Fabro Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Комментатор Гы - hena Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 декабря, 2015 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Комментатор Гы - henaЄ Лесник - CfifДа Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
----------- Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 На роль правопорушника є більш достойний кандидат. "Мальчиш-плохиш" -?А у Вас після зняття "должности" модера по політиці у повідомленнях часто проскакувала образа і незадоволення через це (повторюю: моє бачення) Це помилкоіе бачення, я сам попросив щоб меня зняли з цієї посади, образ на цей рахунок і бути не може. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 декабря, 2015 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Підказка.Дуже часто вживають окремі слова зі фраз "То, что доктор прописал" - "Мои бока, моё богатство" - Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Смею вам сказать, metroloha не стало среди нас. Завтра похороны на 11 часов.жаль... як звали нагадайте , а то все по ніку памятаю, помяну його на службі.. нехай з Богом спочиває.. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Ну,зрозуміло за Рівне. Але ж до чого тут замша?Ну, аж сьогодні дійшло! Супер! Тож з мене гонорар у виглядіОй, написав, а тоді вже прочитав за Метролога.... Царство йому небесне. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Мои бока мое богатство - zaporojec?Аккуратист - Бджолопотам Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Андрій Сумчанин Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Те, як Ви себе бачите - одне. Ви ж постійно із собою маєте справу. А інші зустрічаються з Вами окремими моментами, і формують думку про Вас фрагментарно. Увага людини вибіркова і щось одне яскраве приліплюється надовго.З цієї причини і себе не показав, бо не знаю, як "мене" видно комусь. Ну тоді виходить що я "містер ТІЗЛЕР", ця асоціація точно відповідає мені як основному карнікодописувачу та карніконахвалювачу на форумі Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 декабря, 2015 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Мои бока мое богатство - zaporojec?Аккуратист - БджолопотамМолодець, правильно обоє! Учіться, панове!zaporojec особливо часто вживає слово "бока". Та і аватарка у нього була - козак з неслабими боками.А за Бджолопотама як вирахував?Ну тоді виходить що я "містер ТІЗЛЕР", ця асоціація точно відповідає мені як основному карнікодописувачу та карніконахвалювачу на форумі Під запропонованою мною назвою Вас відгадали, значить не я один це побачив...Проте, якщо Ви себе так бачите, то будь-ласка. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Молодець, правильно обоє! Учіться, панове!zaporojec особливо часто вживає слово "бока" А за Бджолопотама як вирахував?Під запропонованою мною назвою Вас відгадали, значить не я один це побачив...Проте, якщо Ви себе так бачите, то будь-ласка.Когда-то hena сказал после фоток Коли что он АККУРАТИСТ, а мне это припомнилось после того как Вы сделали подсказку по-поводу комментариев. А на счет запорожца - то он действительно часто пишет слово "бок", "бока"P.s. Меня случайно здесь нет? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 декабря, 2015 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Когда-то hena сказал после фоток Коли что он АККУРАТИСТ, а мне это припомнилось после того как Вы сделали подсказку по-поводу комментариев. А на счет запорожца - то он действительно часто пишет слово "бок", "бока"P.s. Меня случайно здесь нет? Нема.Хотів написати, проте, якби до служби ... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Земеля (мой) - Арий Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 декабря, 2015 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Земеля (мой) - АрийДа Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 декабря, 2015 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2015 чергова підказкаМістер Ти. Хто постійно до всіх звертається на ти? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
----------- Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 чергова підказкаМістер Ти. Хто постійно до всіх звертається на ти?Рус ???Постигший истину - Шиншила ?Мальчиш-плохиш - нарколог синич... (в него много было ников) и банов на пол года. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Андрій Сумчанин Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Під запропонованою мною назвою Вас відгадали, значить не я один це побачив...Проте, якщо Ви себе так бачите, то будь-ласка.То все не важливо, тема гумористична, трохи погигикав та й потому. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 чергова підказкаМістер Ти. Хто постійно до всіх звертається на ти? Половина форума Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Книжник - Олександр.Я б сказав Реставратор-букініст.Кузнечик - може Voblin Ua? (у нього футболка зелена)Мистер Ти - случаєм не пан Маркіян? (у нього така манера) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Подумалось, на роль "сенсея" підходить Wladimir K Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
----------- Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Рус ???Постигший истину - Шиншила ?Мальчиш-плохиш - нарколог синич... (в него много было ников) и банов на пол года.Постигший истину - Пахомич Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 декабря, 2015 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Постигший истину - Шиншила ?Мальчиш-плохиш - нарколог синич... (в него много было ников) и банов на пол года.Шиншила - так, думає, що все знає.Нарколог синич, он же тягнибан, старожилам відомий як Приморский, любить "нашкодити"ВгаданоПодумалось, на роль "сенсея" підходить Wladimir K Відгадано раніше. Броніславович. Сенсей - учитель, или точнее, тот кто учит. Чиї ролики з семінарами ми дивимось?Кузнечик - може Voblin Ua? (у нього футболка зелена)Мистер Ти - случаєм не пан Маркіян? (у нього така манера)Маркіян - так, до всіх на ти Відгадано.Кузнечик - тут складніше... Ні.Що робить кузнечик ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Санич, Ви читаєте повідомлення? Це ж ніби ваший професійний обов'язок. Мій "професійний" обов"язок бути впевнений, що форум працює. Якщо додати до цього необхідність все читати, то можна звільнятися з роботи. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Кузнечик - тут складніше... А може це гра букв? Тобто, читай - Кузьмич ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 декабря, 2015 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Кузнечик - тут складніше... А може це гра букв? Тобто, читай - Кузьмич ?Така версія була і вона неправильна.Шлях до відгадування лежить через відповідь на питання: Що робить кузнечик? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 13 декабря, 2015 Share Опубликовано 13 декабря, 2015 Така версія була і вона неправильна.Шлях до відгадування лежить через відповідь на питання: Що робить кузнечик?Стрибає і цвірінькає. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.