Перейти к содержанию

Тема о ценах на пакеты

Sanich

Необходимость закрыть тему  

106 проголосовавших

1. 1. Нужно ли закрыть временно тему о ценах на пакеты

• Да, закрыть до нового года
      5
    • Да, закрыть до февраля
      17
    • Да, закрыть до марта
      34
    • Нет, пускай будет
      50

Рекомендуемые сообщения

При всем личном уважении, но 84 публикации за 3 года... :dntknw: 

вибачайте, але яке це має значення.... скільки повідомленнь і в якій темі.
людина пише там де їй цікаво спілкуватись.

я наприклад новачок на форумі тут, а раніше спілкувався на іншому форумі (поки там не почали намікати що я наступний на блокування - бо написав те що не сподобалось людині яка той форум відкрила... ну так я сам звідти пішов, подумав хай сам там сидить і друкує повідомлення, щоб той форум хоч щось нове публікував - і зараз дивлюся так і є там... бо та людина всіх сама порозганяла з того форума....), 

так от тут я створив тему сьогодні на пасіці, викладував там фотки як я рамки роблю, вулики які придумав недорогі... ну намагався розповісти як у мене на пасіці,  щоб було інформативно, цікаво...  а потім бац нібонд несподобалось її там читати і він захотів її обєднати, тицьнув пункт правил що  схожі теми заборонено відкривати і обєднав мою тему... на мої протести ще один модератор там мені сказав що то все клево так буде краще.... (ну мабуть для інших краще ;-) ...

і я одразу зрозумів що дуже викладатись непотрібно, бо то не моє і хтось кому щось там несподобається 
може це в один клік кудись там перемістити чи видалити...

і люди у нас розумні і мабуть всі це розуміють....

такщо виходить що тут ми спілкуємось так собі поверхностно ;-) 

і за те дякуємо - слова друкуються гуугл індексує сайт, в пошуках видаєтсья більше сторінок... рекламка клікається, ну а нам цікаво спілкуватись,...

а якщо викладатись то виходить що потрібно кожному свій власний блог заводити, щоб писати і знати що воно там і буде... і ніхто його не обєднає до теми іншого автора... чи видалить взагалі... 

так я це собі зрозумів. 

вибачайте, але яке це має значення.... скільки повідомленнь і в якій темі.
людина пише там де їй цікаво спілкуватись.

я наприклад новачок на форумі тут, а раніше спілкувався на іншому форумі (поки там не почали намікати що я наступний на блокування - бо написав те що не сподобалось людині яка той форум відкрила... ну так я сам звідти пішов, подумав хай сам там сидить і друкує повідомлення, щоб той форум хоч щось нове публікував - і зараз дивлюся так і є там... бо та людина всіх сама порозганяла з того форума....), 

так от тут я створив тему сьогодні на пасіці, викладував там фотки як я рамки роблю, вулики які придумав недорогі... ну намагався розповісти як у мене на пасіці,  щоб було інформативно, цікаво...  а потім бац нібонд несподобалось її там читати і він захотів її обєднати, тицьнув пункт правил що  схожі теми заборонено відкривати і обєднав мою тему... на мої протести ще один модератор там мені сказав що то все клево так буде краще.... (ну мабуть для інших краще ;-) ...

і я одразу зрозумів що дуже викладатись непотрібно, бо то не моє і хтось кому щось там несподобається 
може це в один клік кудись там перемістити чи видалити...

і люди у нас розумні і мабуть всі це розуміють....

такщо виходить що тут ми спілкуємось так собі поверхностно ;-) 

і за те дякуємо - слова друкуються гуугл індексує сайт, в пошуках видаєтсья більше сторінок... рекламка клікається, ну а нам цікаво спілкуватись,...

а якщо викладатись то виходить що потрібно кожному свій власний блог заводити, щоб писати і знати що воно там і буде... і ніхто його не обєднає до теми іншого автора... чи видалить взагалі... 

так я це собі зрозумів. 

на городі бузина а в Києві дядько; смешались в кучу кони,люди. Сподіваюсь я висловився зрозуміло.

на городі бузина а в Києві дядько; смешались в кучу кони,люди. Сподіваюсь я висловився зрозуміло.

так у тому то й справа - що такі пости можна писати, і в ціни на пакети спілкуватись ;-)
нежалко якщо видалять...  а от щось толкове з фотками, обгрунтуванням... вже лишній раз подумаєш...

такщо тема про пакети потрібна відкрита і функціонуюча.
(то була спроба обгрунтувати психологію чому так відбувається... і тема дуже популярна...)

а я з бузини доречі классне вареня роблю, і сушена до чаю класс, лікувальна, і пилконос добрий ;-) 

позалишав у саду самосійну бузину, підрізав, сформував у вигляді пальм - дуже добре виглядають , а як цвітуть взагалі класс!!!

так от тут я створив тему сьогодні на пасіці,

а потім бац нібонд несподобалось її там читати і він захотів її обєднати, тицьнув пункт правил що  схожі теми заборонено відкривати і обєднав мою тему...

Шановний, просто не треба думати що навколо Вас світ крутиться.... Якщо кожен почне собі свої теми створювати то ми отримаємо не форум а бардак. Для того  і створюються в цивілізованому суспільстві певні правила - під тим розуміється що виконання тих правил всіма учасниками - спростить існування кожному. Невже це не зрозуміло???? Уявіть дорожній рух без правил... і що ми отримаємо....?

Тому надіємось на Ваше розуміння:hi:

Шановний, просто не треба думати що навколо Вас світ крутиться.... Якщо кожен почне собі свої теми створювати то ми отримаємо не форум а бардак. Для того  і створюються в цивілізованому суспільстві певні правила - під тим розуміється що виконання тих правил всіма учасниками - спростить існування кожному. Невже це не зрозуміло???? Уявіть дорожній рух без правил... і що ми отримаємо....?

Тому надіємось на Ваше розуміння:hi:

ну я це розумію, тому і написав  що написав зверху, що так і тому так виходить...

так у тому то й справа - що такі пости можна писати, і в ціни на пакети спілкуватись ;-)
нежалко якщо видалять...  а от щось толкове з фотками, обгрунтуванням... вже лишній раз подумаєш...

такщо тема про пакети потрібна відкрита і функціонуюча.
(то була спроба обгрунтувати психологію чому так відбувається... і тема дуже популярна...)

а я з бузини доречі классне вареня роблю, і сушена до чаю класс, лікувальна, і пилконос добрий ;-) 

позалишав у саду самосійну бузину, підрізав, сформував у вигляді пальм - дуже добре виглядають , а як цвітуть взагалі класс!!!

Так хто ж вам боронить  виставляти " щось толкове з фотками, обгрунтуванням... " ?:dntknw:

Від закриття теми саме більше постраждає П.П не буде мати де писати свої повідомлення

Бред а не голосавалка буде. Ті шо хочуть купить проголосують за 200 грн. А хто продати за 1500 грн.

Суммируем и делим пополам)))

Так хто ж вам боронить  виставляти " щось толкове з фотками, обгрунтуванням... " ?:dntknw:

ну так яж кажу створив тему, намагався друкувати щоб було цікаво, а всі мої публікації перенесли...

виявляється не всім можна власні теми створювати...

а зараз вже не дуже то й хочеться, а вдруг знову перенесуть чи видалять ;-)

а в темі про дискусію щодо цін на пакети в самий раз поспілкуватись ;-)

Нет, пускай будет з результатом 42 % перемагає в першому турі ;-)

Нет, пускай будет з результатом 42 % перемагає в першому турі ;-)

він всі "проти" складає в кучу 

він всі "проти" складає в кучу 

да, тоді можливо потрібно булоб вірно сформулювати опитування

мабуть потрібно було б дати і три  "пускай Будет" варіанта ;-) тоді б наче краще складалось,

якщо мова йде про "цивілізоване суспільство і певні правила ;-)

да, тоді можливо потрібно булоб вірно сформулювати опитування

мабуть потрібно було б дати і три  "пускай Будет" варіанта ;-) тоді б наче краще складалось,

якщо мова йде про "цивілізоване суспільство і певні правила ;-)

Все вірно. Ні цивілізації ні логіки в діях адмінів. В бан їх, в бан. Нехай там навчать вірно формулювати питання. :IMHO:

Адже якби було 3 варіанти ні - то за них проголосувало б в 3 рази більше. 

ну так яж кажу створив тему, намагався друкувати щоб було цікаво, а всі мої публікації перенесли...

виявляється не всім можна власні теми створювати...

а зараз вже не дуже то й хочеться, а вдруг знову перенесуть чи видалять ;-)

а в темі про дискусію щодо цін на пакети в самий раз поспілкуватись ;-)

А що в чужій темі (однаковій за змістом) не можна викласти фото і писати? 

А що в чужій темі (однаковій за змістом) не можна викласти фото і писати? 

та пишіть наздоровя ;-)

і я також пишу.

у мене була тема з моєї пасіки, 

можливо її потрібно було відкрити в розділі блог....

але ніхто і не запропонував її перенести в блог, бо почали про погоду писати

але добре що так вийшло. 

у мене була тема з моєї пасіки, 

Перший раз взнаю, що то тема про вашу. Я думав що то загальна. Тоді дійсно:

можливо її потрібно було відкрити в розділі блог....

ну так а там в розділі блог - я також розумію що теж саме...

якщо почнуть люди писати і це співпаде з якоюсь темою то що

також перенесуть чи закриють..?

так я зря на нібонд подумав ;-)

чи ви колегіально приймаєте рішення

а взагалі я вдячний що так вийшло,

заставило подумати.

ну так а там в розділі блог - я також розумію що теж саме...

якщо почнуть люди писати і це співпаде з якоюсь темою то що

також перенесуть чи закриють..?

Блог - це ваша власна сторінка і писати ви можете про що хочете. До речі, коментарі у власному блозі можна модерувати без участі модератора. 

так я зря на нібонд подумав ;-)

чи ви колегіально приймаєте рішення

Як коли. В даному випадку було колегальне рішення модераторів. 

Блог - це ваша власна сторінка і писати ви можете про що хочете. До речі, коментарі у власному блозі можна модерувати без участі модератора. 

а чи можуть блог видалити і за що? 

які є найтяжчі провини при публікації в блогах?

Якщо ви думаєте, що з реклами тут хтось має якийсь прибуток, то глибоко помиляєтеся. Про витрачений час я взагалі промовчу. 

підрізав, сформував у вигляді пальм - дуже добре виглядають , 

А де ж фото ,цiкаво подивитись 

Якщо ви думаєте, що з реклами тут хтось має якийсь прибуток, то глибоко помиляєтеся. Про витрачений час я взагалі промовчу. 

ви розумієте коли починаєш щось своє створювати, навіть тему, переживаєш, стараєшся щось цікаве написати - а її переносять - просто по людські якось ніяково, але ми ж не діти,

подумаєш зробиш висновки та й далі живеш... в чужих темах якось простіше, пишеш собі і не звертаєш увагу... просто висловлюєш свою думку..

але важливо зрозуміти як то все функціонує.

А де ж фото ,цiкаво подивитись 

фото бузини в вигляді пальмет не робив ;-) весною як зацвітуть сфоткаю

Все "закрыть" плюсуются против "не закрыть". А до когда - решает перевес одного из вариантов. :) 

Троє на одного? Нечесно...;)

Троє на одного? Нечесно...;)

Це все демократія. Одні шулєри та шапошники. 

Мда... Тема о теме заняла за сутки 3-и страницы.:blink:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...