Серж 82 Опубликовано 21 декабря, 2020 Share Опубликовано 21 декабря, 2020 Один мінус - цілу ніч не спав, тож цілий день як троєний ходив 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 декабря, 2020 Share Опубликовано 21 декабря, 2020 41 хвилину тому, Серж 82 сказав: Цієї ночі відкатали 200 кг забрусу. Просто супер В пешій половині дня теж з ним розмовляв щодо переробки, а зараз прбачив ваш пост, таке співпадіння, мабуть ми на правельному шляху. Які враження, що з позитиву , можливо якісь негативні? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 21 декабря, 2020 Share Опубликовано 21 декабря, 2020 4 часа назад, Конструктор сказал: Просто супер В пешій половині дня теж з ним розмовляв щодо переробки, а зараз прбачив ваш пост, таке співпадіння, мабуть ми на правельному шляху. Які враження, що з позитиву , можливо якісь негативні? На наче все нормально, задоволений. Все пройшло як по маслу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 21 декабря, 2020 Share Опубликовано 21 декабря, 2020 13 хвилин тому, Серж 82 сказав: На наче все нормально, задоволений. Все пройшло як по маслу. Катають мінімум 200 кг? Думаю, що висновки варто буде робити лише після сезону, щоб оцінити якість катання. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 21 декабря, 2020 Share Опубликовано 21 декабря, 2020 6 минут назад, Sanich сказал: Катають мінімум 200 кг? Думаю, що висновки варто буде робити лише після сезону, щоб оцінити якість катання. Так, 200 кг це мінімум. І висновки в кінці сезону. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 21 декабря, 2020 Share Опубликовано 21 декабря, 2020 6 годин тому, Серж 82 сказав: Цієї ночі відкатали 200 кг забрусу. Які потужності у виробника, прошу хоча б коротенько про виробництво... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Витя Опубликовано 22 декабря, 2020 Share Опубликовано 22 декабря, 2020 11 часов назад, Серж 82 сказал: Один мінус - цілу ніч не спав, тож цілий день як троєний ходив То Ви теж приймали участь в роботі? Напишіть як цей процес проходить в часі і чи проходив термообробку віск. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 22 декабря, 2020 Share Опубликовано 22 декабря, 2020 8 годин тому, Sanich сказав: Катають мінімум 200 кг? Думаю, що висновки варто буде робити лише після сезону, щоб оцінити якість катання. Якщо попросити 150 теж зробить, але звісно бажано 200. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 22 декабря, 2020 Share Опубликовано 22 декабря, 2020 13 часов назад, Витя сказал: То Ви теж приймали участь в роботі? Напишіть як цей процес проходить в часі і чи проходив термообробку віск. 19 часов назад, Николай S сказал: Які потужності у виробника, прошу хоча б коротенько про виробництво... Сам процес відкатки зайняв 4 год, На інших виробництвах не був тож порівнювати не можу. Віск з стерилізатора надходить в станок який мотає воскову лєнту на бобіни, інший гравірує і ріже. Далі на вагу і упаковка. Якось так. Можете спостерігати, а можете і лягати спати якщо зовсім не цікаво. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 22 декабря, 2020 Share Опубликовано 22 декабря, 2020 12 часов назад, Конструктор сказал: Якщо попросити 150 теж зробить, але звісно бажано 200. Мені минулого року форумчанин сказав що менше 200 не хоче робити тож я і не запитував. Якраз і було в наявності 201 кг. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 22 декабря, 2020 Share Опубликовано 22 декабря, 2020 12 хвилин тому, Серж 82 сказав: Сам процес відкатки зайняв 4 год, На інших виробництвах не був тож порівнювати не можу. Віск з стерилізатора надходить в станок який мотає воскову лєнту на бобіни, інший гравірує і ріже. Далі на вагу і упаковка. Якось так. Можете спостерігати, а можете і лягати спати якщо зовсім не цікаво. Нарізка стандарт дадан, рут, чи можна магазинну? Скільки віск був в стерилізаторі? 20 годин тому, Серж 82 сказав: Так, 200 кг це мінімум. І висновки в кінці сезону. а якщо більше, пів тони влізе? чи строго 200кг Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 22 декабря, 2020 Share Опубликовано 22 декабря, 2020 11 минут назад, Николай S сказал: Нарізка стандарт дадан, рут, чи можна магазинну? Скільки віск був в стерилізаторі? а якщо більше, пів тони влізе? чи строго 200кг Температура 130, але ми свій довго не жарили (на пасіці хвороб не має). Казав що люди і 450 кг привозять.. Вище в темі Вальчук виставляв номер телефону. Дзвоніть кому цікаво. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uaman Опубликовано 11 декабря, 2021 Share Опубликовано 11 декабря, 2021 В 21.12.2020 в 23:52, Серж 82 сказал: Так, 200 кг це мінімум. І висновки в кінці сезону. кінець сезону настав, яке ваше враження? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 11 декабря, 2021 Share Опубликовано 11 декабря, 2021 А Ви як гадаєте? Вощина з чистого забрусного воску. Будують швидко, погризів по дроту немає, не пливе. У декількох сім'ях будували острівці під трута. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uaman Опубликовано 11 декабря, 2021 Share Опубликовано 11 декабря, 2021 1 час назад, Серж 82 сказал: А Ви як гадаєте? Вощина з чистого забрусного воску. Будують швидко, погризів по дроту немає, не пливе. У декількох сім'ях будували острівці під трута. дякую за відповідь. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 28 декабря, 2022 Share Опубликовано 28 декабря, 2022 Если раньше я был за Боярку то теперь нет . Это ещё не самые плохие попались на фото . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 29 декабря, 2022 Share Опубликовано 29 декабря, 2022 15 годин тому, koste сказав: Если раньше я был за Боярку то теперь нет . Это ещё не самые плохие попались на фото . Чому ви бочку котите на вощину? А може то проволака рамки була іржава? чи бджоли були в ройовому, он мисочки видно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 29 декабря, 2022 Share Опубликовано 29 декабря, 2022 4 минуты назад, ЮМос сказал: Чому ви бочку котите на вощину? А може то проволака рамки була іржава? чи бджоли були в ройовому, он мисочки видно. Притом что я не первый год держу пчёл и пользывался производителями разной вощины . Пока не остановился на Боярской . Но то что качества нету вообще. То разве я могу молчать ... я нехочу делать дурную работу . И переделывать всё занова . С проволкай всё нормально. Конечно могут и трута лепить после того как вощина плывёт и её ломает в медогонке . Интересно то что вырезал я рамки при температуре 15 °С . На языках соты крашились в пыль . Тоже было и самими ячейками на этой вощине . Но вот само средостение можно было скрутить в трубочку . И смять как хочешь. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.