Гармаш Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Стесняюсь спросить ,так как живу под Киевом .Какого числа начало ярмарки в Киеве?С уважением С 14 по 19 августа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
putnic Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Адміна прошу не банити, але адміністрацію інституту інакше як паскудами не назвеш. Щойно дізнався, що місце на ярмарці коштуватиме 1800 грн. Паразитують на нас, пасічниках, надумують нікому не потрібні "наукові" праці, отримують наукові звання - і так безсовісно деруть із нас же за неприбране і необлаштоване місце на ярмарці. Завдяки нам вони існують, отримують зарплату, їздять по закордонних відрядженнях - і все це без ніякої користі для простого пасічника. То хоч би вже посприяли, щоб ми могли мед продати без здирництва, і так закупочна ціна нижче нікуди. А головна проблема в бджільництві сьогодні - це збут. Так ні ж, столична алчність і тут заграла. Теж мені, профільний інститут... Та нафіг ви там здалися, паразити... А народ (пасічники) все мовчить... Гидко на душі, справді. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ю.М. Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Адміна прошу не банити, але адміністрацію інституту інакше як паскудами не назвеш. Щойно дізнався, що місце на ярмарці коштуватиме 1800 грн. Паразитують на нас, пасічниках, надумують нікому не потрібні "наукові" праці, отримують наукові звання - і так безсовісно деруть із нас же за неприбране і необлаштоване місце на ярмарці. Завдяки нам вони існують, отримують зарплату, їздять по закордонних відрядженнях - і все це без ніякої користі для простого пасічника. То хоч би вже посприяли, щоб ми могли мед продати без здирництва, і так закупочна ціна нижче нікуди. А головна проблема в бджільництві сьогодні - це збут. Так ні ж, столична алчність і тут заграла. Теж мені, профільний інститут... Та нафіг ви там здалися, паразити... А народ (пасічники) все мовчить... Гидко на душі, справді. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiy Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Звертаюся до ПРОІНФОРМОВАНИХ - при розміщенні оголошень про проведення фестивалів, ярмарок і інших святкових заходів, що передбачають організовану реалізацію меду та бджолопродуктів вказувати орієнтовну вартість участі у заході. Очевидно, є сенс вказувати, чи буде дозволена реалізація питних медів. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombus Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 вказувати орієнтовну вартість участі у заході. ? Вы забыли в какой стране живёте! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Скажіть будь ласка,в яких числах травня відбудеться ярмарка у Києві?Якщо цю інформацію я пропустив,зарані вибачаюсь Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Скажіть будь ласка,в яких числах травня відбудеться ярмарка у Києві?Якщо цю інформацію я пропустив,зарані вибачаюсь ? http://www.prokopovich.com.ua/index.php?op...;view=frontpage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
i.s.beekeeper Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Был на этой ярмарке. Смотреть было не на что. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Был на этой ярмарке. Смотреть было не на что. ? Да Вы и в Харькове были и тоже ничего не увидели А я вот насмотрел на новенькие турецкие РР. Прикупил, оч понравились. И цена и качество. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
о.Александр Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Был на этой ярмарке. Смотреть было не на что. ? Да Вы и в Харькове были и тоже ничего не увидели А я вот насмотрел на новенькие турецкие РР. Прикупил, оч понравились. И цена и качество. Так поделитесь фото с теми кто не смог попасть на виставку Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 о.Александр, http://tochok.info/forum/index.php?s=&...st&p=207746 Пожалуйста! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
о.Александр Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Денис, благдарю и за одно извиняюсь за невнимательность Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Теж мені, профільний інститут... Та нафіг ви там здалися, паразити... А народ (пасічники) все мовчить... Гидко на душі, справді. ? putnic, як на мене, - то саме з них, цих дармоїдів, нам і потрібно починати люстрацію ! Тільки зверніть увагу на те, що подія була торік! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts