Перейти к содержанию

Отзывы и предложения

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

Шановний Sanich,хотів би запитати чи планується на Точку український переклад,як наприклад на інших сайтах?Дякую

Шановний Sanich,хотів би запитати чи планується на Точку український переклад,як наприклад на інших сайтах?Дякую

Питання в тому. що ви маєте на увазі під перекладом. Я ще не бачив форумів, де б повідомлення користувачів були б доступні у двох мовах одночасно.

Питання в тому. що ви маєте на увазі під перекладом. Я ще не бачив форумів, де б повідомлення користувачів були б доступні у двох мовах одночасно.
http://www.pravda.com.ua/ можна продовжити,тут навіть не за повідомлення йдеться,бо кожен пише як вміє і хоче.А хоча б все інше...

Ви привели приклади звичайних сайтів, а не форуму. До того ж сам движок форуму не підтримує такоі функціональності.

Кожен бачить те що хоче побачити. тоді точок це російський сайт або неповага...http://forum.pravda.com.ua/ - там є форум

Кожен бачить те що хоче побачити. тоді точок це російський сайт або неповага...http://forum.pravda.com.ua/ - там є форум

Це всього лиш ваша думка. Форум на правді лише на українській мові - де ви там бачили вибір мови? Крім того форум на правді розрахований лише на українського користувача. Форум на Точку таким не являється.

Славік точок це місце де ми спілкуємся , я не бачу наприклад відсутності комфорту якщо хто говорить зі мною російською , я його розумію і також не має на точку проблеми в спілкуванні українською всі користувачі нормально сприймають українську . це форум де ми спілкуємось тою мовою якою нам зручно. переважна кількість користувачів українці тому і українська тут звучить неменше російської . якщо порівняти з тим же ОПФ то там мова російська спробуйте поспілкуватись там українською , мінімум вас проігнорують. наш же форум саме той форум який непокладає різниці між людьми по їх мові чи належності до якогось народу. перш за все тут ми бджолярі. Що до неповаги... мені здається саме ви зараз проявляєте неповагу до значної кількості користувачів форуму ... тому перегляньте свої претензіїї. :hi:

.......Що до неповаги... мені здається саме ви зараз проявляєте неповагу до значної кількості користувачів форуму ... тому перегляньте свої претензіїї. :hi:
:ay: лучше и вежливей уже не скажешь!!! :hi::hi:

Славік точок це місце де ми спілкуємся , я не бачу наприклад відсутності комфорту якщо хто говорить зі мною російською , я його розумію і також не має на точку проблеми в спілкуванні українською всі користувачі нормально сприймають українську . це форум де ми спілкуємось тою мовою якою нам зручно. переважна кількість користувачів українці тому і українська тут звучить неменше російської . якщо порівняти з тим же ОПФ то там мова російська спробуйте поспілкуватись там українською , мінімум вас проігнорують. наш же форум саме той форум який непокладає різниці між людьми по їх мові чи належності до якогось народу. перш за все тут ми бджолярі. Що до неповаги... мені здається саме ви зараз проявляєте неповагу до значної кількості користувачів форуму ... тому перегляньте свої претензіїї. :hi:
Паланочка, від недавнього часу стараюся ігнорувати людей з малого підприємства мп,тому дякувати за пораду не буду

Паланочка, від недавнього часу стараюся ігнорувати людей з малого підприємства мп,тому дякувати за пораду не буду

Не залежно від поглядів, це є образою. Бан на 2 тижні.

Мова дійсно сприймається і російська і українська однаково, а от була-б мобільна версія форуму чи програмка "форум для андроїд" тоді було б що поклацать в телефоні в полі... :IMHO1:

Мова дійсно сприймається і російська і українська однаково, а от була-б мобільна версія форуму чи програмка "форум для андроїд" тоді було б що поклацать в телефоні в полі...

На головній сторінці в самому низу маленький лінк - текстова версія. :hi:

ігнорувати не мішки тягати ;):hi:

• 3 weeks later...

Що нового з кнопкою "дякую"? ВЕЛИКЕ прохання до адміністрації форуму:"Будь ласка, зробіть цю кнопку" :ay: Неважливо як вона буде називатись: "дякую","спасибо" чи "+". Бо не хочиться читати такі відповіді:

Спасибо.
P.S. І поможливості, щоб можна було подивитись, хто подякував і коли. :hi:

Що нового з кнопкою "дякую"? ВЕЛИКЕ прохання до адміністрації форуму:"Будь ласка, зробіть цю кнопку" :ay: Неважливо як вона буде називатись: "дякую","спасибо" чи "+". Бо не хочиться читати такі відповіді:
Спасибо.
Может,эта опция запатентована мордокнигой?Давайте тогда че-нить свое придумаем,если дорого стоит!

Фом якщо ви щось не хочете читати не читайте в чому проблема ?? мені наприклад булоб приємніше подякувати не просто нажавши якусь кнопочку а сказавши ( написавши) словом. :hi:

Фом якщо ви щось не хочете читати не читайте в чому проблема ?? мені наприклад булоб приємніше подякувати не просто нажавши якусь кнопочку а сказавши ( написавши) словом. :hi:
Проблема в тому, що поки дочитаєшся до істини прочитаєш три лишніх сторінки зі словами подяки... :IMHO1:

Спасибо.
ПОДДЕРЖИВАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :IMHO1::IMHO1::IMHO1::IMHO1:

Тицьнувши на гудзик,невже ви висловите свою пордяку? :dntknw: От коли пишеш слово,напружуєш мізки та ще й фантазію--видодить набагато краще. Міркую--на роботогудзики розраховують або великі ледарі,або колишні двійочники :umora::IMHO1:

Тицьнувши на гудзик,невже ви висловите свою пордяку? :dntknw: От коли пишеш слово,напружуєш мізки та ще й фантазію--видодить набагато краще. Міркую--на роботогудзики розраховують або великі ледарі,або колишні двійочники :umora::IMHO1:
Я не проти письмово дякувати за пораду. :hi: Але мені, як початківцю, було б краще орієнтуватися серед різномаїття порад. :hi:

• 2 weeks later...
Міркую--на роботогудзики розраховують або великі ледарі,або колишні двійочники

Hena, это просто новое поколение подросло - лайкмэны! Они не виноваты, их такими сделала жизнь. Экзамены - лайки, соцсети - лайки, тётки с сисьгэ - тоже ябывдуллайки. ;) Это очень хорошо видно по опросникам. Желающих поучаствовать - море, а подумать перед этим - единицы. Мир катится в лайку.
Просто тема:"Отзывы и предложения". От і висловлюємо пропозиції щодо покращення форуму. :wave:

• 3 weeks later...

Прошу на головну сторінку сайту http://www.tochok.info/ (справа зверху) добавити інформацію про колір мітки матки 2013р. народження.

про колір мітки матки 2013р. народження.

2013 червоний ,там же є послідовність кольорів. :hi:

Є у відповідній ТЕМІ qeenmark13.gif

Прошу на головну сторінку сайту http://www.tochok.info/ (справа зверху) добавити інформацію про колір мітки матки 2013р. народження.

Сделано. Спасибо, что обратили внимание! :ay:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...