Jump to content

ПРОДАМ БДЖОЛОПАКЕТИ Українська Степова - 200 ГРН/рамка

Recommended Posts

Продам 30-40 бджолопакетів (Українська Степова ) по ціні 200 грн за рамку. 

Переваги породи Українська Степова над іншими породами в умовах нашого клімату: 

- більш зимостійкі, 
- стійкіші до ряду захворювань: європейського гнильцю і нозематозу
- менш ройливі 
- маленька злостивість
- відмінно освоюють сильний медозбір

download.jpg

Что то притихли покупатели .Надеются видно на своих отводках расшириться :IMHO1: 

47 минуты назад, Мико сказал:

Что то притихли покупатели .Надеются видно на своих отводках расшириться

Тиша перед бурею!!!!!через дві неділі все загуде!!!!!!

7 минут назад, larson сказал:

Тиша перед бурею!!!!!через дві неділі все загуде!!!!!!

уже отгуло...Бажаю автору статті успіху, УС - супер!

52 минуты назад, Мико сказал:

Что то притихли покупатели .Надеются видно на своих отводках расшириться :IMHO1: 

Ждут когда будет распродажа по 200 гривен....                                                                                                                                                                                                                            Кому нужно  уже договорились....остались те что хотят даром.... ждут роёв из пакетных пасек                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

1 час назад, Мико сказал:

А какой дурень будет покупать пакет, который себя даже не окупит? С таким же успехом можно наплевать на мед, и наделать отводки. Минимум затрат, так это покупка маток, и то не факт. Люди свою копейку тоже считают.:IMHO1:

4 минуты назад, Санек)))) сказал:

А какой дурень будет покупать пакет, который себя даже не окупит? С таким же успехом можно наплевать на мед, и наделать отводки. Минимум затрат, так это покупка маток, и то не факт. Люди свою копейку тоже считают.:IMHO1:

Вы на правильном пути. Ни копейки пакетчикам .Лучше остаться без мёда ,но зато копейка сбережена .А сбережённая копейка ,всё равно что заработанная :ay:

У меня 1.5-2 месяца назад было 3-5 звонков в день    купить пакеты.  семи....сейчас 1 звонок за 3 дня.....                                                                                                                              Ну остался ещё месяц....а там посмотрим что и почём....но ситуация с пакетами мне напоминает мне ситуацию с медом...но пчёлы это не мёд на хранение в склад не сложеш.....

25 минуты назад, Сергей Тюркин сказал:

Ну остался ещё месяц....а там посмотрим что и почём

та що тут дивитись, бджоли нюхнули перший пилок, через дві неділі буде 4-ри печатного, і можна сім*ї вигружать, через місяць буде 11-13 у вулику і можна пакети вигружать

3 часа назад, Санек)))) сказал:

Саша , представьте ситуацию, вы создали тему чтоб что либо продать, а в вашей теме начинают писать про дураков , которым ваш товар не нужен( нужен) ........

Мені реально подобаються наші хлопці. Всі свято вірять що пакет себе в перший сезон повинен не просто відбити а ще щоб заробити гарно. Дуже мало видів бізнесу, де повернення вкладених коштів + заробіток планується за такий короткий час :IMHO:

1 час назад, кузмич сказал:

Саша , представьте ситуацию, вы создали тему чтоб что либо продать, а в вашей теме начинают писать про дураков , которым ваш товар не нужен( нужен) ........

Типа нагрубил? Извиняюсь конечно, но я высказал всего лишь свою точку зрения, тем более цены на мед действительно охладили некоторые горячие головы(я имею в виду нынешние). Ну и хозяин пакета мало чем рискует, он же может взять мед, и сдать даже по такой цене. Я сам стою на стационаре, и мелькает такая мысль держать семей 20-30 на продажу(ну это мечты будущего пенсионера). Но продавать я хочу именно семьи. Для кочевщика, не занимающегося ничем кроме меда, и имеющего транспорт на энное количество семей интереснее восполнять зимний отход именно семьями, ну чтоб не париться с нуками, матками и прочим  НЗ. Был бы я таким кочевщиком, естественно смотрел бы на продажу зимовалых семей. А пакеты? Ранний мед зась, хорошее развитие только к подсолнуху при определенной стимуляции матки, И главное стать на урожайное место, и попасть на урожайный взяток. Ну а нашему коллеге по форуму желаю не расстраиваться и все таки продать пакеты, еще только начало, до конца мая еще далеко. Может найдутся желающие люди пополнять свои пасеки именно пакетами.

5 часов назад, Мико сказал:

Вы на правильном пути. Ни копейки пакетчикам .Лучше остаться без мёда ,но зато копейка сбережена .А сбережённая копейка ,всё равно что заработанная :ay:

3 часа назад, konoval_am сказал:

Мені реально подобаються наші хлопці. Всі свято вірять що пакет себе в перший сезон повинен не просто відбити а ще щоб заробити гарно. Дуже мало видів бізнесу, де повернення вкладених коштів + заробіток планується за такий короткий час :IMHO:

Шановний, Ви сто відсотків праві! Про це всі люди в глузді писали тисячу і один раз. Дуже пощастить, якщо пакет окупить себе (особливо якщо пасіка стаціонар, та без втручання типу підсилення печатним, підкормка сиропом). АЛЕ, саме "продавці" писали про окупність пакету вже в п.р. До покупців які притензії? Всі хто взяв завдаток в 1000 грн. за пакет, нехай розкажуть тепер про окупність за рік...як в темі "Про попередні ціни на пакети". Не хочу просто час втрачати та вишукувати ті пости...Наприклад пости людей, що поставили  лайки;) за Ваш коментар...

36 минуты назад, kastor сказал:

.Наприклад пости людей, що поставили  лайки;) за Ваш коментар...

Це мабуть камiння в мiй город .   :mf_swordfight:  Шановний, а що вас не влаштовуе .Не можете вiдбити цiну пакета ,так не купуйте. Робiть своi вiдводки .i  з якого боку хтось повинен вчити як це робиться .Не влаштовуе, не купуйте. КУПУЮТЬ тi хто вмiе i бажае працювати з бджолами ,маючи вiдповiднi угiддя i обладнання :IMHO:

А я за себя могу заявить, что пакеты за сезон могут дать прибыль:ae:

2 часа назад, Мико сказал:

Це мабуть камiння в мiй город .   :mf_swordfight:

Навіть не каміння, так...пил в очі:umora:. Просто помітив, що часто і дуже кардинально змінюється Ваша думка стосовно теми "пакетів"...Повторюсь, що не хочу піднімати тему, і вишукувати Ваші роздуми про окупність пакету в один сезон, а тут такі лайки незрозумілі...ось і всі каміння в Ваш город.

Не можете вiдбити цiну пакета ,так не купуйте.

Дякую за цінну пораду, послухав Вас і зробив навпаки, вже купив;)

Робiть своi вiдводки .i  з якого боку хтось повинен вчити як це робиться

Мені Вші секретні технології такою ціною не потрібні, хоч здається я порад і не питав...у Вас...

Не влаштовуе, не купуйте

Вже купив, так, як мені потрібно, і не шукав "лохів"...

КУПУЮТЬ тi хто вмiе i бажае працювати з бджолами ,маючи вiдповiднi угiддя i обладнання :IMHO:

Ну бажання звичайно є, умови створюємо по тихеньку "Вашими молитвами", а на рахунок обладнання, то думаю, що при відсутності останнього я маю взамін відчуття справедливості та честі.

Шановні модератори, знаю що цей пост не в тему, навіть не ображусь за видалення та попередження. Вибачаюсь також в автора сторінки.

51 минуту назад, visik2 сказал:

Ну звичайно, що можуть. Якщо прикласти руку .... і голову. І цукор...

уважаемые форумчане:hi: уважайте  людей:hi: дал человек обьяву, найдетса покупатель-продаст, не найдетса оставит себе, или сбросит цену, но ненужно засирать тему человеку, есть куча тем для обсуждения, так нет же нужно влезть именно в свежачек(испытано на себе в теме куплю 10-20семей)

1 час назад, visik2 сказал:

И это всего при 1-3 года стажа .А поработаете 10-15 лет .+20 пакетов +20 бидонов к имеющимся 50 семьям .и притом легко :az:и без сахара ,как некоторые  утверждают :IMHO1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...