Vladimir.69 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Я любитель с небольшим стажем. ищу напарников для кочевки или может в какой-то бригаде есть свободное место. буду рад знакомству. (Житомирский район). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СерыйПчел Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 а западнее например Хмельницкая, Тернопольская обл. кто-нибудь кочует? на какие медоносы? откликнитесь!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirohlebkr Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 А в районе Кировоград/Александрия - есть кто и кочевиков? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentin_Dovgan Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 а западнее например Хмельницкая, Тернопольская обл. кто-нибудь кочует? на какие медоносы? откликнитесь!!! В цьому році маю в планах попробувати виїхати на соняшник десь поблизу Хмельницького. Того року було дуже багато посіяно і в цьому напевно багато посіють так як пропали озимі. А якщо найду сумісні поля соняшника і гречки то напевно поїду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drovoseka Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 а западнее например Хмельницкая, Тернопольская обл. кто-нибудь кочует? на какие медоносы? откликнитесь!!! Я в Каменце живу Подольском. Планирую где-то на гречку выехать, но под Хмельницкий далеко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
segreik Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 кто возмет на роботу на пасеку? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СерыйПчел Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 В цьому році маю в планах попробувати виїхати на соняшник десь поблизу Хмельницького. Того року було дуже багато посіяно і в цьому напевно багато посіють так як пропали озимі. А якщо найду сумісні поля соняшника і гречки то напевно поїду. от на сумісні поля з гречкою можна б спробувати... минулого року був на соняшнику ... не сподобалось... вірніше не те що очікував можливо справа в погоді була... як цвів соняшник в нас було в середньому 25 градусів, в той час як на югах не менше 35.... можливо при низькій температурі соняшник не виділяв... а можливо гібрид... бо весь дивився в одну сторону, не завжди на сонце Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
гигиги Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 от на сумісні поля з гречкою можна б спробувати... минулого року був на соняшнику ... не сподобалось... вірніше не те що очікував Дався вам той соняшник... Навіть не рівняйте з гречкою. Південь і схід нехай збирають з соняшника. Гречка рулить. Купляють її (мед) чудово, навіт оптом. А про соняшник і ріпак говорити не хочуть. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шаруда Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 А про соняшник і ріпак говорити не хочуть. ? Ой-ой-ой!... Які Ви у нас балуванні! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ТМС Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 от на сумісні поля з гречкою можна б спробувати... минулого року був на соняшнику ... не сподобалось... вірніше не те що очікував Дався вам той соняшник... Навіть не рівняйте з гречкою. Південь і схід нехай збирають з соняшника. Гречка рулить. Купляють її (мед) чудово, навіт оптом. А про соняшник і ріпак говорити не хочуть. На гречку як їхати, то треба наперед взнати який сорт посіяний і який був попередник. Є такі сорти гречки, що виділяють дуже мало нектару, бджоли сердиті і кусливі на її посівах. Як правило така гречка висока до 1 метра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yura Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 безкоштовно піду працювати на пасіку на сезон 2012 http://tochok.info/forum/index.php?showtopic=4757 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Подолянин Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 а западнее например Хмельницкая, Тернопольская обл. кто-нибудь кочует? на какие медоносы? откликнитесь!!! Сергій, я кочую на гречку в Ярмолинецькому р-ні. В 2012 році багато гречки було посіяно в Полонському р-ні. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Сергій, я кочую на гречку в Ярмолинецькому р-ні. ? woshe, А ,цікаво, які сорти сіють у Ярмолинцях? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фенчак Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Підскажіть, хто знае, чи можна десь покочувати в Закарпатській області? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Можно на оптовом рынке, только не знаю почем цена тоны сахара! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Можно на оптовом рынке, только не знаю почем цена тоны сахара! ? Людина серйозно запитає, а Вам все смішки. Підскажіть, хто знае, чи можна десь покочувати в Закарпатській області? ? Pasi4nik, А що у Вас з мордовниковою площею біля пасіки? Не вийшло нічого? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фенчак Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Можно на оптовом рынке, только не знаю почем цена тоны сахара! ? Людина серйозно запитає, а Вам все смішки. Підскажіть, хто знае, чи можна десь покочувати в Закарпатській області? ? Pasi4nik, А що у Вас з мордовниковою площею біля пасіки? Не вийшло нічого? колись реалізую цей задум, та ЗД за яку я розказував знаходиться за 500 м від села де багато бдолосімей, а в іншу сторону (500 м) електростанція а над самою ділянкою високовольтна лінія, тай чимало треба вкласти і чекати 2 роки 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 та й чимало треба вкласти і чекати 2 роки ? Pasi4nik, сійте зимою по сніжку і може деяка частина його заквітує вже в цей рік. А високовольтка не заважає медоносам. Інша справа, коли біля неї стоять сім'ї. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Подолянин Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Сергій, я кочую на гречку в Ярмолинецькому р-ні. ? woshe, А ,цікаво, які сорти сіють у Ярмолинцях? не знаю назв сортів, але уже впевнений що селекції покійної академіка Алексеевої. Я від них не в захваті, і надалі шукатиму сумісних посівів. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Хто підкаже масиви гречки, які планується засіяти у 2015 році неподалік Києва на Лівобережжі. Можливо й на Чернігівщині... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts