Перейти к содержанию

Карніка з Австрії на 2016

Рекомендуемые сообщения

так до слова, карніка не бакфаст, імпорт не вихід із ситуації, а все, що забувається своє може мати погані наслідки. Ось тема пробудження, думаю що я в темі http://www.apiworld.ru/1448645087.html

на завершення сезону, хочу поцікавитись , чи у всіх матки були прийняті і які наслідки? Яка якість маток? Які виникали зауваженні  іякі є пропозиції?

що робимо на 2017 рік? Знаю, не у всіх  матки попалися якісні, про це також хочу почути ,  є такі факти.

Чи будемо ще завозити , чи працюємо з тим що вже маємо?

Яких маток  є бажання одержати для випробування , від яких матководів ? Бажано давати посилання на сайти чи номери телефонів.

Швидше зголосимось, більше шансів вчасно одержати маток.

Всі мої матки, і зимувала Зінгер яка прийшла весною, і цьогорічна успішно без проблем прийняті. Зимувала показала себе в усій красі на взятку із соняха, я отримав те про що мріяв, і те що хотів. Я впевненний що ті замовники які получили Ф1 від 622 будуть задоволенні бо дійсно матеріал суперовий. На рахунок наступного року, то я вважаю що матеріал треба поповнювати щорічно. Я наприклад маю велике бажання викупити у фрау Зінгер репродуктивну матку яка коштує 425 євро, да і Краутеровські матки готовий брати кожен рік. Для себе визначився, що Краутеровський Зінгер і тройзек від Рауша це найліпший матеріал з яким мені доводилось працювать. Вам Іван Михайлович величезна подяка і довгих предовгих років життя. Я Вам бажаю щоб Ви і в сто років були таким живчиком яким є зараз

Записано:

Домовитися з фрау Зінгер про  дорогу матку :hmm:. То має  бути  зимувала, двохрічна , перевірена ?

З Краутером  та Фуксом, ми  підтримуємо дружні стосунки і маємо можливість одержувати маток в оптимальні терміни.

Необхыдно вчасно замовити.Хефтбергер до прикладу , на наступний рік  зменшує приймання замовлень, має іншу роботу і дуже зайнятий. 

Я маю намір, на наступний рік, замовляти  у Краутера , його матеріал від 622 ( А2 від Турау)  та 639 , але паровані на облітнику . 

• 2 weeks later...
В 22.07.2016 в 10:39, Іван Михайлович сказал:

Записано:

Домовитися з фрау Зінгер про  дорогу матку :hmm:. То має  бути  зимувала, двохрічна , перевірена ?

З Краутером  та Фуксом, ми  підтримуємо дружні стосунки і маємо можливість одержувати маток в оптимальні терміни.

Необхыдно вчасно замовити.Хефтбергер до прикладу , на наступний рік  зменшує приймання замовлень, має іншу роботу і дуже зайнятий. 

Я маю намір, на наступний рік, замовляти  у Краутера , його матеріал від 622 ( А2 від Турау)  та 639 , але паровані на облітнику . 

Скажіть будь ласка,замовлення будете проводити о тій порі року що і раніше?Список матководів залишається тим самим що вище?:hi:

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...