Jump to content

Сім'я-вихователька

einar
 Share

Recommended Posts

Только что, Гурович сказал:

Да, печалька:(

Та все нормально матка ИО пережила дві зіми розвиток був нормальний 

Тільки і всьго перекинуть рамку в стартер( воспиталку ) за сутки , через сутки сюди же зробить закладку , з личинок матки ИО на  молочко воспиталки , а рамку вернуть назад 

Благодаря цій маткі ИО я найшов спосіб кращого прийому личинки , коли при переносі там уже молочко воспиталки :IMHO:

• Thanks 1

6 минут назад, AVA сказал:

Благодаря цій маткі ИО я найшов спосіб кращого прийому личинки , коли при переносі там уже молочко воспиталки :IMHO:

Вопрос не только в том, чьё там молочко, вопрос ещё и в его количестве. Ведь чем больше молочка - тем меньше вероятность травмирования личинки и , как результат, лучше приём на воспитание. А предшествует этому подготовка племматериала,

• Like 3
  • Thanks 1

• 3 weeks later...

Вопрос. Кто может подсказать. Как выводит маток и готовит воспитательницы ПРОКУДИН.? Может кто то знает где почитать? (можно в личку))  ) 

• Like 1

Прокудин це Работник?

1 година тому, крымлы сказав:

Вопрос. Кто может подсказать. Как выводит маток и готовит воспитательницы ПРОКУДИН.? Может кто то знает где почитать? (можно в личку))  ) 

Якщо Работник, то в мене э опис.

• Like 1

4 часа назад, ЮМос сказал:

Прокудин це Работник?

Якщо Работник, то в мене э опис.

Нет)) ПРОКУДИН - это ПРОКУДИН. 

• 9 months later...

Сімя  вихователька.  Читав в  деякі літературі  що  частина   спадкових ознак передається також з маточним молочком під час виведення маток. Хоча :IMHO: моя думка  молочко це корм і не більше. Ну розумні люди деяки пишуть що це теж впливає.  Хто що може сказати по даному факту передачі  спадкових ознак через маточне молочко. 

Маю намір в цьому році сімю виховательку підсилити печатним розплодом  від сімей-рекордисток. 

Як що  з молочком хоть щось там передається то судячи з біології  ця передача буде  виражена тільки у трутнях від цих маток. А все інше буде залежати від якості матки та  трутня з яким вона облетиться.:IMHO1: 

• Like 2

• 9 months later...
06.01.2019 в 10:10, дочинец сказав:

У мене безматочні стартертера працюють з початку квітня до кінця серпня і не трутовіют. Кожні 4 - 5 днів даю рамкуз розплодом,переважно печатний ,але обовьязково має бути частина відкритого.

Розкажіть про конструкціб Вашого ,,стартерного,, ящика, будь ласка.

• Like 1

В 17.11.2020 в 20:38, ЮМос сказал:

Розкажіть про конструкціб Вашого ,,стартерного,, ящика, будь ласка.

Ящиком не користуюся.

У мене стартера в обичних вуликах і в основному безматочні з різновіковим  розплодом.

• Like 2

• 2 months later...
11.02.2020 в 21:36, bosik2017 сказав:

Сімя  вихователька.  Читав в  деякі літературі  що  частина   спадкових ознак передається також з маточним молочком під час виведення маток. Хоча :IMHO: моя думка  молочко це корм і не більше. Ну розумні люди деяки пишуть що це теж впливає.  Хто що може сказати по даному факту передачі  спадкових ознак через маточне молочко. 

Маю намір в цьому році сімю виховательку підсилити печатним розплодом  від сімей-рекордисток. 

Як що  з молочком хоть щось там передається то судячи з біології  ця передача буде  виражена тільки у трутнях від цих маток. А все інше буде залежати від якості матки та  трутня з яким вона облетиться.:IMHO1: 

Та вже доказано, що там наскільки малий той вплив  на спадкові ознаки через маточне молочко, що навіть не варто  про це й не говорити.:IMHO: