Olga Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Шукаю роботу пасічника, можна помічника. маю диплом "зоотехніка по бджільництву". Чудово працюю з бджолами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 У Вас до 100, якщо дивитися профіль і що відсутній прибуток? Link to comment Share on other sites More sharing options...
военрук Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 В 24.01.2016в08:19, Wladimir_K сказал: У Вас до 100, якщо дивитися профіль і що відсутній прибуток? Если остается свободное время почему бы и не подработать с пользой для себя и своей пасеки, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 В 24.01.2016в08:19, Wladimir_K сказал: У Вас до 100, якщо дивитися профіль і що відсутній прибуток? На имя не обратили внимания ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 3 минуты назад, военрук сказал: Если остается свободное время почему бы и не подработать с пользой для себя и своей пасеки, При такій кількості краще потратити вільний час ще на одну 100, якщо виникає бажання на когось попрацювати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Только что, Wladimir_K сказал: При такій кількості краще потратити вільний час ще на одну 100, якщо виникає бажання на когось попрацювати. Конкретну та однозначну відповідь на питання ,,що краще,, можуть дати люди, коли в 55 років у них страховий стаж для отримання пенсії становить 5 - 10 років. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovchik v Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 9 часов назад, военрук сказал: Если остается свободное время почему бы и не подработать с пользой для себя и своей пасеки, А оно остается ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 9 часов назад, ЮМос сказал: Конкретну та однозначну відповідь на питання ,,що краще,, можуть дати люди, коли в 55 років у них страховий стаж для отримання пенсії становить 5 - 10 років. В 55 років додаткових 5-10 років не допоможуть. Тоді краще ФОП. 1 минуту назад, vovchik13033 сказал: А оно остается ??? Думаю лишається. При правильній організації більше 200 вуликів тримати реально. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 сколько тебе лет..кроме (чудово працюю з бджолами) что ещё умееш делать?..на какую зарплату ращитываеш?..ну и желательно фото...да а практику ты проходила у МИКО на пасеке? то твоё фото выставляли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 2 часа назад, Wladimir_K сказал: В 55 років додаткових 5-10 років не допоможуть. Тоді краще ФОП. Допоможе, повірте, хоча б до мінімальної дотягнути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ильич (альп) Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 4 часа назад, Wladimir_K сказал: В 55 років додаткових 5-10 років не допоможуть. Тоді краще ФОП. Еще проще, если есть свободные средства, просто подойти в налоговую и одним платежем погасить недостающий страховой стаж до пенсии. Я жене так планирую сделать. Она сидя дома сейчас больше зарабатывает, чем выйдя на среднестатистическую работу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 44 минуты назад, Ильич (альп) сказал: Еще проще, если есть свободные средства, просто подойти в налоговую и одним платежем погасить недостающий страховой стаж до пенсии. Я жене так планирую сделать. Она сидя дома сейчас больше зарабатывает, чем выйдя на среднестатистическую работу. Вот и мне нужно так же сделать. Купить стаж к заработаным семи годам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 3 часа назад, Сергей Тюркин сказал: сколько тебе лет..кроме (чудово працюю з бджолами) что ещё умееш делать?..на какую зарплату ращитываеш?..ну и желательно фото...да а практику ты проходила у МИКО на пасеке? то твоё фото выставляли? По моему не совсем корректно. В смысле совсем не корректно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 1 час назад, Maxim сказал: По моему не совсем корректно. В смысле совсем не корректно. а оставить свои 100 семей и искать где то работу это корректно? тема новая и судя по аватарке никому работа не нужна...ну посмотрим дай бог чтоб я был не прав...и Ольга успевала справится со своей пасекой и одновременно повышала свою клалификацию на крупной промышленной пасеке... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 10 минуту назад, Сергей Тюркин сказал: а оставить свои 100 семей и искать где то работу это корректно? тема новая и судя по аватарке никому работа не нужна...ну посмотрим дай бог чтоб я был не прав...и Ольга успевала справится со своей пасекой и одновременно повышала свою клалификацию на крупной промышленной пасеке... По поводу оставить. Это ее личное дело. Может у нее 15 сыновей и они там работают, ее не подпускают, мол сиди мамочка, а она так не может. С аватаркой я, честно говоря, совсем ничего не понял. У Вас такая же, а точнее ее отсутствие. Если бы я искал пчеловода на пасеку - меня б меньше всего интересовало ее лицо, это больше б интересовало мою жену... Link to comment Share on other sites More sharing options...
продам шляпу Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 а где планируете искать работу? какой опыт работы, если предложение для днепропететровской обл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olga Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 а яка кому різниця на кого я залишаю, свої бджоли, і хто з ними буде працювати?????? Написано "Шукаю роботу пасічника". Що за нерозумне обговорення (на кого залишаєш, чого не працюєш зі своїми бджолами і т. д. ). Мені 20 років, маю диплом "зоотехніка по бджільництву", Одник рік працювала на пасіці на хазяїна, і обслуговувала свою пасіку. Усе встигала, все було добре, на одній і на іншій пасіках. Бджільництво подобалось ще з дитинства, спочатку читала книжки, (організувала собі 4 вулика з бджолами,) потім пішла навчатись на "відділення бджільництво". Цікавить робота у Хмельницькій обл. ( можна сусідні). Якщо хтось може запропонувати буду дуже рада.!!!!! А якщо ні то нетреба мені перемивати кістки, і писати. ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 5 минут назад, Olga сказал: а яка кому різниця на кого я залишаю, свої бджоли, і хто з ними буде працювати?????? Написано "Шукаю роботу пасічника". Що за нерозумне обговорення (на кого залишаєш, чого не працюєш зі своїми бджолами і т. д. ). Мені 20 років, маю диплом "зоотехніка по бджільництву", Одник рік працювала на пасіці на хазяїна, і обслуговувала свою пасіку. Усе встигала, все було добре, на одній і на іншій пасіках. Бджільництво подобалось ще з дитинства, спочатку читала книжки, (організувала собі 4 вулика з бджолами,) потім пішла навчатись на "відділення бджільництво". Цікавить робота у Хмельницькій обл. ( можна сусідні). Якщо хтось може запропонувати буду дуже рада.!!!!! А якщо ні то нетреба мені перемивати кістки, і писати. ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ. Тоді підправте профіль з 100 сім'ями. Роботодавець повинен мати чіткі уявлення про здібності працівника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olga Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 Що підправляти,???? Власної пасіки 100бджолосімей, + обслуговувала 70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 1 минуту назад, Olga сказал: Що підправляти,???? Власної пасіки 100бджолосімей, + обслуговувала 70. Не фантазуйте 20 років і 100 власних і 70 чужих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olga Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 Только что, Wladimir_K сказал: Не фантазуйте 20 років і 100 власних і 70 чужих. Це ваша справа, вірити чи ні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 16 минуту назад, Olga сказал: Це ваша справа, вірити чи ні. Все вірно. Ви дали оголошення і вправі його обговорити. Ще добавлю в наших краях з 100 сімей можна отримати десь від 5-6 т., якщо сильно не напрягатися, пасічник який має 100 сімей має всі засоби, щоб легко утримувати ще 100 сімей і отримати аналогічний дохід, тому зарплата найманого працівника, який утримує 100 сімей повинна бути мінімум 10 тис. на місяць хоча б. А тепер запитання чи хтось зможе навіть такі кошти платити? У мене постало питання про помічника і в принципі його вже знайшов. Людина поставили чіткі очікування і потреби і вони мені підходять. Link to comment Share on other sites More sharing options...
К. А. Е. Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 В 04.02.2016в10:12, Сергей Тюркин сказал: сколько тебе лет..кроме (чудово працюю з бджолами) что ещё умееш делать?..на какую зарплату ращитываеш?..ну и желательно фото...да а практику ты проходила у МИКО на пасеке? то твоё фото выставляли? Фото пчелам показывать будете? Не обращайте внимания на НИК -может быть все обманчиво.Я раньше думал, что Охмалина-девушка,в результате-ошибся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 2 минуты назад, андрейКАЕ сказал: Фото пчелам показывать будете? Не обращайте внимания на НИК -может быть все обманчиво.Я раньше думал, что Охмалина-девушка,в результате-ошибся А навіщо з бджолами. Тут жіночі руки в нашій справі можуть бути цікаві в матковивідній справі. Тут фото прививок повинні бути і результати роботи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Nemo Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 1 минуту назад, Wladimir_K сказал: А навіщо з бджолами. Тут жіночі руки в нашій справі можуть бути цікаві в матковивідній справі. Тут фото прививок повинні бути і результати роботи. Для реальной оплаты должны быть рекомендации , во всех остальных случаях только -" добро пожаловать на 1 сезон помошником пчеловода или матковода" , а в этом случае оплата другая , просто нужно быть полным идиотом , чтобы незнакомому человеку доверить "свой кошелек" . Простите за возможную резкость , но у меня достаточно остро стоит вопрос по поиску помошника , с перспективой ))) поэтому эти моменты уже проходил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.