Мико Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 [ Цікаво, а чи ж будуть охочі на ту жартівливу ціну Романовича? Думаю, що дехто й клюне. Так вони ж в основному на ютубi дивляться i шокованi вiд побаченого . Як це можно без скафандра ходити i вощину на акацii будувати .Та в квiтнi мати 20 рамок бджоли. Бо в них такого нема. А якби вони "На ТочкУ "читали то мабуть би i 350 не давали б за пакет Основная надежда на братьев северных, для них это смешная цена ,да ещё и карника В прошлом сезоне 80 % туда и уехали Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
slavik Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 Не у всiх е бажання в Закарпаття мандрувати за бджолами . ? Ну ну весна не за горами, а придется и на Закарпатья поехать!!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 Ну ну весна не за горами, а придется и на Закарпатья поехать!!! opr06K9J.gif ? Ну да весна скоро будет , да вот только Если бы не было столь грустно И это не байка один звонил в Сумы , он туда ездил за пакетами. А ему говорят в ответ приезжай , моего сына убили , приезжай . Вот и Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 придется и на Закарпатья поехать!!! Та если начнётся полномасштабная ,придётся переселяться (надеюсь это к политике не относится ) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дочинец Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 Пане Василю, а Ви, мабуть, все ж з ціною вже склалися на 2015 рік? Чи не так? І принагідно,- а чим доставляєте, поїздом? На даний час,при нашій ситуації щось прогнозувати важко.Ціну можна називати тоді коли покупець готовий купляти,а поки що покупець неготовий. На рахунок доставки проблем нема.Автобус Тячів- Київ.(сьогодні в обід бджоли літають у мене,а завтра ранком вони у Вас.) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 Пане Василю, а Ви, мабуть, все ж з ціною вже склалися на 2015 рік? Чи не так? І принагідно,- а чим доставляєте, поїздом? На даний час,при нашій ситуації щось прогнозувати важко.Ціну можна називати тоді коли покупець готовий купляти,а поки що покупець неготовий. На рахунок доставки проблем нема.Автобус Тячів- Київ.(сьогодні в обід бджоли літають у мене,а завтра ранком вони у Вас.) Обрадували мене, пане Василю! Ви ж про пакети, чи не так? Бо мав печальний досвід доставки цьогоріч. А ціна складеться вже весною. Це дійсно так, тоді вже буде враховано і погоду , і курс. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дочинец Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 Бо мав печальний досвід доставки цьогоріч. А за доставку повинен відповідати відправник(продавець). Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Євгеній Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 Та нормально прорахували ціну на 800 грн. Але у мене на рахунок 30 кг. є сумніви і є ще зауваження після ріпаку бджоли у вулику лишиться 40-50%. Корисна інформація. Посіви ріпаку, у нас, можна використати як один із заходів проти роїння. Буде і мед і омолодження бджолосімей. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 Бо мав печальний досвід доставки цьогоріч. А за доставку повинен відповідати відправник(продавець). Відповів у приват. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Vanjok Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 Я відносю себе до категорії ймовірного покупця,ціна буде залежить від того настільки стабільна стоять ціна на мед,як казав Архімед -дайте мені точку опори і я переверну весь світ,так і я думаю була б ціна стабільна та ще й прогнозована до своїх купив би і 200 і 300 пакетів,і про ціну домовились аж бігом і без проблем... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 купив і 300 пакетів без проблем... Маете 300 вiльних вуликiв ? Тодi прошу, продам до 200 пакетiв i з цiною домовимось,тiльки без кредитування. Бо це вже було i боржникiв багато маю Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 Посеяли рапс 100 метров от пасеки. Может так случиться ,что и продавать не будем пакеты .Цена мёда на опте 25-28 гривен. А взять по 30 кг рапсового можна легко Але у мене на рахунок 30 кг. є сумніви і є ще зауваження після ріпаку бджоли у вулику лишиться 40-50%. Не лякайте так Романовича. Бо спродасться ще до травня. Думаю, що з його 20 рамами бджоли в кінці квітня, 30 кг з ріпаку для нього, як два пальці ... та ще й в кінці травня поб'є рекорд по нарощуванню сили сім'ї. Так що, Мико, будете і з медом і з ...роями пакетами. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 Не розумію, чому пасічники обговорюють ціну пакетів 2014 року, може вже час говорити про пакети 2015 року? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 декабря, 2014 Share Опубликовано 30 декабря, 2014 Не розумію, чому пасічники обговорюють ціну пакетів 2014 року, може вже час говорити про пакети 2015 року? Післязавтра вже почнуть... про пакети 2015 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
slavik Опубликовано 31 декабря, 2014 Share Опубликовано 31 декабря, 2014 Не розумію, чому пасічники обговорюють ціну пакетів 2014 року, може вже час говорити про пакети 2015 року? ? Соблюдаем дистанцию.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 4 января, 2015 Share Опубликовано 4 января, 2015 Не розумію, чому пасічники обговорюють ціну пакетів 2014 року, може вже час говорити про пакети 2015 року? ? Соблюдаем дистанцию.... Наша пісня нова. Починаєм її знову. І так 2015 почався. А ціни -то з 14 року! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 4 января, 2015 Share Опубликовано 4 января, 2015 Наша пісня нова. Починаєм її знову. І так 2015 почався. А ціни -то з 14 року! Создал новую тему, только вот никак модератор не одобрит , не пустит в оборот Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.