Jump to content

Медова ярмарка у Києві 14-19.08.2013

Гармаш
 Share

Recommended Posts

Стесняюсь спросить :ah: ,так как живу под Киевом :ae: .Какого числа начало ярмарки в Киеве?С уважением :hi:
С 14 по 19 августа.

Адміна прошу не банити, але адміністрацію інституту інакше як паскудами не назвеш. Щойно дізнався, що місце на ярмарці коштуватиме 1800 грн. Паразитують на нас, пасічниках, надумують нікому не потрібні "наукові" праці, отримують наукові звання - і так безсовісно деруть із нас же за неприбране і необлаштоване місце на ярмарці. Завдяки нам вони існують, отримують зарплату, їздять по закордонних відрядженнях - і все це без ніякої користі для простого пасічника. То хоч би вже посприяли, щоб ми могли мед продати без здирництва, і так закупочна ціна нижче нікуди. А головна проблема в бджільництві сьогодні - це збут. Так ні ж, столична алчність і тут заграла. Теж мені, профільний інститут... Та нафіг ви там здалися, паразити... А народ (пасічники) все мовчить... Гидко на душі, справді.

Адміна прошу не банити, але адміністрацію інституту інакше як паскудами не назвеш. Щойно дізнався, що місце на ярмарці коштуватиме 1800 грн. Паразитують на нас, пасічниках, надумують нікому не потрібні "наукові" праці, отримують наукові звання - і так безсовісно деруть із нас же за неприбране і необлаштоване місце на ярмарці. Завдяки нам вони існують, отримують зарплату, їздять по закордонних відрядженнях - і все це без ніякої користі для простого пасічника. То хоч би вже посприяли, щоб ми могли мед продати без здирництва, і так закупочна ціна нижче нікуди. А головна проблема в бджільництві сьогодні - це збут. Так ні ж, столична алчність і тут заграла. Теж мені, профільний інститут... Та нафіг ви там здалися, паразити... А народ (пасічники) все мовчить... Гидко на душі, справді.
:ay::ak:

Звертаюся до ПРОІНФОРМОВАНИХ - при розміщенні оголошень про проведення фестивалів, ярмарок і інших святкових заходів, що передбачають організовану реалізацію меду та бджолопродуктів вказувати орієнтовну вартість участі у заході. Очевидно, є сенс вказувати, чи буде дозволена реалізація питних медів.

вказувати орієнтовну вартість участі у заході.

Вы забыли в какой стране живёте! :):IMHO1::az:

• 9 months later...

Скажіть будь ласка,в яких числах травня відбудеться ярмарка у Києві?Якщо цю інформацію я пропустив,зарані вибачаюсь :hi:

Скажіть будь ласка,в яких числах травня відбудеться ярмарка у Києві?Якщо цю інформацію я пропустив,зарані вибачаюсь

http://www.prokopovich.com.ua/index.php?op...;view=frontpage

Был на этой ярмарке. Смотреть было не на что.

Да Вы и в Харькове были и тоже ничего не увидели :) А я вот насмотрел на новенькие турецкие РР. Прикупил, оч понравились. И цена и качество.

Да Вы и в Харькове были и тоже ничего не увидели :) А я вот насмотрел на новенькие турецкие РР. Прикупил, оч понравились. И цена и качество.
Так поделитесь фото с теми кто не смог попасть на виставку :az:

• 2 months later...
Теж мені, профільний інститут... Та нафіг ви там здалися, паразити... А народ (пасічники) все мовчить... Гидко на душі, справді.

putnic, як на мене, - то саме з них, цих дармоїдів, нам і потрібно починати люстрацію :IMHO: ! Тільки зверніть увагу на те, що подія була торік!