yu1986ra Опубликовано 6 августа, 2022 Share Опубликовано 6 августа, 2022 1 годину тому, ДобровоЛ сказав: А в медогонці та коморі ? Комора залита гречкою, там все добре. То ж я про соняшник переживаю. Вперше, скільки з бджолами, повірив, що він щось в мої вулики підсипле. Але мабуть дарма, по роботі бджіл ніякого ''загару'' до роботи на ньому я не помітив. Сьогодні перевіз на той сонях останні 10 самі не перспективні вулики. Затухаюча гречка ще помазала медом рамки - деякі вулики важкі. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 августа, 2022 Share Опубликовано 7 августа, 2022 19 годин тому, yu1986ra сказав: Комора залита гречкою, там все добре. То ж я про соняшник переживаю. Вперше, скільки з бджолами, повірив, що він щось в мої вулики підсипле. Але мабуть дарма, по роботі бджіл ніякого ''загару'' до роботи на ньому я не помітив. Сьогодні перевіз на той сонях останні 10 самі не перспективні вулики. Затухаюча гречка ще помазала медом рамки - деякі вулики важкі. Сьогодні заглядав по вуликах. В мене просто шок- ніхто і нічого в магазини за добрий тиждень не положив. Взагалі нічого. Деякі зайву гречку з гнізда підняли, то хоч рамки медом помазані. Стільки різного соняха цвіте і зацвітає і... нічого. Бджоли кудись літають, вертаються замурзані в пилку, а в магазинах нічого. Ті не перспективні, що до останнього стояли на ''затухаючій'' гречці принесли в маг по кілька кг. Якби знав, то й не рипався б на той сонях. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 7 августа, 2022 Share Опубликовано 7 августа, 2022 19 годин тому, yu1986ra сказав: Комора залита гречкою, там все добре. гречка чиста? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 7 августа, 2022 Share Опубликовано 7 августа, 2022 Думав взяти собі гречку для асортименту з рівного образець прийшов мед темний, а за смаком гречка тіки тоном В нас сонях трави взяток більше меньше нормально Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 августа, 2022 Share Опубликовано 7 августа, 2022 2 години тому, Жезус сказав: Думав взяти собі гречку для асортименту з рівного образець прийшов мед темний, а за смаком гречка тіки тоном В нас сонях трави взяток більше меньше нормально Качав тиждень тому... Поки доїхала тільки до одного покупця-реалізатора - хвалив саме насичений гречаний смак і аромат. Пробуйте. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 августа, 2022 Share Опубликовано 7 августа, 2022 3 години тому, Олександр Коваль сказав: гречка чиста? Я не уявляю як визначити ступінь її чистоти без пилкового аналізу. Вона ж все перебиває ароматом і смаком. Спеціально вивозив в таку місцевість де крім гречки тільки соснові шишки. В моїй місцевості у всіх гречаний або біля гречки лежав. Тільки що, yu1986ra сказав: Я не уявляю як визначити ступінь її чистоти без пилкового аналізу. Вона ж все перебиває ароматом і смаком. Спеціально вивозив в таку місцевість де крім гречки тільки соснові шишки. В моїй місцевості у всіх гречаний або біля гречки лежав. Як цікавить пишіть у приват - дам зсилку на фото і оголошення. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 27 марта, 2023 Share Опубликовано 27 марта, 2023 Сім'я, яка займає 10 рамок на 300, за 3 тижні: - 4.6 кг, тобто в середньому можна рахувати споживання корму 1.5 кг в тиждень. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта, 2023 Share Опубликовано 27 марта, 2023 3 години тому, chajka2005 сказав: Сім'я, яка займає 10 рамок на 300, за 3 тижні: - 4.6 кг, тобто в середньому можна рахувати споживання корму 1.5 кг в тиждень. Гарно їсть. Скільки розплоду в перерахунку на повну рамку? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта, 2023 Share Опубликовано 27 марта, 2023 55 минут назад, yu1986ra сказал: Гарно їсть. 215 грам в день. Це багато? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта, 2023 Share Опубликовано 27 марта, 2023 1 годину тому, B 740 сказав: 215 грам в день. Це багато? Це ''гарно''. Не задавайте питання на запитання, особливо якщо воно не до вас. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 27 марта, 2023 Share Опубликовано 27 марта, 2023 3 часа назад, yu1986ra сказал: Гарно їсть. Скільки розплоду в перерахунку на повну рамку? Три рамки на 300, розплід різновіковий. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта, 2023 Share Опубликовано 27 марта, 2023 19 хвилин тому, chajka2005 сказав: Три рамки на 300, розплід різновіковий. Вулики дерев'яні ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 27 марта, 2023 Share Опубликовано 27 марта, 2023 13 минут назад, Конструктор сказал: Вулики дерев'яні ? Так. Конкретно цей 35мм, дно глухе. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта, 2023 Share Опубликовано 27 марта, 2023 41 хвилину тому, chajka2005 сказав: Так. Конкретно цей 35мм, дно глухе. Якщо були сприятливі умови , то ваш вулик від вологи теж скинув ваги. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 27 марта, 2023 Share Опубликовано 27 марта, 2023 40 минут назад, Конструктор сказал: Якщо були сприятливі умови , то ваш вулик від вологи теж скинув ваги. Все може бути. Хоча ваги із вуликом під навісом, і дощ не попадає. Але і пилку трохи принесли, кілька сот грам точно є. Тому для орієнтиру, щоб контролювати корми в безвзятковий період інформації достатньо. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта, 2023 Share Опубликовано 27 марта, 2023 1 хвилину тому, chajka2005 сказав: Все може бути. Хоча ваги із вуликом під навісом, і дощ не попадає. Але і пилку трохи принесли, кілька сот грам точно є. Тому для орієнтиру, щоб контролювати корми в безвзятковий період інформації достатньо. Якщо ще й піднавіс, так умови можна сказати ідеальні для того, щоб гарно підсох ваш вулик і скинув вагу після зими. Впевнений що ваші бджоли зїли значно менше. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 марта, 2023 Share Опубликовано 28 марта, 2023 11 годин тому, chajka2005 сказав: Три рамки на 300, розплід різновіковий. В мене поки значно менше, то й їстимуть менше. Ваги поставлю ближче до травня.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 9 апреля, 2023 Share Опубликовано 9 апреля, 2023 За 2 тижні мінус 2.2 кг. Рівень споживання навряд чи знизився. Напевно у дні, коли були вікна, принесли пилок. Ряст цвіте повним ходом. Абрикос розцвів на 80%. Персик на підході. Поодинока кульбаба починає. Трава вже добре піднялася. Вчора контролював корми, деякі сильні сім'ї розширяв маломедками або сушниною по 1рамці, бджоли трохи добавилося. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 9 апреля, 2023 Share Опубликовано 9 апреля, 2023 З 1.5кг ( як ви раніше писаои) на 1.1кг в тиждень ніби ж зменшилось. При тому що розплоду мабуть стало не менше , а мабуть більше. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 апреля, 2023 Share Опубликовано 9 апреля, 2023 11 годин тому, ПчОла сказав: Приїду на днях додому, то вранці і ввечері в кормушки медової сити лити буду, так і вощину тянуть будуть. А які в пана ваги??? Ніби, ''поштові''. На 105 кг. Але важкі, зараза. Не зручно перевозити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 апреля, 2023 Share Опубликовано 10 апреля, 2023 11 годин тому, ПчОла сказав: Я думав там якісь типу як клейоночка. Так взяв простелив і показують. Тоді не важливо.... Смішного тут мало. В мене чугуній. Бачив такі ж, але з алюмінію (мабуть) - вони в рази легші. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 апреля, 2023 Share Опубликовано 10 апреля, 2023 10 годин тому, ПчОла сказав: Ваги з чугунія не цікаві, так як може від них бути гімороній. Тут головне техніка: спочатку з жав, а потім підняв. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 5 мая, 2023 Share Опубликовано 5 мая, 2023 Сьогодні + 0.9 кг 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 12 мая, 2023 Share Опубликовано 12 мая, 2023 Сьогодні один із найтепліших днів. Пішов ріпак, +2.5кг. Контрольна сім'я отримала перший магазин. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 13 мая, 2023 Share Опубликовано 13 мая, 2023 Сьогодні +21, погода чудова, бджілки гарно попрацювали, в результаті +3.2кг. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.