Перейти к содержанию

Контроль за качеством вощины. Называем производителей плохой вощины


bondarev

Рекомендуемые сообщения

Один мінус - цілу ніч не спав, тож цілий день як троєний ходив :umora:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

41 хвилину тому, Серж 82 сказав:

Цієї ночі відкатали 200 кг забрусу. 

928EAC77-8218-44BF-AF90-DEDC5AD0BDBD.jpeg

D6918BF8-6AC3-4792-97D5-02E04A31543F.jpeg

Просто супер :ay:

В пешій половині дня теж з ним розмовляв щодо переробки, а зараз прбачив ваш пост, таке співпадіння, мабуть ми на правельному шляху.

Які враження, що з позитиву , можливо якісь  негативні? 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

4 часа назад, Конструктор сказал:

Просто супер :ay:

В пешій половині дня теж з ним розмовляв щодо переробки, а зараз прбачив ваш пост, таке співпадіння, мабуть ми на правельному шляху.

Які враження, що з позитиву , можливо якісь  негативні? 

На наче все нормально, задоволений. Все пройшло як по маслу.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

13 хвилин тому, Серж 82 сказав:

На наче все нормально, задоволений. Все пройшло як по маслу.

Катають мінімум 200 кг? 

Думаю, що висновки варто буде робити лише після сезону, щоб оцінити якість катання.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

6 минут назад, Sanich сказал:

Катають мінімум 200 кг? 

Думаю, що висновки варто буде робити лише після сезону, щоб оцінити якість катання.

Так, 200 кг це мінімум.  І висновки в кінці сезону.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

6 годин тому, Серж 82 сказав:

Цієї ночі відкатали 200 кг забрусу. 

928EAC77-8218-44BF-AF90-DEDC5AD0BDBD.jpeg

D6918BF8-6AC3-4792-97D5-02E04A31543F.jpeg

Які  потужності  у виробника, прошу хоча б коротенько про виробництво...:hmm:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

11 часов назад, Серж 82 сказал:

Один мінус - цілу ніч не спав, тож цілий день як троєний ходив :umora:

То Ви теж приймали участь в роботі?

Напишіть як цей процес проходить в часі і чи проходив термообробку віск.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

8 годин тому, Sanich сказав:

Катають мінімум 200 кг? 

Думаю, що висновки варто буде робити лише після сезону, щоб оцінити якість катання.

Якщо попросити 150 теж зробить, але звісно бажано 200.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

13 часов назад, Витя сказал:

То Ви теж приймали участь в роботі?

Напишіть як цей процес проходить в часі і чи проходив термообробку віск.

 

19 часов назад, Николай S сказал:

Які  потужності  у виробника, прошу хоча б коротенько про виробництво...:hmm:

Сам процес відкатки зайняв 4 год,  На інших виробництвах не був тож порівнювати не можу.  Віск з стерилізатора надходить в станок який мотає воскову лєнту на бобіни, інший гравірує і ріже. Далі на вагу і упаковка. Якось так. Можете спостерігати, а можете і лягати спати якщо зовсім не цікаво.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

12 часов назад, Конструктор сказал:

Якщо попросити 150 теж зробить, але звісно бажано 200.

Мені минулого року форумчанин сказав що менше 200 не хоче робити тож я і не запитував. Якраз і було в наявності 201 кг.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

12 хвилин тому, Серж 82 сказав:

 

Сам процес відкатки зайняв 4 год,  На інших виробництвах не був тож порівнювати не можу.  Віск з стерилізатора надходить в станок який мотає воскову лєнту на бобіни, інший гравірує і ріже. Далі на вагу і упаковка. Якось так. Можете спостерігати, а можете і лягати спати якщо зовсім не цікаво.

Нарізка стандарт дадан, рут, чи можна магазинну?  Скільки віск був в стерилізаторі?

 

20 годин тому, Серж 82 сказав:

Так, 200 кг це мінімум.  І висновки в кінці сезону.

а якщо більше,   пів тони влізе? чи строго 200кг

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

11 минут назад, Николай S сказал:

Нарізка стандарт дадан, рут, чи можна магазинну?  Скільки віск був в стерилізаторі?

 

а якщо більше,   пів тони влізе? чи строго 200кг

Температура 130, але ми свій довго не жарили (на пасіці хвороб не має).

Казав що люди і 450 кг привозять..

Вище в темі Вальчук виставляв номер телефону. Дзвоніть кому цікаво.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 11 months later...
В 21.12.2020 в 23:52, Серж 82 сказал:

Так, 200 кг це мінімум.  І висновки в кінці сезону.

кінець сезону настав, яке ваше враження?

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

А Ви як гадаєте? Вощина з чистого забрусного воску. Будують швидко, погризів по дроту немає, не пливе. У декількох сім'ях будували острівці під трута.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 час назад, Серж 82 сказал:

А Ви як гадаєте? Вощина з чистого забрусного воску. Будують швидко, погризів по дроту немає, не пливе. У декількох сім'ях будували острівці під трута.

дякую за відповідь.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 1 year later...

Если раньше я был за Боярку то теперь нет . Это ещё не самые плохие попались на фото .

20220917_155246.jpg

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

15 годин тому, koste сказав:

Если раньше я был за Боярку то теперь нет . Это ещё не самые плохие попались на фото .

20220917_155246.jpg

Чому ви бочку котите на вощину? А може то проволака рамки була іржава? чи бджоли були в ройовому, он мисочки видно.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

4 минуты назад, ЮМос сказал:

Чому ви бочку котите на вощину? А може то проволака рамки була іржава? чи бджоли були в ройовому, он мисочки видно.

Притом что я не первый год держу пчёл и пользывался производителями разной вощины . Пока не остановился на Боярской . Но то что качества нету вообще.  То разве я могу молчать ... я нехочу делать дурную работу . И переделывать всё занова . 

  С проволкай всё нормально. Конечно могут и трута лепить после того как вощина плывёт и её ломает в медогонке . 

   Интересно то что вырезал я рамки при температуре 15 °С . На языках соты крашились в пыль .  Тоже было и самими ячейками  на этой вощине . Но вот само средостение можно было скрутить в трубочку . И смять как хочешь. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...