igl Опубликовано 12 сентября, 2014 Share Опубликовано 12 сентября, 2014 ВСІ цілі. Хто? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bombus Опубликовано 12 сентября, 2014 Share Опубликовано 12 сентября, 2014 Цитата(олександр @ 12.9.2014, 14:29) ВСІ цілі. Хто? ? Это фантомные боли. Человек не жалеет, ибо вокруг него и со всех сторон ВСI целы. Это нормально. Тут даже тост поднять полагается в этом месте, по такому случаю и спеть не грех: Я шел нередко наугад, Ломая жизненный уклад, И кто-то промахам был рад, И что же? Я видел жизни суету, Ночей бессонных пустоту, И женщину любил не ту, И всё же… Припев: Я не жалею ни о чем, Осел фундамент – крепок дом. А то, что понято с трудом, То мне дороже. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
hena Опубликовано 13 сентября, 2014 Share Опубликовано 13 сентября, 2014 Я влюблён последнее время в Гусеву. Если это "сестричка", то можете и мне вызвать "неотложку" Скорее всего гусиная песня какой по счету полдивы Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bombus Опубликовано 13 сентября, 2014 Share Опубликовано 13 сентября, 2014 Скорее всего гусиная песня какой по счету полдивы ? hena, я за Гусеву из Вакарчука могу чучело от щурок сделать. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igl Опубликовано 14 сентября, 2014 Share Опубликовано 14 сентября, 2014 Ну хороша,че тут спорить.Гена, я тут, как обычно в выходные, на рыбалке, с этого гнусного гнусмаса вставлять клипы неудобно.Загулгите focus hocus pocus. Без баб, сиськов, и даже без слов.Музон в чистом виде.Буду рад Вашему отзыву. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 15 сентября, 2014 Share Опубликовано 15 сентября, 2014 Скорее всего гусиная песня какой по счету полдивы hena, я за Гусеву из Вакарчука могу чучело от щурок сделать. Генадій правий, хоч Вакарчука не жалко. забирайте, якщо для діла треба. Гусева и про это успела спеть, умничка! Командор Ви явно закохались. пісня явно трішки теє. дурнувата хіба Ви заради цих рядків поставили Все, что тебя касается Все, что меня касается Все только начинается Начинается але все буде добре, я на Водохреща в прорубь ниряю. А ви шо не ниряєте? навколо мене ВСІ ниряють... watch?v=zbc5gMEdHS0&list=RDzbc5gMEdHS0#t=76 за слідуючим разом майже попали. пісня хороша також про мене. особливо з безсонними ночами прямо в яблучко. ще одну добавлю. watch?v=YTzDMH51g_I Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bombus Опубликовано 15 сентября, 2014 Share Опубликовано 15 сентября, 2014 Командор Ви явно закохались. пісня явно трішки теє. дурнувата ? Конечно, дурная песня группы "Звери". Мегахит 2000-х годов. Гусева скрасила её своим присутствием и пластикой. хіба Ви заради цих рядків поставили Все, что тебя касается Все, что меня касается Все только начинается Начинается ? Естественно! але все буде добре, я на Водохреща в прорубь ниряю. А ви шо не ниряєте? ? Как найду точно православную лунку среди католических и баптистских - может быть и попробую, а так - боюсь... гипс застудить. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igl Опубликовано 15 сентября, 2014 Share Опубликовано 15 сентября, 2014 Os4ntgRQm8E Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 15 сентября, 2014 Share Опубликовано 15 сентября, 2014 Браво, браво! Друже igl ніби вгадав мої вподобання щодо рок-н-рольних (або кантрі) дівчат з виразними очима. Хоча мені здається, їй весь час щось заважало сповна продемонструвати свій талант. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igl Опубликовано 15 сентября, 2014 Share Опубликовано 15 сентября, 2014 з виразними очима Вот есть мужская версия,чтоб Вы не отвлекались ilhfsvtRAhs Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
hena Опубликовано 16 сентября, 2014 Share Опубликовано 16 сентября, 2014 з виразними очима Вот есть мужская версия,чтоб Вы не отвлекались Да-а, во втором случае глаза более вырЕзительны Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 16 сентября, 2014 Share Опубликовано 16 сентября, 2014 з виразними очима Вот есть мужская версия,чтоб Вы не отвлекались Да-а, во втором случае глаза более вырЕзительны Тю, хлопці, вам скільки років? 12, 15? Для цієї дівиці гітара явно не її інструмент в будь-якій версії. Можливо барабан. Не хочу здаватися нудотиком, але все повинно бути в міру. Ну, якщо це дарунок природи чи від Бога, то на здоров'я, ми тільки раді. А якщо досягнення науки і техніки, то якось не хо. І так все пластикове навкруги. Радіація, гмо. Можливо я вийшов з того дитсадівського віку, в якому перебувають igl та hena, але мені подобається щось таке (igl мабуть пам'ятає цей гурт, який мені реально вже кілька років не набридає): DaN_nEVKWCI Як бачимо, нічого круглого і желеподібного там нема. Мені чомусь ніс подобається, у мене майже такий. Як ви думаєте, це збоченство? Довідка для Бомбуса: виконавиці вже за сорок. Ну і пісенька ніби дуже мотиваційна, на диво не депресивна, а навіть весела. Сьогодні стільки різноманітності, Мені це подобається. Я відчуваю різницю сьогодні. Мені це подобається. Я не хочу приймати участь в твоєму параді, Мені це не подобається. Ти думаєш, я маленький, брудний проект, Ти думаєш, мені це подобається. Ти створив цю видумку з мене Але мені це не подобається. Я хочу, щоб ти забирався геть, Ось так, мені це подобається А тобі? Сьогодні я збираюсь літати, І ніщо не затримає мене на землі. Доторкнусь до неба Я вільна в середині. Ти думаєш, що ти пан, а я раб. Ти думаєш, мені це подобається. Ти навіть не знаєш мене насправді, Так мені подобається. Я готова йти далі, Але тобі це не подобається. Можеш викинути свої казочки, Мені це подобається. А тобі? Я вільна робити те, що мені подобається, Я святкую життя. Я вільна бути тим, що мені подобається Я святкую життя, Я отримаю те, що мені подобається, Я святкуватиму, допоки не помру, Я святкуватиму своє життя. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
hena Опубликовано 17 сентября, 2014 Share Опубликовано 17 сентября, 2014 Арій-Укроп, Арій-Укроп, Нормальна пісня і переклад змістовний. Додам лише,що не обов"язково для дотику рукою до неба туди летіти.Достатньо мати уяву і фантазію. Принаймні мені . Особливо,коли дивився на запропоновану Іглом гітаристку. І не шийте комусь якихось збоченнь. Розслабте м"язи, друже.Ми не на ринзі а у музсалоні,пивбарі,на рибалці чи,можливо,у лазні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 17 сентября, 2014 Share Опубликовано 17 сентября, 2014 послухаєм трохи Металіки watch?v=Q2bMGZ7ocLg Мені чомусь ніс подобається, у мене майже такий. Як ви думаєте, це збоченство? Радий що запитали? А Ви самі як гадаєте? я так розумію є якісь підозри продовжим нашу розмову про Ваш улюблений жіночий архетип. Індуси більш конкретні й витончені. Вибрав найбільш симпатичне зображення Це Калі, як і все в індуїзмі, фігура досить неоднозначна і далеко не остання в пантеоні, їй навіть приносили людські жертви. На Діву Марію не дуже схожа, чи не так? знаєте чим не похожа? Вона не людина, тому не може бути прикладом до наслідування. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igl Опубликовано 17 сентября, 2014 Share Опубликовано 17 сентября, 2014 послухаєм трохи Металіки За Металицу респект. Мені чомусь ніс подобається, у мене майже такий. Як ви думаєте, це збоченство? Радий що запитали? А Ви самі як гадаєте? я так розумію є якісь підозри Ща проверим WapvE4pRqic Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igl Опубликовано 17 сентября, 2014 Share Опубликовано 17 сентября, 2014 ZvZyGp-LG4I И еще немного.Брутальное соединение рока и диско. CmELf8DJAVY Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igl Опубликовано 17 сентября, 2014 Share Опубликовано 17 сентября, 2014 "Я могу спеть даже первую страницу Нью-Йорк Таймс".Роберт Плант.Между прочим тоже командор.Ордена британской империи. qzQZ47eNwzU Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 17 сентября, 2014 Share Опубликовано 17 сентября, 2014 послухаєм трохи МеталікиХороший хіт! Але краще було б сказати: "Все інше не має значення". В титрах трохи накручено. І ще, шановні, підбирайте ролики не довше 5 хв. Більше не тягне, особливо ввечері. Мені чомусь ніс подобається, у мене майже такий. Як ви думаєте, це збоченство? Радий що запитали? А Ви самі як гадаєте? я так розумію є якісь підозри У мене є підозри щодо одного аполітичного товарища, який затролив всі непрофільні теми "сіськамі". Мабуть це побічний ефект аполітичності. Головний Лікар, тобто Адміністратор теж не поспішає з допомогою, йому мабуть теж цікаво продовжим нашу розмову про Ваш улюблений жіночий архетип.А що, зачепила? Це вам не якісь "поющие сиськи"! Або ось ще - хіба не богиня? Індуси більш конкретні й витончені. Вибрав найбільш симпатичне зображення Це Калі, як і все в індуїзмі, фігура досить неоднозначна і далеко не остання в пантеоні, їй навіть приносили людські жертви. На Діву Марію не дуже схожа, чи не так? знаєте чим не похожа? Вона не людина, тому не може бути прикладом до наслідування. Логічно, але це логіка західної людини. Якось спілкувався з одним крішнаїтом. Коротше, вони переконані (чи зазомбовані?), що людина протягом життя змінює тіла: спочатку дитяче, потім доросле, потім старе - ну щось таке. Тобто, це не одне тіло, а різні. Ваше сьогоднішнє тіло не є тим, що було вчора. Ось така химера . Цим вони обгрунтовують реінкарнацію, мовляв, якщо в цьому житті тіла змінюються, то на межі життя - тим паче. Я до чого веду, для таких індусів однаково, людина чи метелик, чи носоріг. Перевага людини лише в тому, що вона зусиллями свідомості може стати богом, та й то не за одне життя. Принаймні я вирішив поки що відкласти цю марудну справу. Але я так і не зрозумів, чи ви стали фанатом тої Мальвіни? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
hena Опубликовано 17 сентября, 2014 Share Опубликовано 17 сентября, 2014 чи ви стали фанатом тої Мальвіни? Давно так не веселився! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 17 сентября, 2014 Share Опубликовано 17 сентября, 2014 Ща проверим Не знаю, що ви зібрались перевіряти. Ви себе перевірте, щось пластинка заїла. Як у Брежнева, пам'ятаєте, сиськи-масиськи, письки-мисиськи, кому-ни-сиськи... Це коли він зустрів в докладі такі слова: систематически, пессимистически, коммунистически. А цей співак своїм прикидом і манерами нагадав мені вовка з "Ну погоди!". Мабуть з нього вовка і змалювали. Далі два ролика взагалі кошмар. Я за вами не встигаю, майте совість. Додам лише,що не обов"язково для дотику рукою до неба туди летіти.Достатньо мати уяву і фантазію. Принаймні мені . Особливо,коли дивився на запропоновану Іглом гітаристку.Hena, якщо ви ще трошки напружите уяву, то присягаюсь, ви їх матеріалізуєте наяву! Як сказано: "якщо матимете віру хоч з гірчичне зерно, то накажете горі цій і вона ввергнеться в море... т. д. Тільки ось що з ними далі робити. Кажуть, з роками вони втрачають всю естетику. І не шийте комусь якихось збоченнь. Розслабте м"язи, друже.Добре, з мене ролик, дуже файний, розслаблюючий. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 18 сентября, 2014 Share Опубликовано 18 сентября, 2014 Як у Брежнева, пам'ятаєте, сиськи-масиськи, письки-мисиськи, кому-ни-сиськи... Це коли він зустрів в докладі такі слова: систематически, пессимистически, коммунистически. нормальний дядько був нам би такого президента "Я могу спеть даже первую страницу Нью-Йорк Таймс".Роберт Плант.Между прочим тоже командор.Ордена британской империи. watch?v=yFpb7wheF10 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igl Опубликовано 18 сентября, 2014 Share Опубликовано 18 сентября, 2014 Далі два ролика взагалі кошмар. Арий-Укроп,мир прекрасен своим разнообразием.Скажу Вам ,как родному,даже сиське(ну как-же без них),и то разные... Не зацикливайтесь на брюнетках определенного типа.Вот вам "билявка". OmnVNxEmBn4 KsQ9hd2q9Io Да,Доро,помоему,до сих пор не замужем. А когда,Вы,кстати,успели Ильича живьем послушать?Мне казалось,что Вы помоложе... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igl Опубликовано 18 сентября, 2014 Share Опубликовано 18 сентября, 2014 А цей співак своїм прикидом і манерами нагадав мені вовка з "Ну погоди!". Мабуть з нього вовка і змалювали. С него вот-шо срисовали. Он уже давно в бронзе. Манеры,да,не очень.Зато он придумал "козу" А Кристина,деваха,канешна,ничего,но на памятник в будущем,по-моему ,не дотягивает.Хотя,согласен,в десяточку рок-див войдет,и будет далеко не последней. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igl Опубликовано 18 сентября, 2014 Share Опубликовано 18 сентября, 2014 людина протягом життя змінює тіла: спочатку дитяче, потім доросле, потім старе - ну щось таке. А три фотки в паспорте? Все правильно.Кришнаиты не дураки Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 18 сентября, 2014 Share Опубликовано 18 сентября, 2014 Скажу Вам ,как родному,даже сиське(ну как-же без них),и то разные... Не зацикливайтесь на брюнетках определенного типа.Вот вам "билявка". А когда,Вы,кстати,успели Ильича живьем послушать?Мне казалось,что Вы помоложе... Ну ви просто Америку відкрили! Они разные... Де є різноманітність, там з'являється класифікація... Блондинка крута - для свого часу. Все ж мені до вподоби більш романтичні образи. А когда,Вы,кстати,успели Ильича живьем послушать?Мне казалось,что Вы помоложе...А хто каже "живьем"? Хоча він і при житті був трупом Короче, розповідали ще, як він читав привітання на олімпіаді: О-о-о-о-о (Леонид Ильич, это не "о", это кольца). Он уже давно в бронзе. Манеры,да,не очень.Зато он придумал "козу". А Кристина,деваха,канешна,ничего,но на памятник в будущем,по-моему ,не дотягивает.Хотя,согласен,в десяточку рок-див войдет,и будет далеко не последней.По-вашому, забронзовілість - критерій? А сам цей рокер хотів би забронзовіти? Я думаю, це не показник. Є багато музикантів та інших діячів, які "не дотягують", але це нічого не означає. До речі, той вовк мені завжди подобався, хоча по-суті я завжди був зайцем. Все правильно.Кришнаиты не дуракиАга, особливо ті кришнаїти, які керують іншими кришнаїтами. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.