СерыйПчел Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 1 вересня у мене весілля Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovchik Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 1. Вітаю! 2. Співчуваю! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 vovchik, шквариш СерыйПчел, мої вітання!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yura Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 1. Вітаю! 2. Співчуваю! Приєднуюсь! жарт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolstiy Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Ну успехов Вам на этой нелегкой ниве!! Поздравляю!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Новачок Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 1 вересня у мене весілля В добрий час !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
СерыйПчел Posted July 19, 2012 Author Share Posted July 19, 2012 всім велике ДЯКУЮ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ілюха Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 1 вересня у мене весілля ? Вітання! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 1 вересня у мене весілля Щастя і терпіння Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 1 вересня у мене весілля ax.gif ? Ия Спивчуваю!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
igl Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Совет да любовь Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifi83 Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 1 вересня у мене весілля ? Хорошо подумал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 1 вересня у мене весілля ? Хорошо подумал? А майбутню дружини на профпридатність по пасічній справі перевірив? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 1 вересня у мене весілля ? Хорошо подумал? А майбутню дружини на профпридатність по пасічній справі перевірив? Ось що значить прагматично-реалістичний погляд Link to comment Share on other sites More sharing options...
гигиги Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 1 вересня у мене весілля ? Хорошо подумал? Принаймні на пасіку завжди можна втікти. Мої вітання Link to comment Share on other sites More sharing options...
СерыйПчел Posted July 20, 2012 Author Share Posted July 20, 2012 Хорошо подумал? ну да... скільки ж ще думати.... А майбутню дружини на профпридатність по пасічній справі перевірив? ага нещодавно... 3 укуса в голову,(раптова перерва взятку) каже: ти на них бджілонька, маточка,- а вони мене жалять ... ....насправді й сам налякався, та Слава Богу все обійшлося Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 ага нещодавно... 3 укуса в голову,(раптова перерва взятку) каже: ти на них бджілонька, маточка,- а вони мене жалять ? То хорошо будеш иметь куда смотатся, в случай чего-сам так делаю.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucul Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Зустрілись двоє знайомих. - Ти що такий веселий? - Одружуюсь. - Та ну. - Та обридло самому прати, їсти готувати,носки штопати. - Гм... дивно. - Ну а ти як? - А я розлучаюсь. - А що так? - Та ... обридло самому прати,їсти готувати,носки штопати... Мої вітання Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolstiy Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 То хорошо будеш иметь куда смотатся, в случай чего-сам так делаю.... Блин, а если у меня пасека дома, и смыться некуда Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Блин, а если у меня пасека дома, и смыться некуда ak.gif az.gif ? Вывезти в лес куда подальше... ну да...smile.gif скільки ж ще думати....smile.gif opr06K94.gif ? - Серый, почему ты такой грустный? - Завтра выдают замуж мою невесту... - Что ты говоришь?! А за кого? - За меня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcholkin Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Вывезти в лес куда подальше... ? ... лучше жену СерыйПчел, присоединяюсь к поздравлениям и сочувствиям! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 1 вересня у мене весілля ax.gif ? Мдаа.. теперь мы тебя после первого не увидим.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochut Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 3 укуса в голову ? Сьогодні в мене розширилась "географія" місць ужалень... бджола залізла в труси і вжалила туди - як в анекдоті ... Вперше за 12 років Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrolog Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Сьогодні в мене розширилась "географія" місць ужалень... бджола залізла в труси і вжалила туди - як в анекдоті ... Вперше за 12 років И какое решение принято на семейном совете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ілюха Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Цитата(Кочут @ 21.7.2012, 17:18) Сьогодні в мене розширилась "географія" місць ужалень... бджола залізла в труси і вжалила туди - як в анекдоті ... Вперше за 12 років И какое решение принято на семейном совете ? Яке-яке розширити пасіку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.