Перейти к содержанию

Червяки в цукрі

wus47

Рекомендуемые сообщения

Сахар - это 100% углерод. Как могут в нем развиваться живые организмы, которым нужен белок, как строительный материалл?

Сахар - это 100% углерод. Как могут в нем развиваться живые организмы, которым нужен белок, как строительный материалл?
А, кажуть, є такі які взагалі одним кремнієм живуть :umora:

Вам бы знать производство сахара :hi: Кажись когда его отбеливают то используют известь , а американцы при отбеливании кислоту . Да и для получения сахара надо свеклу поварить , а не 2-3 минуты :ah: Инет поможет точно узнать производство :hi:
Наскільки я памятаю, для відбілювання цукру використовують ультрамарин. Можливо я неправий. В рецептах для виготовлення перваку не рекомендують використовувати цукор-рафінад через присутність ультрамарину, який значно уповільнює бродіння................................................. Тому я тепер беру для годівлі бджіл цукор сирець (червонуватого кольору для бурякового цукру).

Тому я тепер беру для годівлі бджіл цукор сирець (червонуватого кольору для бурякового цукру).

Поділіться секретом де саме Ви його берете? :ah:

Тому я тепер беру для годівлі бджіл цукор сирець (червонуватого кольору для бурякового цукру).

wus47, Тільки , Боже борони, згодовувати такий "цукор" на зиму! Там дуже багато такого, чого бджолине черевце не перетравлює, на відміну від людського шлунку. І в результаті - опонос посеред зими... :blink::dntknw:

wus47, Тільки , Боже борони, згодовувати такий "цукор" на зиму! Там дуже багато такого, чого бджолине черевце не перетравлює, на відміну від людського шлунку. І в результаті - опонос посеред зими... :blink::dntknw:
А в мене навпаки, прекрасно перезимували. Так. як я почав годівлю в кінці серпня то бджоли-злодійки з сусідньої пасіки трохи накрали сиропу. А власник тієї пасіки, ще відігнав мед та продавав його як гречаний

Поділіться секретом де саме Ви його берете? :ah:
Немає ніякого секрету. Такий цукор є на базарі в торгівців цукром. Правда, дуже швидко розпродується.

Наскільки я памятаю, для відбілювання цукру використовують ультрамарин. Можливо я неправий. В рецептах для виготовлення перваку не рекомендують використовувати цукор-рафінад через присутність ультрамарину, який значно уповільнює бродіння................................................. Тому я тепер беру для годівлі бджіл цукор сирець (червонуватого кольору для бурякового цукру).

Вы наверное плохо читали , те кто занимался этим делом :hi: Прочтите пожалуйста что знающие люди пишут , а я немного читал в тернете :hi: У нас в округе нет не одного завода сахарного , ближайший был в Купянске :ah: у нас поблизости есть Лисичанский НПЗ и тот не работает благодаря России :ak:

Позволю себе поправить, углевод, а не углерод :ah:

Позволю себе поправить, углевод, а не углерод

:ah: Оговорился. :umora:

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...