ромео Опубликовано 20 июля, 2017 Share Опубликовано 20 июля, 2017 2 часа назад, Мико сказал: К вечеру капнуло +14 кг По-моему у Вас весы сломались... 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 21 июля, 2017 Share Опубликовано 21 июля, 2017 6 часов назад, Джаз сказал: Жаль только не целый сезон так... Хорошо , что из года в год повторяется На 5 годину ранку +20 * Мабуть буде жарко опiвднi 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 21 июля, 2017 Share Опубликовано 21 июля, 2017 6 часов назад, Маслюк сказал: 14 кг меньше чем за полтора суток? К весам подхожу в 20-00 Так что это привес за двое суток Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 21 июля, 2017 Share Опубликовано 21 июля, 2017 6 часов назад, ромео сказал: По-моему у Вас весы сломались... Появилась идея Фотоотчёт в 20-00 шкалу весов показывать , что бы кирпичей на крыше не видно было 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 21 июля, 2017 Share Опубликовано 21 июля, 2017 7 часов назад, Мико сказал: Появилась идея Фотоотчёт в 20-00 шкалу весов показывать , что бы кирпичей на крыше не видно было Та не видумуйте, всі Вам вірять. Вам Романович при такому раю для бджіл,сам Бог велів займатися бджільництвом. Питання до Вас. Ви писали що буркун добре дає, його у Вас сіють чи він росте у дикому вигляді? Також напишіть за шалфей, просто я дивлюсь що у Вас шикарна медоносна база Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 21 июля, 2017 Share Опубликовано 21 июля, 2017 2 часа назад, Укроп сказал: Та не видумуйте, всі Вам вірять. Вам Романович при такому раю для бджіл,сам Бог велів займатися бджільництвом. Питання до Вас. Ви писали що буркун добре дає, його у Вас сіють чи він росте у дикому вигляді? Також напишіть за шалфей, просто я дивлюсь що у Вас шикарна медоносна база За 1 км в ярку е ставок , мабуть на 80 га дзеркало ,якшо не бiльше мiсцевi називають водосховище Прогону ВРХ туди нема i косити фермер не дозволяе Тому там трошки ростуть дики медоноси .по iншому ярку 6 ставкiв i та сама iсторiя Трошки вивiльнюсь сфоткаю Дiвчата вже не раз просили звозити на ставок Так що займаючись матководством я роблю злочин https://www.google.com.ua/maps/place/Купянск,+Харьковская+область/@49.7681094,37.2747551,14770m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x4120d75c701fc6d7:0xd2d56a3f9 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 21 июля, 2017 Share Опубликовано 21 июля, 2017 36 минут назад, Мико сказал: За 1 км в ярку е ставок , мабуть на 80 га дзеркало ,якшо не бiльше мiсцевi називають водосховище Прогону ВРХ туди нема i косити фермер не дозволяе Тому там трошки ростуть дики медоноси .по iншому ярку 6 ставкiв i та сама iсторiя Трошки вивiльнюсь сфоткаю Дiвчата вже не раз просили звозити на ставок Так що займаючись матководством я роблю злочин https://www.google.com.ua/maps/place/Купянск,+Харьковская+область/@49.7681094,37.2747551,14770m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x4120d75c701fc6d7:0xd2d56a3f9 Ну це Ви за матководство взагалі так не кажіть. Це вже як наркотик, раз попробував, і на все життя 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 21 июля, 2017 Share Опубликовано 21 июля, 2017 4 часа назад, Укроп сказал: Ну це Ви за матководство взагалі так не кажіть. Це вже як наркотик, раз попробував, і на все життя Сьгодни +6,5 кг ,а було дуже спекотно +34 * в затiнку 60 маток по 250 капнуло Та засмоктало вже це матководство Заказав ще оду стоп*ятнадцятку , Острiвну , вiд першоi вже можна прививку робити . ШЗ ще одну пiдсадив Помiчницею дуже задоволений , вона допомагала чоловiку на пасiцi Досвiд мае ,вранцi папiрець напишу ,зi змiстом робiт , вона побiгла по нукам, лад наводити Поки я тут на форумi зависаю Знаходить маток навiть там ,де я не змiг вiдшукати i готовий був вже маточники давати 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 21 июля, 2017 Share Опубликовано 21 июля, 2017 5 хвилин тому, Мико сказав: Сьгодни +6,5 кг ,а було дуже спекотно +34 * в затiнку 60 маток по 250 капнуло Та засмоктало вже це матководство Заказав ще оду стоп*ятнадцятку , Острiвну , вiд першоi вже можна прививку робити . ШЗ ще одну пiдсадив Помiчницею дуже задоволений , вона допомагала чоловiку на пасiцi Досвiд мае ,вранцi папiрець напишу ,зi змiстом робiт , вона побiгла по нукам, лад наводити Поки я тут на форумi зависаю Знаходить маток навiть там ,де я не змiг вiдшукати i готовий був вже маточники давати ну ,що можу я Вам сказати треба назад повернути лінивий пасічник 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 июля, 2017 Share Опубликовано 21 июля, 2017 25 минут назад, Мико сказал: Помiчницею дуже задоволений , вона допомагала чоловiку на пасiцi Досвiд мае , От йолки, чоловіку - респект, привчив! А моя тільки біля медогонки, до бджіл на гарматний постріл не підійде... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 21 июля, 2017 Share Опубликовано 21 июля, 2017 21 минуту назад, miro сказал: треба назад повернути лінивий пасічник повернув 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 21 июля, 2017 Share Опубликовано 21 июля, 2017 2 хвилини тому, Мико сказав: повернув ,одразу впізнав Мико 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Незнайка 25 Опубликовано 21 июля, 2017 Share Опубликовано 21 июля, 2017 Вночі було +19, й "дівчатка" з 5.30 загули в поле , як підсумок +8кг на 20.00 , після вчорашніх 2.5кг, це пока рекорд в цьому році, дай боже щоб прогноз на 5 днів справдився ,вночі+18 - 20, щось тай буде 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Днепр Опубликовано 22 июля, 2017 Share Опубликовано 22 июля, 2017 Вчера + 1 кг.Сегодня просмотрел семи всё залито нектаром им некуда складиват нектар,отобрал запечатывание рамки дал суш. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
виталийЗ Опубликовано 22 июля, 2017 Share Опубликовано 22 июля, 2017 После дождика привес поднялся до 4кг. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 22 июля, 2017 Share Опубликовано 22 июля, 2017 Сьогоднi +5,3 кг Трiшки перебив роботу, о 16-00 дав сьомий корпус, а в ньому 6 вощин 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 июля, 2017 Автор Share Опубликовано 22 июля, 2017 В 20.07.2017 в 21:09, Мико сказав: За время моего отсутствия ,вчера уехал в 14-00 , сегодня вернулся в 15-00 вот уже подсажую ИО К вечеру капнуло +14 кг приплыло ещё 130 плодных маток А я палец о палец не ударил А у мене у двокорпусному Рутті - 15 кг за п"ять днів. І я не нарадуюсь! Поставив третій корпус. На кочовому причепі 15 двокорпусних, в основному всі заповнені . Все це - відводки - остатки від посягань матковода... догадайтесь якого ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 июля, 2017 Автор Share Опубликовано 22 июля, 2017 13 хвилини тому, Мико сказав: Сьогоднi +5,3 кг Трiшки перебив роботу, о 16-00 дав сьомий корпус, а в ньому 6 вощин То +14 чи все ж +5,3 ?Мико, розберіться з бухгалтерією! І пам"ятайте - оптовики теж уважно наш форум читають... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 июля, 2017 Автор Share Опубликовано 22 июля, 2017 В 21.07.2017 в 21:03, Мико сказав: повернув Та все ж починалось з "м"ясний"... Бо карпатку нечемні пасічники називали м"сною... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 23 июля, 2017 Share Опубликовано 23 июля, 2017 6 часов назад, ДобровоЛ сказал: То +14 чи все ж +5,3 ?Мико, розберіться з бухгалтерією @ДобровоЛ З бухгалтерiею в мене все в порядку Калькулятор маю 5 кг +14 кг (2 дни ) +6,5 кг +5,3 кг =30,8 кг за 5 днiв Хай оптовики хоч до дiрок у мониторi читають форум мени байдуже Моi краплi меду погоди , на ринку цiн меду , не зроблять 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Jonhson Опубликовано 23 июля, 2017 Share Опубликовано 23 июля, 2017 Можно немного не в тему? Сегодня смотрел своих - тащпт. Но. тащат обножку. В результате - медово-перговые рамки у меня, в основном. Это в слабачках, но у меня особо сильных и нет. Вопрос, для зимовки им медово-перговые пойдут? или лучше будет отобрать, закормить и вернуть весной? Ну а по теме... Поле подсолнуха в паре км. И.... болт... летают в другую сторону куда-то... ХЗ куда, но меда не много ;-( 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Джаз Опубликовано 23 июля, 2017 Share Опубликовано 23 июля, 2017 Если у вас слабые семьи пойдут в зиму, да ещё будут сидеть на рамках где 50% перги - то, на мой взгляд, это игру в русскую рулетку. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 23 июля, 2017 Share Опубликовано 23 июля, 2017 Северный ветер и температура не превышающая 28 * сделали своё дело ели +4 кг набежало 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 23 июля, 2017 Share Опубликовано 23 июля, 2017 Лише 3 кг... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 23 июля, 2017 Автор Share Опубликовано 23 июля, 2017 17 годин тому, Мико сказав: @ДобровоЛ З бухгалтерiею в мене все в порядку Калькулятор маю 5 кг +14 кг (2 дни ) +6,5 кг +5,3 кг =30,8 кг за 5 днiв Хай оптовики хоч до дiрок у мониторi читають форум мени байдуже Моi краплi меду погоди , на ринку цiн меду , не зроблять Так! Та таких показників мені не досягнути навіть приховавши ще один не помічений ніким кочовий прицепчик (як колись в колгоспах) на 15 сімей! Що тут скажеш - справа майста боїться... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.