Славік2 Опубликовано 1 апреля, 2013 Share Опубликовано 1 апреля, 2013 Шановний Sanich,хотів би запитати чи планується на Точку український переклад,як наприклад на інших сайтах?Дякую Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 апреля, 2013 Share Опубликовано 1 апреля, 2013 Шановний Sanich,хотів би запитати чи планується на Точку український переклад,як наприклад на інших сайтах?Дякую←Питання в тому. що ви маєте на увазі під перекладом. Я ще не бачив форумів, де б повідомлення користувачів були б доступні у двох мовах одночасно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Славік2 Опубликовано 1 апреля, 2013 Share Опубликовано 1 апреля, 2013 Шановний Sanich,хотів би запитати чи планується на Точку український переклад,як наприклад на інших сайтах?Дякую?Питання в тому. що ви маєте на увазі під перекладом. Я ще не бачив форумів, де б повідомлення користувачів були б доступні у двох мовах одночасно. http://www.pravda.com.ua/ можна продовжити,тут навіть не за повідомлення йдеться,бо кожен пише як вміє і хоче.А хоча б все інше... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 2 апреля, 2013 Share Опубликовано 2 апреля, 2013 Ви привели приклади звичайних сайтів, а не форуму. До того ж сам движок форуму не підтримує такоі функціональності. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Славік2 Опубликовано 2 апреля, 2013 Share Опубликовано 2 апреля, 2013 Кожен бачить те що хоче побачити. тоді точок це російський сайт або неповага...http://forum.pravda.com.ua/ - там є форум Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 2 апреля, 2013 Share Опубликовано 2 апреля, 2013 Кожен бачить те що хоче побачити. тоді точок це російський сайт або неповага...http://forum.pravda.com.ua/ - там є форум ← Це всього лиш ваша думка. Форум на правді лише на українській мові - де ви там бачили вибір мови? Крім того форум на правді розрахований лише на українського користувача. Форум на Точку таким не являється. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 2 апреля, 2013 Share Опубликовано 2 апреля, 2013 Славік точок це місце де ми спілкуємся , я не бачу наприклад відсутності комфорту якщо хто говорить зі мною російською , я його розумію і також не має на точку проблеми в спілкуванні українською всі користувачі нормально сприймають українську . це форум де ми спілкуємось тою мовою якою нам зручно. переважна кількість користувачів українці тому і українська тут звучить неменше російської . якщо порівняти з тим же ОПФ то там мова російська спробуйте поспілкуватись там українською , мінімум вас проігнорують. наш же форум саме той форум який непокладає різниці між людьми по їх мові чи належності до якогось народу. перш за все тут ми бджолярі. Що до неповаги... мені здається саме ви зараз проявляєте неповагу до значної кількості користувачів форуму ... тому перегляньте свої претензіїї. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tolstiy Опубликовано 2 апреля, 2013 Share Опубликовано 2 апреля, 2013 .......Що до неповаги... мені здається саме ви зараз проявляєте неповагу до значної кількості користувачів форуму ... тому перегляньте свої претензіїї. лучше и вежливей уже не скажешь!!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Славік2 Опубликовано 3 апреля, 2013 Share Опубликовано 3 апреля, 2013 Славік точок це місце де ми спілкуємся , я не бачу наприклад відсутності комфорту якщо хто говорить зі мною російською , я його розумію і також не має на точку проблеми в спілкуванні українською всі користувачі нормально сприймають українську . це форум де ми спілкуємось тою мовою якою нам зручно. переважна кількість користувачів українці тому і українська тут звучить неменше російської . якщо порівняти з тим же ОПФ то там мова російська спробуйте поспілкуватись там українською , мінімум вас проігнорують. наш же форум саме той форум який непокладає різниці між людьми по їх мові чи належності до якогось народу. перш за все тут ми бджолярі. Що до неповаги... мені здається саме ви зараз проявляєте неповагу до значної кількості користувачів форуму ... тому перегляньте свої претензіїї. Паланочка, від недавнього часу стараюся ігнорувати людей з малого підприємства мп,тому дякувати за пораду не буду Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 3 апреля, 2013 Share Опубликовано 3 апреля, 2013 Паланочка, від недавнього часу стараюся ігнорувати людей з малого підприємства мп,тому дякувати за пораду не буду ← Не залежно від поглядів, це є образою. Бан на 2 тижні. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mirohlebkr Опубликовано 3 апреля, 2013 Share Опубликовано 3 апреля, 2013 Мова дійсно сприймається і російська і українська однаково, а от була-б мобільна версія форуму чи програмка "форум для андроїд" тоді було б що поклацать в телефоні в полі... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 3 апреля, 2013 Share Опубликовано 3 апреля, 2013 Мова дійсно сприймається і російська і українська однаково, а от була-б мобільна версія форуму чи програмка "форум для андроїд" тоді було б що поклацать в телефоні в полі... ← На головній сторінці в самому низу маленький лінк - текстова версія. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 3 апреля, 2013 Share Опубликовано 3 апреля, 2013 Паланочка, від недавнього часу стараюся ігнорувати людей з малого підприємства мп,тому дякувати за пораду не буду ? ігнорувати не мішки тягати Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
фом Опубликовано 23 апреля, 2013 Share Опубликовано 23 апреля, 2013 Що нового з кнопкою "дякую"? ВЕЛИКЕ прохання до адміністрації форуму:"Будь ласка, зробіть цю кнопку" Неважливо як вона буде називатись: "дякую","спасибо" чи "+". Бо не хочиться читати такі відповіді: Спасибо. P.S. І поможливості, щоб можна було подивитись, хто подякував і коли. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гармаш Опубликовано 23 апреля, 2013 Share Опубликовано 23 апреля, 2013 Що нового з кнопкою "дякую"? ВЕЛИКЕ прохання до адміністрації форуму:"Будь ласка, зробіть цю кнопку" Неважливо як вона буде називатись: "дякую","спасибо" чи "+". Бо не хочиться читати такі відповіді: Спасибо. P.S. І поможливості, щоб можна було подивитись, хто подякував і коли. Может,эта опция запатентована мордокнигой?Давайте тогда че-нить свое придумаем,если дорого стоит! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 24 апреля, 2013 Share Опубликовано 24 апреля, 2013 Фом якщо ви щось не хочете читати не читайте в чому проблема ?? мені наприклад булоб приємніше подякувати не просто нажавши якусь кнопочку а сказавши ( написавши) словом. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mirohlebkr Опубликовано 24 апреля, 2013 Share Опубликовано 24 апреля, 2013 Фом якщо ви щось не хочете читати не читайте в чому проблема ?? мені наприклад булоб приємніше подякувати не просто нажавши якусь кнопочку а сказавши ( написавши) словом. Проблема в тому, що поки дочитаєшся до істини прочитаєш три лишніх сторінки зі словами подяки... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
валера 2 Опубликовано 24 апреля, 2013 Share Опубликовано 24 апреля, 2013 Що нового з кнопкою "дякую"? ВЕЛИКЕ прохання до адміністрації форуму:"Будь ласка, зробіть цю кнопку" Неважливо як вона буде називатись: "дякую","спасибо" чи "+". Бо не хочиться читати такі відповіді: Спасибо. P.S. І поможливості, щоб можна було подивитись, хто подякував і коли. ПОДДЕРЖИВАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
hena Опубликовано 24 апреля, 2013 Share Опубликовано 24 апреля, 2013 Тицьнувши на гудзик,невже ви висловите свою пордяку? От коли пишеш слово,напружуєш мізки та ще й фантазію--видодить набагато краще. Міркую--на роботогудзики розраховують або великі ледарі,або колишні двійочники Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
фом Опубликовано 24 апреля, 2013 Share Опубликовано 24 апреля, 2013 Тицьнувши на гудзик,невже ви висловите свою пордяку? От коли пишеш слово,напружуєш мізки та ще й фантазію--видодить набагато краще. Міркую--на роботогудзики розраховують або великі ледарі,або колишні двійочники Я не проти письмово дякувати за пораду. Але мені, як початківцю, було б краще орієнтуватися серед різномаїття порад. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
фом Опубликовано 3 мая, 2013 Share Опубликовано 3 мая, 2013 Міркую--на роботогудзики розраховують або великі ледарі,або колишні двійочники ? Hena, это просто новое поколение подросло - лайкмэны! Они не виноваты, их такими сделала жизнь. Экзамены - лайки, соцсети - лайки, тётки с сисьгэ - тоже ябывдуллайки. Это очень хорошо видно по опросникам. Желающих поучаствовать - море, а подумать перед этим - единицы. Мир катится в лайку. Просто тема:"Отзывы и предложения". От і висловлюємо пропозиції щодо покращення форуму. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
RichDad Опубликовано 19 мая, 2013 Share Опубликовано 19 мая, 2013 Прошу на головну сторінку сайту http://www.tochok.info/ (справа зверху) добавити інформацію про колір мітки матки 2013р. народження. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 20 мая, 2013 Share Опубликовано 20 мая, 2013 про колір мітки матки 2013р. народження. ? 2013 червоний ,там же є послідовність кольорів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 20 мая, 2013 Автор Share Опубликовано 20 мая, 2013 Є у відповідній ТЕМІ Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 20 мая, 2013 Share Опубликовано 20 мая, 2013 Прошу на головну сторінку сайту http://www.tochok.info/ (справа зверху) добавити інформацію про колір мітки матки 2013р. народження. ← Сделано. Спасибо, что обратили внимание! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.