Jump to content

Контроль за качеством вощины. Называем производителей плохой вощины


bondarev
 Share

Recommended Posts

Один мінус - цілу ніч не спав, тож цілий день як троєний ходив :umora:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

41 хвилину тому, Серж 82 сказав:

Цієї ночі відкатали 200 кг забрусу. 

928EAC77-8218-44BF-AF90-DEDC5AD0BDBD.jpeg

D6918BF8-6AC3-4792-97D5-02E04A31543F.jpeg

Просто супер :ay:

В пешій половині дня теж з ним розмовляв щодо переробки, а зараз прбачив ваш пост, таке співпадіння, мабуть ми на правельному шляху.

Які враження, що з позитиву , можливо якісь  негативні? 

Link to comment
Share on other sites

4 часа назад, Конструктор сказал:

Просто супер :ay:

В пешій половині дня теж з ним розмовляв щодо переробки, а зараз прбачив ваш пост, таке співпадіння, мабуть ми на правельному шляху.

Які враження, що з позитиву , можливо якісь  негативні? 

На наче все нормально, задоволений. Все пройшло як по маслу.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 хвилин тому, Серж 82 сказав:

На наче все нормально, задоволений. Все пройшло як по маслу.

Катають мінімум 200 кг? 

Думаю, що висновки варто буде робити лише після сезону, щоб оцінити якість катання.

Link to comment
Share on other sites

6 минут назад, Sanich сказал:

Катають мінімум 200 кг? 

Думаю, що висновки варто буде робити лише після сезону, щоб оцінити якість катання.

Так, 200 кг це мінімум.  І висновки в кінці сезону.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 годин тому, Серж 82 сказав:

Цієї ночі відкатали 200 кг забрусу. 

928EAC77-8218-44BF-AF90-DEDC5AD0BDBD.jpeg

D6918BF8-6AC3-4792-97D5-02E04A31543F.jpeg

Які  потужності  у виробника, прошу хоча б коротенько про виробництво...:hmm:

Link to comment
Share on other sites

11 часов назад, Серж 82 сказал:

Один мінус - цілу ніч не спав, тож цілий день як троєний ходив :umora:

То Ви теж приймали участь в роботі?

Напишіть як цей процес проходить в часі і чи проходив термообробку віск.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

8 годин тому, Sanich сказав:

Катають мінімум 200 кг? 

Думаю, що висновки варто буде робити лише після сезону, щоб оцінити якість катання.

Якщо попросити 150 теж зробить, але звісно бажано 200.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

13 часов назад, Витя сказал:

То Ви теж приймали участь в роботі?

Напишіть як цей процес проходить в часі і чи проходив термообробку віск.

 

19 часов назад, Николай S сказал:

Які  потужності  у виробника, прошу хоча б коротенько про виробництво...:hmm:

Сам процес відкатки зайняв 4 год,  На інших виробництвах не був тож порівнювати не можу.  Віск з стерилізатора надходить в станок який мотає воскову лєнту на бобіни, інший гравірує і ріже. Далі на вагу і упаковка. Якось так. Можете спостерігати, а можете і лягати спати якщо зовсім не цікаво.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

12 часов назад, Конструктор сказал:

Якщо попросити 150 теж зробить, але звісно бажано 200.

Мені минулого року форумчанин сказав що менше 200 не хоче робити тож я і не запитував. Якраз і було в наявності 201 кг.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 хвилин тому, Серж 82 сказав:

 

Сам процес відкатки зайняв 4 год,  На інших виробництвах не був тож порівнювати не можу.  Віск з стерилізатора надходить в станок який мотає воскову лєнту на бобіни, інший гравірує і ріже. Далі на вагу і упаковка. Якось так. Можете спостерігати, а можете і лягати спати якщо зовсім не цікаво.

Нарізка стандарт дадан, рут, чи можна магазинну?  Скільки віск був в стерилізаторі?

 

20 годин тому, Серж 82 сказав:

Так, 200 кг це мінімум.  І висновки в кінці сезону.

а якщо більше,   пів тони влізе? чи строго 200кг

Link to comment
Share on other sites

11 минут назад, Николай S сказал:

Нарізка стандарт дадан, рут, чи можна магазинну?  Скільки віск був в стерилізаторі?

 

а якщо більше,   пів тони влізе? чи строго 200кг

Температура 130, але ми свій довго не жарили (на пасіці хвороб не має).

Казав що люди і 450 кг привозять..

Вище в темі Вальчук виставляв номер телефону. Дзвоніть кому цікаво.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
В 21.12.2020 в 23:52, Серж 82 сказал:

Так, 200 кг це мінімум.  І висновки в кінці сезону.

кінець сезону настав, яке ваше враження?

Link to comment
Share on other sites

А Ви як гадаєте? Вощина з чистого забрусного воску. Будують швидко, погризів по дроту немає, не пливе. У декількох сім'ях будували острівці під трута.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 час назад, Серж 82 сказал:

А Ви як гадаєте? Вощина з чистого забрусного воску. Будують швидко, погризів по дроту немає, не пливе. У декількох сім'ях будували острівці під трута.

дякую за відповідь.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Если раньше я был за Боярку то теперь нет . Это ещё не самые плохие попались на фото .

20220917_155246.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

15 годин тому, koste сказав:

Если раньше я был за Боярку то теперь нет . Это ещё не самые плохие попались на фото .

20220917_155246.jpg

Чому ви бочку котите на вощину? А може то проволака рамки була іржава? чи бджоли були в ройовому, он мисочки видно.

Link to comment
Share on other sites

4 минуты назад, ЮМос сказал:

Чому ви бочку котите на вощину? А може то проволака рамки була іржава? чи бджоли були в ройовому, он мисочки видно.

Притом что я не первый год держу пчёл и пользывался производителями разной вощины . Пока не остановился на Боярской . Но то что качества нету вообще.  То разве я могу молчать ... я нехочу делать дурную работу . И переделывать всё занова . 

  С проволкай всё нормально. Конечно могут и трута лепить после того как вощина плывёт и её ломает в медогонке . 

   Интересно то что вырезал я рамки при температуре 15 °С . На языках соты крашились в пыль .  Тоже было и самими ячейками  на этой вощине . Но вот само средостение можно было скрутить в трубочку . И смять как хочешь. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...