Jump to content

Продам пчелоплатформу

Recommended Posts

Продам бджолоплатформу на базі камазовського причепу з навісом можна з бджолами. На платформу стає 30 багатокорпусних вуликів(десятирамочних), довжина 7,2 якщо не помиляюсь ціна без бджіл 30 тис+ невеличкий торг.post-1504-1403689341_thumb.jpg

Продам бджолоплатформу на базі камазовського причепу з навісом можна з бджолами. На платформу стає 30 багатокорпусних вуликів(десятирамочних), довжина 7,2 якщо не помиляюсь ціна без бджіл 30 тис+ невеличкий торг.post-1504-1403689341_thumb.jpg
post-1504-1403700854_thumb.jpg post-1504-1403700854_thumb.jpg

post-1504-1403700854_thumb.jpg post-1504-1403700854_thumb.jpg
0954671973

Дорого.
дуже дорого. Якщо платформа разом з вуликами но без бджіл так можна ще говорити.

ціна без бджіл 30 тис+ невеличкий торг

Невеличкий в межах 5 тис? :)

Хлопцы,вспомните цену металлолома а потом уже говорите о дороговизне. :IMHO1:

Хлопцы,вспомните цену металлолома а потом уже говорите о дороговизне. :IMHO1:
О металле тут вообще не уместно говорить. более 5 тыс он не потянет. Предложений хватает пчелоплатформ. Иногда отдают чуть дороже цены металла что бы не гнил.

Дорого.
Дорого.
дуже дорого.
Ви,хлопці, що, хотіли купити? Чи просто "добавили свої 5 копійок" до теми. Не заважайте чоловікові продати свою платформу. Бо це в нас, українців мода така. Стоїш на ринку за прилавком, називаєш покупцю ціну товару, а рядом чуєш: "Беріть у мене. В мене дешевше".
Дорого.
... Якщо платформа разом з вуликами но без бджіл так можна ще говорити.
Так з вуликами і без бджіл. Читати слід уважніше:

Андрей 1986. земляк. якщо для тебе дорого, то, що ж тодi про остальних говорити.Бери 5л.медовухи приїжай,, під вечер добре й уступлю. :az:

Зіньківський на границі з Охтирським :hi:

Олег77, Сегодня в Зенькове :-) завтра уезжаю на пасеку в Хорол.

Андрей 1986. земляк. якщо для тебе дорого, то, що ж тодi про остальних говорити.Бери 5л.медовухи приїжай,, під вечер добре й уступлю.

Олег77, А не вийде справа з бджолами, можна там і бичків відгодовувати! :ay::umora:

• 2 weeks later...
Олег77, А не вийде справа з бджолами, можна там і бичків відгодовувати

дайте відповідь будь ласка на питання які я думаю цікавить багатьох форумчан:1скільки вам років? 2чи довго ви думаете перед тим як пишите подіб ні маразми в кожній темі?

дайте відповідь будь ласка на питання які я думаю цікавить багатьох форумчан:1скільки вам років? 2чи довго ви думаете перед тим як пишите подіб ні маразми в кожній темі?

Я можно Вам отвечу??? :) Если человек лешон чуства юмора значит было за что!!! :umora:
можна там і бичків відгодовувати! ay.gif opr06K9J.gif

Или кататся с ветерком....... :umora:

Если человек лешон чуства юмора значит было за что!!!

з почуттям гумору все добре не перей майтесь :wave: та коли людина постійно видае під девізом "аби не мовчки"винекають цілком логічні запитання :dntknw: мабуть десь таки не дораховуютьсь одного юмориста :umora:

Так, нажаль lddo, "строчить" скрізь по темі та без теми... :(

Так, нажаль lddo, "строчить" скрізь по темі та без теми...

увас мабуть як і в мене" немае" почуття гумору :az:

Платформа №2 post-1504-1405517500_thumb.jpg 50 000грн+торг, зверху стае 44-десятеромочних багатокорпусних вуликів,вісімнадцять знизу+6 відводків

Внизу погріб обемом не менше 7000л документи,номера,проводка,стопиповоротигабаріти.Ніяк не можу добавить фото.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...