Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 минуту назад, gardener сказал: шо робити будете? свордлом? Отмазуватись. А шо ше з ним рАбить ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня То вже лєгенда , але то тулько між нами .. салабонам ніц. Хай скмі смекалку шуук. Ледацюги!!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 5 годин тому, Bee.P сказав: Я також зазвичай фантазую як я ловлю великий риб , а саме лящ Я прогнозую, що зараз за цих 4 літніх дня бджоли активізуються і приволочать перги, так як вони це зробили на яблунях. Зараз добрий літ. Скачуть по злинці, помареннику, іванчаю. Навіть крушина знов гуде. Он спіймав бджолу на комашці (не знаю що вона там робила, але обскакала всі квіти з того корчика) Нектару нема, прилітають легкі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 5 годин тому, Bee.P сказав: На хвідер , на мою саморбну сіметричку , і гачки Гамакатсу це ці і старої ну вже є їм років 8 . Брав3.2кг кабана , тролянув кума казав іди заріж кабана , то то й з ножом пішов. То пришов дав йому сокиру і показав як на стейки рубать. Але нямням Той фідер за вісім років хоч воду бачив? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 3 години тому, Конструктор сказав: Не зовсім так, були і теплі вікна на початку весни в кого були сильні сім'ї з зими то перги було чимало. Її взяли дуже мало, хто не на опиті побоявся в такий період забирати, в хто мав досвід, то не всі мали сильні сім'ї з зими. Якось так. Буде!!! Особливо в тих в кого пергова лінія є По секрету, вона вже є, трохи. З вербових мої місяць ферментували-ферментували і з'їли під нуль, а було дуже багато. Потім на яблунях як стукнуло +30, то знов натрамбували. Цю вже ферментували відносно швидко і з'їли приблизно половину. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 2 години тому, yu1986ra сказав: З вербових мої місяць ферментували-ферментували і з'їли під нуль, а було дуже багато. Потім на яблунях як стукнуло +30, то знов натрамбували. Цю вже ферментували відносно швидко і з'їли приблизно половину. Я трохи відібрав тої вербової, крім того що її довго ферментували, то ще й вона якась крихка, вихід зовсім паршивий. Та що на садах не встиг відібрати, то ще сира, потім переїзд на ріпак не до перги, а потім її вже немає. Обшим перша була, чому її не взяли в кожного причини свої. На хвостах ріпаку підтягнули, трохи відібрав. То зараз морозилка щось так повільно проморожує, гальмує весь процес. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 година тому, Конструктор сказав: Я трохи відібрав тої вербової, крім того що її довго ферментували, то ще й вона якась крихка, вихід зовсім паршивий. Та що на садах не встиг відібрати, то ще сира, потім переїзд на ріпак не до перги, а потім її вже немає. Обшим перша була, чому її не взяли в кожного причини свої. На хвостах ріпаку підтягнули, трохи відібрав. То зараз морозилка щось так повільно проморожує, гальмує весь процес. Розсипається, бо через погоду шарами накладали і відповідно різний рівень ферментації. Вона ще не зовсім того була. Якщо взяти свіжопринесену пергу вона так само буде розбиватись. Я в минулому році спробував вербову відібрати. Зрозумів, що то дурна затія, бо дрібної (не ферментованої) було до 40%. Хай краще вони його з'їдять ніж в сміття йде. Цьогоріч в швагра позичив морозильну вітрину. Влізло все за раз, але мусив тримати дві доби, щоб добре все промерзло. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 25 хвилин тому, yu1986ra сказав: Я в минулому році спробував вербову відібрати. Зрозумів, що то дурна затія, бо дрібної (не ферментованої) було до 40%. Хай краще вони його з'їдять ніж в сміття йде. Тепер я теж такої думки. В мене таке враження ніби той пилок з верби якийсь сухий(пісний). Були рамки що візуально мали відміну ферментацію, все одно кришилась. Зараз попадають менш ферментовані і так не дробляться. Думаю справа в самому пилку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 годину тому, Конструктор сказав: Тепер я теж такої думки. В мене таке враження ніби той пилок з верби якийсь сухий(пісний). Були рамки що візуально мали відміну ферментацію, все одно кришилась. Зараз попадають менш ферментовані і так не дробляться. Думаю справа в самому пилку. Всьому виною відсутність взятку. В нас на тут недавно на піку приносу з крушини люди вимикали пилковловлювачі, бо пилок був дуже рідкий і злипався (зовсім не траспортабельний). Як взяток зменшився, то пилок став нормальний. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.