ДобровоЛ Опубликовано 21 октября, 2015 Share Опубликовано 21 октября, 2015 У вересні на мене вийшов місцевий пасічник, який збирався висипати бджіл, але знайшов мою об"яву та захотів продати... По 500 гривень У вересні Як безрамковий - ані рамок, ані кормів Хай краще продає їх як підмор! На нього,доречі, зараз дуже великий попит. 500 - 800 гривасів за кг. А це значно дорожче живих ! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Іван Михайлович Опубликовано 21 октября, 2015 Share Опубликовано 21 октября, 2015 Продавати безстільникові пакети можуть люди, які не займаються вихованням і реалізацією маток! Пасіки стоять під хаткою і щорічно втікають рої.Мені щорічно бракує бджоли на заселення перших (травневих) нуклеусів. От для цієї мети можна прикупити трохи бджоли, навіть без маток Безстільникові пакети доречно купити в кінці травня -початок червня. І бджоли достатньо, і матка вже є молода, і погода сприяє. Той хто продає в цей час безстільниковий пакет нічого не втрачає, крім меду на взятку, ну може лише трохи запобігає роїнню. Але, в цей час йде взяток!!! то хто буде віддавати бджолу ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 21 октября, 2015 Автор Share Опубликовано 21 октября, 2015 zap.taras , Цікаво, а на який термін ця ціна діє ? Приміром 20 квітня 2016 ціна буле та ж , не дивлячись на фосмажор ? квітень і травень це місяць різниці а передоплату зробив і форсмажору нема... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Галичанин Опубликовано 21 октября, 2015 Share Опубликовано 21 октября, 2015 И сколько можна этот "золотой фонд"сохранять.Скільки можна зберігати не скажу, бо певно не знаю, але так, щоб завжди був під руками у необхідній кількості. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Галичанин Опубликовано 21 октября, 2015 Share Опубликовано 21 октября, 2015 Продавати безстільникові пакети можуть люди, які не займаються вихованням і реалізацією маток! Пасіки стоять під хаткою і щорічно втікають рої.Мені щорічно бракує бджоли на заселення перших (травневих) нуклеусів. От для цієї мети можна прикупити трохи бджоли, навіть без маток Безстільникові пакети доречно купити в кінці травня -початок червня. І бджоли достатньо, і матка вже є молода, і погода сприяє. Той хто продає в цей час безстільниковий пакет нічого не втрачає, крім меду на взятку, ну може лише трохи запобігає роїнню. Але, в цей час йде взяток!!! то хто буде віддавати бджолу ?Це дивлячись у кого де розміщена пасіка. Якщо стаціонар, якщо відповідного належного взятку немає, то і на меду не дуже втратиш і гроші вже заробиш, в нас на Галичині далеко ж не кожний рік сильно меду збереш, Ви ж це чудово знаєте, особливо, хто стаціонарно тримає бджіл. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
luka Опубликовано 21 октября, 2015 Share Опубликовано 21 октября, 2015 А тара? Я тільки десь так "здалека" чув про такі ящики?Зайдите в иннет, там усьо есть! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 21 октября, 2015 Автор Share Опубликовано 21 октября, 2015 Цього року у Івано-Франківську чоловік продавав бджолу 350 гр кілограм.Я вважаю що нераціонально пасічникам які займаються медом купляти безсотові бджолопакети. Порахуйте коли ваш бджолопакет набере хочби 4 кг бджіл щоб нормально використати взяток і тоді скажете безсотовий чи сотовий... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ВАДОС Опубликовано 22 октября, 2015 Share Опубликовано 22 октября, 2015 Цього року у Івано-Франківську чоловік продавав бджолу 350 гр кілограм.Я вважаю що нераціонально пасічникам які займаються медом купляти безсотові бджолопакети. Порахуйте коли ваш бджолопакет набере хочби 4 кг бджіл щоб нормально використати взяток і тоді скажете безсотовий чи сотовий...Безрамкові беруть в основном на нуки, а матка вже як бонус або її і не беруть, що здешевлює "б/с пакет". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Voblin_UA Опубликовано 22 октября, 2015 Share Опубликовано 22 октября, 2015 А тара? Я тільки десь так "здалека" чув про такі ящики?http://www.meedov.ru/pedigree/batchofbees/4.htmlhttp://bee-home.ru/uchebnik-pchelovoda/podgotovka-i-transportirovka-pchel-v-paketakh.html Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 22 октября, 2015 Автор Share Опубликовано 22 октября, 2015 Нема різниці навіть на нуки всерівно краще брати пакет з стільникового ви вижмете 2 2,5 кг бджоли плюс рамки і це за ті самі 700 . А коли треба засипати 200 нуків на раз 200*0,120-24*350-8400 ось і сума яку потрібно зарядити нараз а коли нуків 400 тому все відносно рахуйте і думайте. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Voblin_UA Опубликовано 22 октября, 2015 Share Опубликовано 22 октября, 2015 Безрамкові беруть в основном на нуки, а матка вже як бонус або її і не беруть, що здешевлює "б/с пакет".Не факт. Если человек (как я, например, и не я один такой) работает только с полурамкой, то дадановская рамка мне - как корове седло или собаке пятый хвост. То есть не нужна. Если я беру пакет на такой рамке, то неизбежно получаю геморрой по переселению на полурамку - это не так просто. А ещё есть люди, которые работают с удавами, делонами, украинской рамкой - во всех случаях неизбежен трудоёмкий процесс переселения. Я это проходил, повторять не хочу. Мне проще взять бессотовый, через две недели подсилить его лётной пчелой (почитайте, как работают с бессотовыми и какие там технологии - без этого выводы будут неправильными). Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Галичанин Опубликовано 22 октября, 2015 Share Опубликовано 22 октября, 2015 Не факт. Если человек (как я, например, и не я один такой) работает только с полурамкой, то дадановская рамка мне - как корове седло или собаке пятый хвост. То есть не нужна. Если я беру пакет на такой рамке, то неизбежно получаю геморрой по переселению на полурамку - это не так просто. А ещё есть люди, которые работают с удавами, делонами, украинской рамкой - во всех случаях неизбежен трудоёмкий процесс переселения. Я это проходил, повторять не хочу. Мне проще взять бессотовый, через две недели подсилить его лётной пчелой (почитайте, как работают с бессотовыми и какие там технологии - без этого выводы будут неправильными).У будь-якому випадку я прихильник варіанту, коли замовник і продавець формують пакети (чи то рамковий, чи безрамковий) спільно - в результаті жодних претензій у сторін. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Влад_ Опубликовано 22 октября, 2015 Share Опубликовано 22 октября, 2015 Не факт. Если человек (как я, например, и не я один такой) работает только с полурамкой, то дадановская рамка мне - как корове седло или собаке пятый хвост. То есть не нужна. Если я беру пакет на такой рамке, то неизбежно получаю геморрой по переселению на полурамку - это не так просто. А ещё есть люди, которые работают с удавами, делонами, украинской рамкой - во всех случаях неизбежен трудоёмкий процесс переселения. Я это проходил, повторять не хочу. Мне проще взять бессотовый, через две недели подсилить его лётной пчелой (почитайте, как работают с бессотовыми и какие там технологии - без этого выводы будут неправильными).Для меня нет разницы какой пакет желает заказчик - это цена вопроса и какой период. В наличие есть 145 рамка. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій К Опубликовано 22 октября, 2015 Share Опубликовано 22 октября, 2015 Доброго дня !! я шукав 230 р (пакет) в Дніпрі не знайшов купив безстільниковий! без проблем все було норм. Я як поміркував що треба підрізати рамки 300, вирішив так та нежалкую. В березні 2016 також буду брати( мабуть пошукаю 230 ) якщо невийде тоді безстіліникові вирішують питаня! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ВАДОС Опубликовано 22 октября, 2015 Share Опубликовано 22 октября, 2015 Не факт. Если человек (как я, например, и не я один такой) работает только с полурамкой, то дадановская рамка мне - как корове седло или собаке пятый хвост. То есть не нужна. Если я беру пакет на такой рамке, то неизбежно получаю геморрой по переселению на полурамку - это не так просто. А ещё есть люди, которые работают с удавами, делонами, украинской рамкой - во всех случаях неизбежен трудоёмкий процесс переселения. Я это проходил, повторять не хочу. Мне проще взять бессотовый, через две недели подсилить его лётной пчелой (почитайте, как работают с бессотовыми и какие там технологии - без этого выводы будут неправильными).Шановний, я ж не стверджую, що всі массово беруть б/п на нуки, але с ким спілкувався кажуть "берем на нуки". У Вас інша ситуація, будь ласка беріть б/п на розширеня і підсилюйте чи розплодом, чи льотной бджолой, а у мене в цей час льотна працює на рапсі. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Voblin_UA Опубликовано 22 октября, 2015 Share Опубликовано 22 октября, 2015 Шановний, я ж не стверджую, що всі массово беруть б/п на нуки, але с ким спілкувався кажуть "берем на нуки". У Вас інша ситуація, будь ласка беріть б/п на розширеня і підсилюйте чи розплодом, чи льотной бджолой, а у мене в цей час льотна працює на рапсі. Та да, в кожного свої умови... У нас рапс я побачив перший раз тільки в цьому році, два маленьких поля. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 22 октября, 2015 Автор Share Опубликовано 22 октября, 2015 А ви ви власне пробували я так зрозумів і мені інтересно які були результати .Бо я знаю як вони йдуть у нас на львівщині! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 25 октября, 2015 Автор Share Опубликовано 25 октября, 2015 Хлопці та задавайте якісь питання ато скучно! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Влад_ Опубликовано 25 октября, 2015 Share Опубликовано 25 октября, 2015 Хлопці та задавайте якісь питання ато скучно!Как в плане на расширении пасеки? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 25 октября, 2015 Автор Share Опубликовано 25 октября, 2015 Якщо пакети непродам то прийдеться збільшувати хочби 150-180. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Влад_ Опубликовано 25 октября, 2015 Share Опубликовано 25 октября, 2015 Якщо пакети непродам то прийдеться збільшувати хочби 150-180. Да все зависит от зимовки ,а потом спрос. В этом сезоне засуха сделала свое дело. Весна покажет. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 25 октября, 2015 Автор Share Опубликовано 25 октября, 2015 Впринципі в наших умовах цього року сіміі краще пішли в зиму.Надіюсь все буде добре. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Галичанин Опубликовано 25 октября, 2015 Share Опубликовано 25 октября, 2015 Впринципі в наших умовах цього року сіміі краще пішли в зиму.Надіюсь все буде добре.Я в кого, я в кого... в мене, наприклад, минулого року краще бджоли пішли в зиму... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЖекаNL Опубликовано 25 октября, 2015 Share Опубликовано 25 октября, 2015 Я в кого, я в кого... в мене, наприклад, минулого року краще бджоли пішли в зиму...В мене теж краще і рік кращий був по медозбору! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 25 октября, 2015 Share Опубликовано 25 октября, 2015 Якщо пакети непродам то прийдеться збільшувати хочби 150-180. Если я правильно понимаю то пакеты на рутовскую рамку?! Если так, то какая стоимость пакета и его содержания? Спасибо! Если что, ответ можно в личку Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.