ДобровоЛ Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Усіх точківців, хто служив на флоті вітаю з Днем Військово-Морського Флоту! Я про ВМФ СРСР. Бо, на моє повне переконання, в Україні флоту не існує , лиш був приварений до стінки "бойовий" підводний човен "Запоріжжя" ДобровоЛ, балтієць 1973-1976 р., великий торпедний катер на підводних крилах, м. Балтійськ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Усіх точківців, хто служив на флоті вітаю з Днем Військово-Морського Флоту! Так вроде ещё не наступило последнее воскресенье июля 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 25, 2015 Author Share Posted July 25, 2015 Усіх точківців, хто служив на флоті вітаю з Днем Військово-Морського Флоту! Так вроде ещё не наступило последнее воскресенье июля Мико! Так завтра ж !!! Через 75 хвилин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Мико! Так завтра ж !!! Через 75 хвилин! Таки завтра ,не сьогоднi Не нужно торопиться жить Мы с вами уже две трети из отведенного ,прожили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 25, 2015 Author Share Posted July 25, 2015 Мико! Так завтра ж !!! Через 75 хвилин! Таки завтра ,не сьогоднi Не нужно торопиться жить Мы с вами уже две трети из отведенного ,прожили А підготовка до свята? - фарбування, чистка мідяшок, драйка палуби, глажка, підготовка флагів розцвічування... Це ж теж включає у себе святкування. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИрТиМакс Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 ДобровоЛ, балтієць 1973-1976 р., великий торпедний катер на підводних крилах, м. Балтійськ. ? с праздником ! я ДобровоЛ, так же служил в Балтийске , года не скажу , СКР "Пылкий" . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEKS1952 Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Так же служил на Балтике. Морские части погранвойск. 4ОБСКР, Лиепая-Вентспилс. ПСКР проэкта 125А Крылатый. 1971-1974. Всех с праздником! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genya9 Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Балтикаааа!!!! хорошие тельники давали в аттестате там.вязанные На севере,правда , были получше:шерстянные всех с праздником,кстати 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 26, 2015 Author Share Posted July 26, 2015 Балтикаааа!!!! хорошие тельники давали в аттестате там.вязанные На севере,правда , были получше:шерстянные всех с праздником,кстати А то - рибацькі. Ну, а шерстяні - один, здається, чи не на всі три роки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 26, 2015 Author Share Posted July 26, 2015 ДобровоЛ, балтієць 1973-1976 р., великий торпедний катер на підводних крилах, м. Балтійськ. ? с праздником ! я ДобровоЛ, так же служил в Балтийске , года не скажу , СКР "Пылкий" . ИрТиМакс ,В позивних такого ніби не зустрічав,- я служив у Засі. Мабуть, не з Балтійська? ALEKS1952 Знав такі. Ми виходили на підтримку(а ходили ми до 50 вузлів! ),-у нас же ще й чотири торпеди по 2,5 тонни були самонавідні кисневі. Ну, а вперше їх ми випробували саме в Лієпаї на рейді. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИрТиМакс Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 ДобровоЛ, я служил позже Вас . а может старшина Колобаев (Колобок) из-по Харькова тоже пчеловодит , прошу откликнутся . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genya9 Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 а шерстяні - один, здається, чи не на всі три роки... ? в аттестат давали один,но я привёз домой три... побывал в Североморске три месяца.Здесь 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 27, 2015 Author Share Posted July 27, 2015 а шерстяні - один, здається, чи не на всі три роки... ? в аттестат давали один,но я привёз домой три... побывал в Североморске три месяца.Здесь Років з вісім тому я там теж побував у відрядженні і в Мурманську теж. Там же й в море виходив вперше за останні кілька десятиріч (Єгипет не беру в рахунок), ходили до місця бою нашого СКР(переробленого з рибачка) з фашистською ескадрою( запам"ятував ім"я), клали вінок на воду.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 О, два дні мене не було а тут ціла полеміка, про мене забули? Я також флотський. КСФ. Северомоск. Кортик 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEKS1952 Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Всех, кому дороги бескозырка и гюйс, с праздником! За тех кто в море! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwlo Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 по моєму сьогодні в україні день працівників торгівлі. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 3 минуты назад, ALEKS1952 сказал: Всех, кому дороги бескозырка и гюйс, с праздником! За тех кто в море! Не моряк, но всех с праздником! За всех кто в сапогах! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 46 минут назад, кузмич сказал: Не моряк, но всех с праздником! За всех кто в сапогах! Дякую! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 3 часа назад, кузмич сказал: Не моряк, но всех с праздником! За всех кто в сапогах! Приеднуюсь до поздоровлення i добавляю за тих, хто в ластах 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 18 минут назад, Мико сказал: Приеднуюсь до поздоровлення i добавляю за тих, хто в ластах дякую, я вже стільки пити за тих хто в морі не годен, мож давайте за тих моряків хто на пасіці 4 часа назад, wwlo сказал: по моєму сьогодні в україні день працівників торгівлі. ладно, давайте ще за торговий флот,ще якраз трішки залишилось 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 31, 2016 Author Share Posted July 31, 2016 Вивісив на пасіці заборонений в Україні прапор, під яким 40 (!) тому ходив на своєму крилатому торпедному на НАТОВців! Слава героям! За тих , хто в морі, на вахті і гаубвахті!!! (а укрфльоту то вже і немає....З трансбойта останній "вогонь" вели у Севастополі,- позореще!! "герої"....) Усіх корефанів-пасічників - вітаю! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 В 29.07.2015 в 14:08, sij сказал: О, два дні мене не було а тут ціла полеміка, про мене забули? Я також флотський. КСФ. Северомоск. Кортик в цьому році святкуєте, тоді вітаю! я теж в Сєвєроморську, але на справді Ара Губа пос. Відяєво командир відділення радіометристів артелерійських бч7 глав, старшина БПК Жаркий 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Семь футов под килем и попутного ветра 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 31, 2016 Author Share Posted July 31, 2016 4 часа назад, wwlo сказал: по моєму сьогодні в україні день працівників торгівлі. Єврейська жилочка відчутна... А ми в цей день роками - понад 40 літ (!)вже, святкуємо День ВМФ! 4 часа назад, ALEKS1952 сказал: Всех, кому дороги бескозырка и гюйс, с праздником! За тех кто в море! - Замість "флагов расцвечивания" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 31, 2016 Author Share Posted July 31, 2016 В ?26?.?07?.?2015 в 21:57, ALEKS1952 сказал: Так же служил на Балтике. Морские части погранвойск. 4ОБСКР, Лиепая-Вентспилс. ПСКР проэкта 125А Крылатый. 1971-1974. Всех с праздником! Ми частенько виходили вам на заміну чи на підтримку... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts