Sanich Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 3 минуты назад, Мико сказал: Тепер в " проблемах" писати не можу и не цитуеться Попробуйте обновить страницу. Права доступа регулируются на уровне разделов, но не отдельных тем. Если здесь пишете, то и там должны иметь возможность писать. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 30 декабря, 2015 Share Опубликовано 30 декабря, 2015 Только что, Sanich сказал: Попробуйте обновить страницу. Права доступа регулируются на уровне разделов, но не отдельных тем. Если здесь пишете, то и там должны иметь возможность писать. Видповшв через Гугл в "Проблемах" Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nikodenko Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 Адміністрація! Давайте відкривайте дозвіл всим до "політики"! Що це за дискримінація? Якщо я наприклад раніше не смів писати 150 дурниць,то я вже й не людина ,чи що? Чому так мене обмежили? Дайте хоч читати бо буду скаржитися далі! Напишу в СБУ і хай розбираються що у вас там за сепаратизм! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
странник Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 Очень тяжело открывается сайт. На других проблем таких нет. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 46 минуты назад, странник сказал: Очень тяжело открывается сайт. На других проблем таких нет. Странно, вроде не замечал. В чем именно проблема и на каких страницах? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 2 часа назад, nikodenko сказал: Дайте хоч читати бо буду скаржитися далі! Напишу в СБУ і хай розбираються що у вас там за сепаратизм! Досить бухать. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 3 часа назад, nikodenko сказал: Адміністрація! Давайте відкривайте дозвіл всим до "політики"! Що це за дискримінація? Якщо я наприклад раніше не смів писати 150 дурниць,то я вже й не людина ,чи що? Чому так мене обмежили? Дайте хоч читати бо буду скаржитися далі! Напишу в СБУ і хай розбираються що у вас там за сепаратизм! Скажу Вам "по-секрету" - розділ політика закритий для всіх - там ніхто не має змоги писати повідомлення. Так що заспокойтеся... І давайте на бджолярському форумі займатись тим, за чим ми всі сюди прийшли... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 Бджолопотам, а хто це такий страшний на аватарці? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
К. А. Е. Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 6 минут назад, ромео сказал: Бджолопотам, а хто це такий страшний на аватарці? Невже Бджолопотам?.Та шо раніше була мені подобалася більше Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 1 минуту назад, андрейКАЕ сказал: Невже Бджолопотам?.Та шо раніше була мені подобалася більше Ага. Щось занадто страшне як для форума бджолярів. Для форуму готів було б нормуль. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Pansky Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 3 часа назад, nikodenko сказал: Адміністрація! Давайте відкривайте дозвіл всим до "політики"! Що це за дискримінація? Якщо я наприклад раніше не смів писати 150 дурниць,то я вже й не людина ,чи що? Чому так мене обмежили? Дайте хоч читати бо буду скаржитися далі! Напишу в СБУ і хай розбираються що у вас там за сепаратизм! розділ політика взагалі можна видалити... він мертвий - давно і конкретно! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 10 минуту назад, ромео сказал: Бджолопотам, а хто це такий страшний на аватарці? Да ладно... це вона "страшна" бо не видно її повністю... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 3 минуты назад, Бджолопотам сказал: Да ладно... це вона "страшна" бо не видно її повністю.. дітей лякати нормуль. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Pansky Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 4 минуты назад, Бджолопотам сказал: Да ладно... це вона "страшна" бо не видно її повністю... Читаючи аву та підпис в пана Бджолопота... - висновок: "містичний філософ". 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 1 час назад, Sanich сказал: дітей лякати нормуль. Так... треба нам терміново провести конкурс аватарок @ромео до цього залучити.... гарно в нього з відгадуванням НІКів вийшло 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 января, 2016 Share Опубликовано 9 января, 2016 5 часов назад, Pansky сказал: 5 часов назад, Бджолопотам сказал: Да ладно... це вона "страшна" бо не видно її повністю... Читаючи аву та підпис в пана Бджолопота... - висновок: "містичний філософ". А починалось все з ... їжачка... 5 часов назад, Бджолопотам сказал: Да ладно... це вона "страшна" бо не видно її повністю... 3 часа назад, Бджолопотам сказал: Так... треба нам терміново провести конкурс аватарок Я - за! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 10 января, 2016 Share Опубликовано 10 января, 2016 Якщо комусь заважає звук який лунає коли приходить повідомлення - його можна вимкнути... і знімаємо відповідну галочку 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 января, 2016 Share Опубликовано 10 января, 2016 1 минуту назад, Бджолопотам сказал: Якщо комусь заважає звук який лунає коли приходить повідомлення - його можна вимкнути... Кому заважає, той знайшов як вимкнути. Я думав, що це на рівні браузера відключається. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 10 января, 2016 Share Опубликовано 10 января, 2016 8 минут назад, Sanich сказал: Кому заважає, той знайшов як вимкнути. Я думав, що це на рівні браузера відключається. Знали б Ви як я той браузер мучив, але він так і не зрозумів що я з нього хочу Збили Ви мене з шляху істинного Випадково натрапив 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 января, 2016 Share Опубликовано 10 января, 2016 Только что, Бджолопотам сказал: Знали б Ви як я той браузер мучив, але він так і не зрозумів що я з нього хочу Збили Ви мене з шляху істинного Вибачаюся. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 21 января, 2016 Share Опубликовано 21 января, 2016 Може замість сніговика краще якусь бджілку в кожусі розмістити Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 21 января, 2016 Share Опубликовано 21 января, 2016 26 минуты назад, Бджолопотам сказал: Може замість сніговика краще якусь бджілку в кожусі розмістити Малюнок висотою 60 пікселів, не більше 200 пікселів по ширині, формат png, прозорий фон. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 21 января, 2016 Share Опубликовано 21 января, 2016 Коротше кажучи - треба шукати професійного фотошопера, який би зробив кілька таких бджілок на різні пори року ну і кілька святкових....(одна і та сама бджілка тільки по різному вдягнута) Може хтось з користувачів вміє професійно робити такі речі... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
странник Опубликовано 22 января, 2016 Share Опубликовано 22 января, 2016 Почему сайт такой тяжелый? Пока открывается, то в дополнительных вкладках успеваю прочитать штуки три других сайта. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 22 января, 2016 Share Опубликовано 22 января, 2016 І останнім часом тоже замітив проблеми з загрускою. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.