаю тема буде цікавою для обговорення. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 250 гривень кiлограмм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 43 минуты назад, Мико сказал: 250 гривень кiлограмм Романич, Ви продаєте? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 42 минуты назад, Мико сказал: 250 гривень кiлограмм готов купляти, скільки максимально зможете продати, і з якого часу ,матки не цікавлять 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 1 час назад, Галичанин сказал: Думаю тема буде цікавою для обговорення. Не бачу особливо різниці з попередньою, але оскільки вони обидві про все і ні про що - тому не маю нічого проти. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 28 минут назад, Sanich сказал: Не бачу особливо різниці з попередньою, Теперь прыгай с темы пакеты в тему безматочные пакеты. одно и тож. 40 минут назад, miro сказал: ,матки не цікавлять Там фишка. к нему прилагается матка за 1000 гр. 28 минут назад, Sanich сказал: Не бачу особливо різниці з попередньою, але оскільки вони обидві про все і ні про що - тому не маю нічого проти. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashika Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 15 minutes ago, Сергей Тюркин said: Теперь прыгай с темы пакеты в тему безматочные пакеты. одно и тож. Там фишка. к нему прилагается матка за 1000 гр. Різниця є і дужє велика. Матководи Мукачева та області завжди мали проблему з трушеною бджолою для заселення нуків. Я сам особисто платив по 10 уе кілограм бджіл для нуків. Багато пасічників особливо коли ройове вже 20 квітня виходили з ситуації продажем бджоли та продажем рамок з росплодом а потім прийшов мокшель та мордва та купив пакети . Вовки ситі і коза ціла. Попит на трушену бджолу мае місце бо дешевше купити особливо якщо мокши за пакетами не буде а маток потрібно багато.Італійці вжє зондують ринок на предмет 2 тисяч пакетів без матки але в межах кордонів Европи.Деякі спритники з Закарпаття постачали такі пакети в 2016 році ( за певну мзду на кордоні ) аж до Сполученого Королівства через сусідів з Україною при ціні 60 фунтів за ящик. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик К. Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 4 часа назад, mashika сказал: Різниця є і дужє велика. Матководи Мукачева та області завжди мали проблему з трушеною бджолою для заселення нуків. Я сам особисто платив по 10 уе кілограм бджіл для нуків. Багато пасічників особливо коли ройове вже 20 квітня виходили з ситуації продажем бджоли та продажем рамок з росплодом а потім прийшов мокшель та мордва та купив пакети . Вовки ситі і коза ціла. Попит на трушену бджолу мае місце бо дешевше купити особливо якщо мокши за пакетами не буде а маток потрібно багато.Італійці вжє зондують ринок на предмет 2 тисяч пакетів без матки але в межах кордонів Европи.Деякі спритники з Закарпаття постачали такі пакети в 2016 році ( за певну мзду на кордоні ) аж до Сполученого Королівства через сусідів з Україною при ціні 60 фунтів за ящик. Хтось розшифрує? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 5 часов назад, Вадим Василюк сказал: Романич, Ви продаєте? Теж готов купити для заселення нукiв Тому i цiна така мала. А якби продавав, то в 1000 гривень би оцiнив Матку в подарунок 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 4 часа назад, mashika сказал: Різниця є і дужє велика. Матководи Мукачева та області завжди мали проблему з трушеною бджолою для заселення нуків. Я сам особисто платив по 10 уе кілограм бджіл для нуків. Багато пасічників особливо коли ройове вже 20 квітня виходили з ситуації продажем бджоли та продажем рамок з росплодом а потім прийшов мокшель та мордва та купив пакети . Вовки ситі і коза ціла. Попит на трушену бджолу мае місце бо дешевше купити особливо якщо мокши за пакетами не буде а маток потрібно багато.Італійці вжє зондують ринок на предмет 2 тисяч пакетів без матки але в межах кордонів Европи.Деякі спритники з Закарпаття постачали такі пакети в 2016 році ( за певну мзду на кордоні ) аж до Сполученого Королівства через сусідів з Україною при ціні 60 фунтів за ящик. так, але у всіх зараз західний кордон,а от певні речі обертаються не завжди в тому напрямку, хоча кінцевий пункт призначення ЄС 18 минут назад, Виталик К. сказал: Хтось розшифрує? тут все зрозуміло,правда ультріровать можна все,але то таке,акцент зараз трушена бджола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик К. Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 4 минуты назад, miro сказал: тут все зрозуміло,правда ультріровать можна все,але то таке,акцент зараз трушена бджола вибачте але мені не зрозуміло що таке "мордва", "мокшель", "мокши"? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 5 часов назад, Вадим Василюк сказал: Романич, Ви продаєте? хіба по ціні не зрозуміло 2 минуты назад, Виталик К. сказал: вибачте але мені не зрозуміло що таке "мордва", "мокшель", "мокши"? про Росіян він пише.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 1 минуту назад, Виталик К. сказал: вибачте але мені не зрозуміло що таке "мордва", "мокшель", "мокши"? ну якщо я це Вам розтлумачу мене забанять,за одне тлумачення таке я вже маю попередження, але Ви погугліть,або почитайте про останні події на Сході,що там більше від усякої зарази зараз допікає Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 18 минут назад, miro сказал: ну якщо я це Вам розтлумачу мене забанять,за одне тлумачення таке я вже маю попередження, але Ви погугліть,або почитайте про останні події на Сході,що там більше від усякої зарази зараз допікає Кацапи.. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 5 часов назад, mashika сказал: Різниця є і дужє велика. Матководи Мукачева та області завжди мали проблему з трушеною бджолою для заселення нуків. Я сам особисто платив по 10 уе кілограм бджіл для нуків. Багато пасічників особливо коли ройове вже 20 квітня виходили з ситуації продажем бджоли та продажем рамок з росплодом а потім прийшов мокшель та мордва та купив пакети . Вовки ситі і коза ціла. Попит на трушену бджолу мае місце бо дешевше купити особливо якщо мокши за пакетами не буде а маток потрібно багато.Італійці вжє зондують ринок на предмет 2 тисяч пакетів без матки але в межах кордонів Европи.Деякі спритники з Закарпаття постачали такі пакети в 2016 році ( за певну мзду на кордоні ) аж до Сполученого Королівства через сусідів з Україною при ціні 60 фунтів за ящик. А деякі спритні матководи возили самі пакети через бацька і нормально то називається пів щастя виробити товар а пів продати а в сумі повне щастя.Ти знаєш Віталік за кого йде мова. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 "Бджоли на вагу": вартість 1 кг бджіл в 2018 В 25.11.2016 в 15:56, Галичанин сказал: Думаю тема буде цікавою для обговорення. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 Ну і... яка прогнозована ціна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 55 минут назад, Галичанин сказал: Ну і... яка прогнозована ціна? Для цього i реанiмував тему минулорiчну ,щоб взнати цiну Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Незнайка 25 Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 В 01.02.2018 в 14:26, Галичанин сказал: Ну і... яка прогнозована ціна? в прошлому році брали 150 безстільникових по ціні 700гр. (1. 200грам)на цей рік якщо буде дорожче брати не будем( "шкурка выченки не стоит) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Максим Слобода Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 1 час назад, Незнайка 25 сказал: в прошлому році брали 150 безстільникових по ціні 700гр. (1. 200грам)на цей рік якщо буде дорожче брати не будем( "шкурка выченки не стоит) Можете обьяснить почему? Вроде ж совсем не большая цена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 1 час назад, Незнайка 25 сказал: по ціні 700гр. (1. 200грам)на цей рік якщо буде дорожче брати не будем Будут брать начинающие матководы ,для заселения нуклеусов И пчеловоды водящие пчёл на экзотических рамках или на редко встречающихся в продаже (145 напр ) Уже звонили и просили на заселение делонов Если цена 1000 гривен устроит их , будем продавать Альтернатива сотовым пакетам (с сушью не такой напряг будет ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Витя Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 13 часов назад, Незнайка 25 сказал: в прошлому році брали 150 безстільникових по ціні 700гр. (1. 200грам)на цей рік якщо буде дорожче брати не будем( "шкурка выченки не стоит) А в який період купляють безсотові? Як на мене 700 грн нормальна ціна на продаж. Сам би продавав. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 39 минут назад, Витя сказал: А в який період купляють безсотові? Як на мене 700 грн нормальна ціна на продаж. Сам би продавав. Основна проблема плiднi матки ,коли вони будуть тодi можна i безсотовi продати Але для нуклеусiв можна i безматочнi бджоли продавати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
военрук Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 41 минуту назад, Мико сказал: Основна проблема плiднi матки ,коли вони будуть тодi можна i безсотовi продати Тогда с 10 мая уже продавцы бессотовых могут стартовать Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 3 минуты назад, военрук сказал: Тогда с 10 мая уже продавцы бессотовых могут стартовать Та деякi можут i в квiтнi стартувати Что то долго вас не было на форуме 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts