Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Ого.. це вже якщо експи моніторять мед що зтік з тазіка забрусу . То діла реально печальні 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 7 хвилин тому, asaltan сказав: Так може доручити це дитині? Коли в пасічника 5-10 вуликів, то він не менше дитини хоче погратись. Та й не так там легко той забрус закласти. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Ого.. це вже якщо експи моніторять мед що зтік з тазіка забрусу . То діла реально печальні Справи справді не дуже. Поки видається, що в минулому році першого лісового меду було більше. Схоже, що не буде навіть дрібного гурту. До минулорічного цінника додаю +100 грн. 4 хвилини тому, Конструктор сказав: Коли в пасічника 5-10 вуликів, то він не менше дитини хоче погратись. Та й не так там легко той забрус закласти. З 5-10 вуликів діти легко з'їдять той забрус 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 5 минут назад, yu1986ra сказал: Справи справді не дуже. Ну бо у вас бакваст , й..ть Тре тримать норм бджолі , і тоді будуть і рої і мед . Понакупляли непонятно шо . Шо ? ШО не хочте купиить ? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 21 хвилину тому, Bee.P сказав: Ну бо у вас бакваст , й..ть Тре тримать норм бджолі , і тоді будуть і рої і мед . Понакупляли непонятно шо . Шо ? ШО не хочте купиить ? З сімей, що працювали з матками поки найбільше принесла сім'я з шаленою італійкою. Друга її сестра пішла в ройку. Лежаки, що без маток працювали принесли відносно нормально, але якось стрьомно качати, бо не відомо, що далі буде. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 минуту назад, yu1986ra сказал: З сімей, що працювали з матками поки найбільше принесла сім'я з шаленою італійкою. Друга її сестра пішла в ройку. Лежаки, що без маток працювали принесли відносно нормально, але якось стрьомно качати, бо не відомо, що далі буде. Ну італійка вона така. Або злодюга або роєвуха , масова селекція , безтолкова короче . Немає в Укр норм мат по італ. Самі бачите . Кручє бака тулько крутий бак. Така пєтрушка 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 16 хвилин тому, Bee.P сказав: Кручє бака тулько крутий бак А забрусу в них багато? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Только что, gardener сказал: А забрусу в них багато? Та трохи є , а Вам кіко тра ?? Нє , ну якщо хочите забрусну лінію то треба буде трішки почекать , бо пергову тіко осьо роблю 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 годину тому, Bee.P сказав: Ну італійка вона така. Або злодюга або роєвуха , масова селекція , безтолкова короче . Немає в Укр норм мат по італ. Самі бачите . Кручє бака тулько крутий бак. Така пєтрушка Ви договоритеся, що на осінь поставлю вряд по 10 ваших і з під тої італійки 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 годину тому, gardener сказав: А забрусу в них багато? В моїх всіх поки з забрусом не густо і йде все до того, що бджоли до гречки ''підсушать'' мед по самий забрус 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 8 хвилин тому, yu1986ra сказав: В моїх всіх поки з забрусом не густо і йде все до того, що бджоли до гречки ''підсушать'' мед по самий забрус Я вчора шукав ту пергу, то в гніздах меду зовсім мало, в деяких можна сказати взагалі немає. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 6 минут назад, Конструктор сказал: Я вчора шукав ту пергу, то в гніздах меду зовсім мало, в деяких можна сказати взагалі немає. Перги не має бо було багато холодних довгих вікон !! і її вже не буде !!! "Поєзд ушол" Чекаємо на ниття баскер-вілей Фініш !!! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Такого провала по продажє шайтан вьодра, чілавечєство іщо нє відала Я тут з вами бо з вами весело . Коли стане скучно ... То піду копать барабуль. Мож Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 11 хвилин тому, Конструктор сказав: Я вчора шукав ту пергу, то в гніздах меду зовсім мало, в деяких можна сказати взагалі немає. Мої то добре гнізда залили, вчора в кількох відводків мусив забирати повномедні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 24 минуты назад, yu1986ra сказал: Ви договоритеся, що на осінь поставлю вряд по 10 ваших і з під тої італійки Ви мені погрожуєте вирашем у футьболь на вашому полі з Вашим зпушеним мячем ?? . Ну це да бл.. таких погроз мені ше не хватало . А якщо я возьму насос , і накачаю ваш спущений мяч , ви зможите так саме вправно з ним оперувати ??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 25 хвилин тому, Bee.P сказав: Перги не має бо було багато холодних довгих вікон !! і її вже не буде !!! "Поєзд ушол" Чекаємо на ниття баскер-вілей Фініш !!! Ще буде. В лежаках так точно. В мене зараз почалась пилкова хвиля. 21 хвилину тому, Bee.P сказав: Ви мені погрожуєте вирашем у футьболь на вашому полі з Вашим зпушеним мячем ?? . Ну це да бл.. таких погроз мені ше не хватало . А якщо я возьму насос , і накачаю ваш спущений мяч , ви зможите так саме вправно з ним оперувати ??? Мій футбол, мій м'яч, мої правила... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Ще буде. В лежаках так точно. В мене зараз почалась пилкова хвиля. З чого ?????? З морської хвилі ??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Тільки що, Bee.P сказав: З чого ?????? З морської хвилі ??? З трави. В нас саме зацвіла злинка, вчора вже бачив на ній бджіл. З неї зазвичай тягнуть багато помаранчевого пилку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 минуту назад, yu1986ra сказал: З неї зазвичай Я також зазвичай фантазую як я ловлю великий риб , а саме лящ Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня На хвідер , на мою саморбну сіметричку , і гачки Гамакатсу це ці і старої ну вже є їм років 8 . Брав3.2кг кабана , тролянув кума казав іди заріж кабана , то то й з ножом пішов. То пришов дав йому сокиру і показав як на стейки рубать. Але нямням Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 2 години тому, Bee.P сказав: Перги не має бо було багато холодних довгих вікон !! Не зовсім так, були і теплі вікна на початку весни в кого були сильні сім'ї з зими то перги було чимало. Її взяли дуже мало, хто не на опиті побоявся в такий період забирати, в хто мав досвід, то не всі мали сильні сім'ї з зими. Якось так. 2 години тому, Bee.P сказав: і її вже не буде !!! "Поєзд ушол" Буде!!! Особливо в тих в кого пергова лінія є По секрету, вона вже є, трохи. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 4 минуты назад, Конструктор сказал: Не зовсім так, були і теплі вікна на початку весни в кого були сильні сім'ї з зими то перги було чимало. Її взяли дуже мало, хто не на опиті побоявся в такий період забирати, в хто мав досвід, то не всі мали сильні сім'ї з зими. Якось так. Буде!!! Угу . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 4 години тому, Bee.P сказав: Коли стане скучно ... То піду копать барабуль. Мож Маєте ранню, чи будете серпня чекати? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 2 минуты назад, gardener сказал: Маєте ранню, чи будете серпня чекати? З початку свордло малє літне знайду 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Тільки що, Bee.P сказав: З початку свордло малє літне знайду шо робити будете? свордлом? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.