ДобровоЛ Опубликовано 16 июня, 2021 Автор Share Опубликовано 16 июня, 2021 11.06.2021 в 21:15, Лавр сказав: Не схоже на класичний взяток з акації, в мене теж далеке від класики. Якраз то і є класика. А рекорди то вже щось не від світу цього. У мене теж біла акація почала зачиняти свої закрома - сьогодні, навіть при найсприятливіших умовах контрольний відводок видав всього 650 грамів... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
roman72201 Опубликовано 16 июня, 2021 Share Опубликовано 16 июня, 2021 До акации привесов не было. После зацветания акации поставил магазины. Только акация отцвелась, стабильные минуса до килограмма. Привесы шли явно только от акации. Мёд с желтизной. И какой это мёд? Майский? С акации? С гнезда и с рамок где был расплод не качаю. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Zinkevych19 Опубликовано 16 июня, 2021 Share Опубликовано 16 июня, 2021 -2, припікло сонце, лафа закінчилась. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 16 июня, 2021 Share Опубликовано 16 июня, 2021 1 годину тому, ДобровоЛ сказав: Якраз то і є класика. А рекорди то вже щось не від світу цього. У мене теж біла акація почала зачиняти свої закрома - сьогодні, навіть при найсприятливіших умовах контрольний відводок видав всього 650 грамів... класика в акації це підняття по зростаючій від 1-1,5 до 7-8 кГ в день, потім пару днів по 1- 0,5 кГ все це на протязі 7- 10 діб і все. У нас тут так, все інше то відхилення. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 16 июня, 2021 Автор Share Опубликовано 16 июня, 2021 2 години тому, Лавр сказав: класика в акації це підняття по зростаючій від 1-1,5 до 7-8 кГ в день, потім пару днів по 1- 0,5 кГ все це на протязі 7- 10 діб і все. У нас тут так, все інше то відхилення. Так, класика у кожного різна... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 17 июня, 2021 Share Опубликовано 17 июня, 2021 вчора і сьогодні на вагах стабільність +/-0 кг ще пару днів і можна буде кочнуть 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 17 июня, 2021 Автор Share Опубликовано 17 июня, 2021 У мене теж сьогодні різко аж 100 грамів показало... Значить кінець по Окації. Ще трішки розова та аморфа побалує бджілок і - вперед за липою... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 18 июня, 2021 Share Опубликовано 18 июня, 2021 Четвёртый день нет убытка на весах , но и привеса тоже нет 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 18 июня, 2021 Автор Share Опубликовано 18 июня, 2021 8 годин тому, Мико сказав: Четвёртый день нет убытка на весах , но и привеса тоже нет У мене з самого ранку +80 грамів. Видно аморфа пилок видає. А по білій акації - повний фініш! Чекаємо ще пару деньків дозрівання зібраного нектару. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 18 июня, 2021 Share Опубликовано 18 июня, 2021 3 часа назад, ДобровоЛ сказал: +80 грамів Я меньше 500 грамм весы и не подвигаю 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 18 июня, 2021 Автор Share Опубликовано 18 июня, 2021 1 годину тому, Мико сказав: Я меньше 500 грамм весы и не подвигаю Не всі ж, Романовичу, мають такі розкішні бджолині хутори... На соняху я теж саме робив. Та й під час взятку акаційного теж. Але на контрольних у мене відводок та й прийшли ми вже до акційного фінішу... Пора відкачатися й на липу кочувати. Але погодка у нас суперова - сонячно було цілий день, а на дев'яту ще +24С показує... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 20 июня, 2021 Share Опубликовано 20 июня, 2021 Вчора перевіряв вагу - за 6 днів показники не змінились. За вчорашній день + 0,5 кг... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 21 июня, 2021 Share Опубликовано 21 июня, 2021 З минулої неділі до суботи було на вагах +4,5 кг. За останні два дні ще +1 кг. На пасіці стійкий запах меду. Але що вони несуть - для мене загадка. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 июня, 2021 Share Опубликовано 21 июня, 2021 19 минут назад, Sanich сказал: На пасіці стійкий запах меду. Але що вони несуть - для мене загадка Да, щось пахне. І невеличкий принос є. Бо тягнуть вощину і виблискує свіжий нектар в комірках. Тільки шо то? Не знаю. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 21 июня, 2021 Share Опубликовано 21 июня, 2021 За вчорашню добу +1 кг. Дрібниця, але приємно 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 21 июня, 2021 Share Опубликовано 21 июня, 2021 18.06.2021 в 20:56, ДобровоЛ сказав: Не всі ж, Романовичу, мають такі розкішні бджолині хутори... На соняху я теж саме робив. Та й під час взятку акаційного теж. Але на контрольних у мене відводок та й прийшли ми вже до акційного фінішу... Пора відкачатися й на липу кочувати. Але погодка у нас суперова - сонячно було цілий день, а на дев'яту ще +24С показує... Погодка дійсно "суперова" надвечір пройшов на домашній точок заглянув до племінної матки акація вже майже вся печатана, можна відбирати, сидять всі як валянки жодного супротиву, роби, що хочеш, жара.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 22 июня, 2021 Share Опубликовано 22 июня, 2021 19 годин тому, Бджолопотам сказав: За вчорашню добу +1 кг. Дрібниця, але приємно За вчорашній день вже +2 кг. Тенденція мені подобається, але в шість вечора глянув на вагу, то по нулям було... (вагу дивлюсь в 10 ранку) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 23 июня, 2021 Share Опубликовано 23 июня, 2021 За вчорашній день 0 А так гарно починалось.... Мабуть спека дається взнаки.... Дощу треба терміново, бо будемо без меду... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 23 июня, 2021 Share Опубликовано 23 июня, 2021 За останні 2 дні ще +1.5 кг. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 24 июня, 2021 Share Опубликовано 24 июня, 2021 Знову сьогодні +2 кг 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 25 июня, 2021 Share Опубликовано 25 июня, 2021 горошок давав до 1 кГ, а вже третій (на вчора) день виділяє синяк то вже під 2 кГ. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 25 июня, 2021 Share Опубликовано 25 июня, 2021 Вчора ще +1 кг. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 25 июня, 2021 Share Опубликовано 25 июня, 2021 1 час назад, Sanich сказал: Вчора ще +1 кг. Не погано. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
roman72201 Опубликовано 25 июня, 2021 Share Опубликовано 25 июня, 2021 . 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 июня, 2021 Автор Share Опубликовано 27 июня, 2021 Просто профкартинка! А у мене лиш прокинувся взяток - за останні пару діб десь 700 грамів. Але кочувати на липу через жару та падь передумав. Кочувати вже трохи й накладно - здоров'я починає підводити. Та й не відомо, що та липа маже видати - так пізно на неї я ще не виїжджав. А через десяток днів вже й он сонях традиційно у ці строки починав цвісти. Тож перед ним вирішив зайнятися матководством 'замшевих' баків для себе та сусідів. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.