miro Опубликовано 31 июля, 2016 Share Опубликовано 31 июля, 2016 11 минуту назад, ДобровоЛ сказал: Ми частенько виходили вам на заміну чи на підтримку... на Балтиці проходив учебку в Ломоносово 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 31 июля, 2016 Автор Share Опубликовано 31 июля, 2016 9 часов назад, miro сказал: на Балтиці проходив учебку в Ломоносово О! Знамо! Учебка та що треба! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Andruhan Опубликовано 31 июля, 2016 Share Опубликовано 31 июля, 2016 9 часов назад, miro сказал: на Балтиці проходив учебку в Ломоносово Мой батя, тоже там в учебке был, потом на ЧФ!Радиометрист- наблюдатель. С Праздником! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 31 июля, 2016 Share Опубликовано 31 июля, 2016 12 минуты назад, Andruhan сказал: Мой батя, тоже там в учебке был, потом на ЧФ!Радиометрист- наблюдатель. С Праздником! дякую,батю з празником! 14 минуты назад, Andruhan сказал: Мой батя, тоже там в учебке был, потом на ЧФ!Радиометрист- наблюдатель. С Праздником! теж був в бч7 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Andruhan Опубликовано 1 августа, 2016 Share Опубликовано 1 августа, 2016 23 часа назад, miro сказал: теж був в бч7 Кажись бч4, уже не спрошу... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 1 августа, 2016 Share Опубликовано 1 августа, 2016 2 минуты назад, Andruhan сказал: Кажись бч4, уже не спрошу... вибачте. так у нас навчали для бч4 і бч7 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рус Опубликовано 2 августа, 2016 Share Опубликовано 2 августа, 2016 Не буду делать новую тему..... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 30 июля, 2017 Автор Share Опубликовано 30 июля, 2017 Усіх- всіх вітаю з Днем Військово-Морського Флоту! А Єгора окремо: "Так держать!" Качаю мед... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Alazon Опубликовано 30 июля, 2017 Share Опубликовано 30 июля, 2017 Дякую всім за нагадування. Всіх колишніх моряків - пасічників щиро вітаю! Північний флот, гідроакустик, від матроса до главстаршини,1969-1972, пос. Гаджієво. Радіометристи і гідроакустики відносились до радіотехнічної служби - РТС. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Андрій Сумчанин Опубликовано 30 июля, 2017 Share Опубликовано 30 июля, 2017 Вітаю всіх з Днем ВМФ! Я - син моряка-підводника. Мій батько служив на Північному флоті, Сєвєроморськ, 1976-1979. Від матроса до главного старшини, службу проходив на підводному човні. Вже 38 років пройшло, а форму він і донині береже... P.S. В дитинстві за свої вибрики отримував регулярно по м'якому місцю батьковим морським ремнем 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bombus Опубликовано 30 июля, 2017 Share Опубликовано 30 июля, 2017 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 30 июля, 2017 Share Опубликовано 30 июля, 2017 6 годин тому, Alazon сказав: Дякую всім за нагадування. Всіх колишніх моряків - пасічників щиро вітаю! Північний флот, гідроакустик, від матроса до главстаршини,1969-1972, пос. Гаджієво. Радіометристи і гідроакустики відносились до радіотехнічної служби - РТС. Дякую, всіх з днем ВМФ Північний флот, к/о рм/артелерійських до главстаршини Ара Губа корабль 1135 проект, Жаркий, бортовий 921,947, в\ч 59152 ,бойова служба 90-91рік Югославія, Персидський залив ось такий проект,правда це Задорний, наш був модернізований,основний акцент це гідроакустичний комплекс звезда м1, так звана бульба я пю до дна 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ALEKS1952 Опубликовано 30 июля, 2017 Share Опубликовано 30 июля, 2017 Только добрался до компьютера, но хоть и поздно но хочу поздравить всех кто проходил службу на море. С ПРАЗДНИКОМ, БРАТИШКИ !!! Служил морских частях погранвойск, корабль пр.125А. Старшина моторной команды. 4 Отдельная бригада пограничных сторожевых кораблей. Маневренная база Вентспилс. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кагарлик Опубликовано 30 июля, 2017 Share Опубликовано 30 июля, 2017 1 час назад, ALEKS1952 сказал: Только добрался до компьютера, но хоть и поздно но хочу поздравить всех кто проходил службу на море. С ПРАЗДНИКОМ, БРАТИШКИ !!! Служил морских частях погранвойск, корабль пр.125А. Старшина моторной команды. 4 Отдельная бригада пограничных сторожевых кораблей. Маневренная база Вентспилс. Приєднуюсь до привітань ! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кагарлик Опубликовано 30 июля, 2017 Share Опубликовано 30 июля, 2017 16 часов назад, ДобровоЛ сказал: Усіх- всіх вітаю з Днем Військово-Морського Флоту! А Єгора окремо: "Так держать!" Качаю мед... Добровола вітаю окремо це його свято! Земляче, бажаю щоб посуди не хватило! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 31 июля, 2017 Автор Share Опубликовано 31 июля, 2017 В 30.07.2017 в 06:59, Alazon сказав: Дякую всім за нагадування. Всіх колишніх моряків - пасічників щиро вітаю! Північний флот, гідроакустик, від матроса до главстаршини,1969-1972, пос. Гаджієво. Радіометристи і гідроакустики відносились до радіотехнічної служби - РТС. м. Балтійськ (Піллау), 73-76 Двічі Червонопрапорний Балтійський флот, Червоноправонопрапорна, ордена Нахімова 1 ступеня 36 бригада ракетно-торпедних катерів, крилатий великий торпедний катер , механік-оператор ЗАС, зараз- майор запасу - дослужився у "партизанах". 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 31 июля, 2017 Автор Share Опубликовано 31 июля, 2017 23 години тому, Кагарлик сказав: Добровола вітаю окремо це його свято! Щиро дякую!Саме так і сталося! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 31 июля, 2017 Автор Share Опубликовано 31 июля, 2017 В 30.07.2017 в 21:22, ALEKS1952 сказав: Только добрался до компьютера, но хоть и поздно но хочу поздравить всех кто проходил службу на море. С ПРАЗДНИКОМ, БРАТИШКИ !!! Служил морских частях погранвойск, корабль пр.125А. Старшина моторной команды. 4 Отдельная бригада пограничных сторожевых кораблей. Маневренная база Вентспилс. Дякую! А ми частенько виконували і ваші функції - ходили на допомогу та підтримку.У мене 206 м проект був. 50 вузлів ходили! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 31 июля, 2017 Автор Share Опубликовано 31 июля, 2017 В 30.07.2017 в 12:54, miro сказав: Дякую, всіх з днем ВМФ Північний флот, к/о рм/артелерійських до главстаршини Ара Губа корабль 1135 проект, Жаркий, бортовий 921,947, в\ч 59152 ,бойова служба 90-91рік Югославія, Персидський залив ось такий проект,правда це Задорний, наш був модернізований,основний акцент це гідроакустичний комплекс звезда м1, так звана бульба я пю до дна Красавець! Це така стояла на БПК "Сторожевий", який нас посилали торпедувати в 75-му, коли вони хотіли гайнути за кордон? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 31 июля, 2017 Share Опубликовано 31 июля, 2017 44 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Красавець! Це така стояла на БПК "Сторожевий", який нас посилали торпедувати в 75-му, коли вони хотіли гайнути за кордон? то він тоді ще ганц-шпігель був, як в нас старі люди кажуть. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 31 июля, 2017 Share Опубликовано 31 июля, 2017 Тільки що, miro сказав: то він тоді ще ганц-шпігель був, як в нас старі люди кажуть. мене в 90-му в Дубровнику заарештували були,але сутку нерви поїли і звільнили,а клеїли спробу втечі в ФРГ, но то вже не той час був і говорити можна було все, хоча зубами дурні скрипіли, як сани на морозі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Alazon Опубликовано 1 августа, 2017 Share Опубликовано 1 августа, 2017 21 час назад, ДобровоЛ сказал: зараз- майор запасу - дослужився у "партизанах". Ну зараз в запасі дають найбільше старлея, власне у мене таке звання після військової кафедри. На флоті служив в 272 лабораторії настройки і регулювання корабельної техніки (філія 5 відділу флоту),технарь-ремонтник. В моря ходив приписним на всьому, що було в нас в ескадрі - Дизельні трьохракетні ПЛ 627проекту (база в Оленьей губі), атомні трьохракетні ПЛ, 16- ракетні ПЛ 671Б проекту, як їх ще звали Івани Вашінгтони, торпедний катер, торпедолови, катер звязку, навіть невеликі баржі-самоходки каботажного плавання. Зона плавання від Мотовської затоки до Атлантики та моря Льодовитого океану до Полюса, Мав йти в автономку на злощасній К-19 "Хіросімі", та шеф, слава Богу, не пустив, а якраз моя койка мала бути в 10 відсіку. Будучи дома в відпустці сказав, що буду в морях на такій ПЛ, Після ДМБ побачив, що мати посивіла, бо вражі голоси трубіли про аварію, я ж в той час був в губі Оленья.... Багато є спогадів... ДобровоЛ а чого Ви в профіль виставили фото Заліщик? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Неизвестный Опубликовано 1 августа, 2017 Share Опубликовано 1 августа, 2017 Прошу пробачити. Не провтыкал.Дождь,гроза и звязку никакого. От имени ст.1 ст. запаса всех кто хотел ленточки,тельник и прогары поздравляю братишки с Днем ВМФ!!! Комотд радиоэлектромехаников АПА Тюльпан комплекса КТ-100. БЧ-3.Ракеты-торпеды Р-85.БПК 1-го ранга.Проект 1134А.Адмирал Октябрьский.КТОФ.В составе 10 ОпЭск.г.Владивосток. Доброволу Леня,вибачай,собирался и...засобирался.Как говорит жена Подружки-любовницы не пустили. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cap63 Опубликовано 1 августа, 2017 Share Опубликовано 1 августа, 2017 23 часа назад, ДобровоЛ сказал: м. Балтійськ (Піллау), 73-76 Двічі Червонопрапорний Балтійський флот, Червоноправонопрапорна, ордена Нахімова 1 ступеня 36 бригада ракетно-торпедних катерів, крилатий великий торпедний катер , механік-оператор ЗАС, зараз- майор запасу - дослужився у "партизанах". Яку ЗАС апаратуру використовували?? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 августа, 2017 Автор Share Опубликовано 1 августа, 2017 23 години тому, miro сказав: то він тоді ще ганц-шпігель був, як в нас старі люди кажуть. Міро, а я й відчував ,що ти в чомусь як рідна душа... А виходить, що нас море зближує. А пакети твої - супер! Якщо потребуватиму прикупити бджіл, тільки до тебе! І точно сам приїду по них чого б то не вартувало ! 43 хвилини тому, Cap63 сказав: Яку ЗАС апаратуру використовували?? Ландиш, Сирена, Ключ. Тепер про це вже можна й говорити... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.