ромео Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Ось уже більше 4 років, як я зареєструвався на форумі...Багато чого дізнався, отримав корисного... З людьми "познайомився"...... заочно...В кожного з нас виникає певна асоціація при знайомстві чи спілкувані з певною людиною... В певній мірі ми всі заручники стереотипів, що формуються в нас в силу певних дій, думок, розмов...Ось і в мене сформувались про багатьох користувачів форуму такі стереотипи..., асоціації... . Повторюю, не про людей!!! а про КОРИСТУВАЧІВ на форумі.Тому викладу нижче свої асоціації... Пограємось у гру " Вгадай нік". Діючі персонажі - "основні гравці", які більш-менш регулярно виходять в онлайн... (або виходили)Якщо когось образить моє бачення - приношу вибачення наперед... Але так я Вас бачу...Отже, хто це?...Главный - Второй (после главного) - Генерал в отставке - Сенсей - Почитатель мягкой мебели - "То, что доктор прописал" - "Замшеві туфлі рівненського виробництва" - Містер Ти - Я был модером! - Земеля (мой) - Книжник - Ротвейлер - Китаец - Ямаец - Итальянец -Белорус - "Кто же он?" -Хмельной папарацци-Батюшка - "Хорошо! Всё будет хорошо!" - "Мои бока, моё богатство" - "УС - отстой! карпатка - фу!" - УС - класс! - "Кузнечик" - Базилио - Робин Гуд - Руслан? - Акуратист - Прокурор -Казначей - Космонавт -Садовник - Лесник - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Ось уже більше 4 років, як я зареєструвався на форумі...Багато чого дізнався, отримав корисного... З людьми "познайомився"...... заочно...В кожного з нас виникає певна асоціація при знайомстві чи спілкувані з певною людиною... В певній мірі ми всі заручники стереотипів, що формуються в нас в силу певних дій, думок, розмов...Ось і в мене сформувались про багатьох користувачів форуму такі стереотипи..., асоціації... . Повторюю, не про людей!!! а про КОРИСТУВАЧІВ на форумі.Тому викладу нижче свої асоціації... Пограємось у гру " Вгадай нік". Діючі персонажі - "основні гравці", які більш-менш регулярно виходять в онлайн... (або виходили)Якщо когось образить моє бачення - приношу вибачення наперед... Але так я Вас бачу...Отже, хто це?...Главный - Второй (после главного) - Генерал в отставке - Сенсей - Почитатель мягкой мебели - "То, что доктор прописал" - "Замшеві туфлі рівненського виробництва" - Містер Ти - Я был модером! - Земеля (мой) - Книжник - Ротвейлер - Китаец - Ямаец - Итальянец -Белорус - "Кто же он?" -Хмельной папарацци-Батюшка - "Хорошо! Всё будет хорошо!" - "Мои бока, моё богатство" - "УС - отстой! карпатка - фу!" - УС - класс! - "Кузнечик" - Базилио - Робин Гуд - Руслан? - Акуратист - Прокурор -Казначей - Космонавт -Садовник - Лесник - Очень интересно. ))) Может я ротвейлер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Отже, хто це?... "Замшеві туфлі рівненського виробництва" - Добровола тут ні з ким не сплутаєш...Себе я щось "упізнати" не можу.... хоча може мене тут і не має... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Если я не прав и меня тут вовсе нет - то Вы разбили мне сердце... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Очень интересно. ))) Может я ротвейлер?да Добровола тут ні з ким не сплутаєш...Себе я щось "упізнати" не можу.... хоча може мене тут і не має...Є Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Нелегкую Вы работу проделали, но чертовски крутую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Так, робіть підказки, дайте перелік, користувачів, а то ми всіх не впізнаєм точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Отже, хто це?...Главный - Генерал в отставке - Почитатель мягкой мебели - Містер Ти - Батюшка - Главный - Адмін Sanich (Тільки б я йому придумав би інший синонім.. типу Абсолют або Демиург)Генерал в отставке, або второй после главного - БортникПочитатель мягкой мебели - МикоМістер Ти - Бджолопотам (не думав що це так в очі кидається...)Батюшка - ПаланочкаЯмаец - НогаецПоки що все... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Главный - Адмін Sanich (Тільки б я йому придумав би інший синонім.. типу Абсолют або Демиург) Генерал в отставке, або второй после главного - Бортник Почитатель мягкой мебели - Мико Містер Ти - Бджолопотам (не думав що це так в очі кидається...) Батюшка - Паланочка Ямаец - НогаецПоки що все...Більшість правильно, крім себе; не вгадано.... "Містер Ти" - інший ... Шукайте себе ... далі второй после главного - Бортник,Генерал в отставке - ?Так, робіть підказки, дайте перелік, користувачів, а то ми всіх не впізнаєм точно Хто на форумі хоча б рік-два - більшість легко відгадає ...П.С. А я й не помітив, що в нову тему перемістився ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 крім себе; не вгадано.... "Містер Ти" - інший ... Шукайте себе ... далі це ж треба... більше варіантів на жаль не маю... Можливо хтось інший розшифрує... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 це ж треба... більше варіантів на жаль не маю... Можливо хтось інший розшифрує...А методом виключення? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Руслан?- а как Вы догадались? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Так, робіть підказки, дайте перелік, користувачів, а то ми всіх не впізнаєм точно так підказка прозвучала: ті, хто найчастіше "мелькают у сводках" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 так підказка прозвучала: ті, хто найчастіше "мелькают у сводках"думаю, цього буде замало, Ви нас день поінтригуйте, а потім відкрийте карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Мені якось і незручно вгадувати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 думаю, цього буде замало, Ви нас день поінтригуйте, а потім відкрийте карти Зима довга... Як казав Шарапов: "Вы мне ещё кофе налейте - я у вас до-о-олго сидеть буду...Мені якось і незручно вгадувати. Чому? Всіх впізнали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Чому? Всіх впізнали?Більшість не впізнав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Граніт Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Генерал в отставке -МАПЕТ, новый ник пусть угадают. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Итальянец, интересно кто? Беларус - Сабуров Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Генерал в отставке -МАПЕТ, новый ник пусть угадают.ПлюсИтальянец, интересно кто? Ну, не я же Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 "Кто же он?" - Бомбус Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 "Кто же он?" - Бомбус Беларус - СабуровПравильно...оба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Прокурор - кримчелКазначей - кузмич Садовник - Сашок Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Ну,зрозуміло за Рівне. Але ж до чого тут замша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Я был модером! - хадзумакиКнижник - Александр. Метролог тут есть? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.