Перейти к содержанию

Журнал "Український пасічник"

Рекомендуемые сообщения

Сьогодні отримав "УП" №3.

:blink: Щось пізно, я вже за четвертим у скриньку заглядаю.

blink.gif Щось пізно,

Отож! :angry::angry::angry::angry:

• 3 weeks later...

"УП" №4 за 2008 р. відправлено на пошту 23.04.2008. №5 за 2008 р. здано до друку 29.04.2008. Планується відвантажити на пошту 8.05.2008 р. У ньому є оглошення, яке надійшло до редакції 17.04.2008 р., про проведення весняної виставки-ярмарку "Бджільництво-2008" на території ННЦ "Інститут бджільництва ім. П. І. Прокоповича УААН", вул. Заболотного, 19, м. Київ. Можливо не всі отримають №5 вчасно до проведення виставки, отож подаємо його зміст: "16–17 травня 2008 року Київська міська адміністрація, Українська академія аграрних наук, видавництво журналу "Дім, сад, город", ННЦ "Інститут бджільництва ім. П. І. Прокоповича УААН", Спілка Пасічників України та Національна асоціація "Укрбджолопром" на території Інтитут бджільництва (м. Київ, вул. Заболотного, 19) планують провести весняну спеціалізовану виставку-ярмарок "бджільництво-2008". Заїзд учасників виставки-ярмарку з 15.05.2008 року. Контактні телефони: 044-526-67-98, 526-30-25, факс: 526-31-89" Ще інформуємо форумчан, що 8 червня 2008 року відбудеться конференція, присвячена 150-річчю з дня народження сеньойора українських пасічників Івана Мартинківа. Програма конференції: 8.05.2008 – збір учасників о 8.30 біля Музею бджільництва карпатського краю (м. Стрий, вул. Валова, 10); 9.00 – освячення хоругви Товариства пасічників Стрийщини (Храм Успення Пресвятої Богородиці, вул. Успенська); виїзд у село Витвиця Долинського району Івано-Франківської області (біля Гошева) для відкриття меморіальної дошки пам’яті Івана Мартинківа. Інформацію до редакції "УП" подав Ігор Брик (голова Стрийської спілки пасічників) див. "УП" №4 за 2008 р. (с. 24). Нагадуємо, що у наступну неділю (11 травня 2008 року) святкуємо День матері, отож вітаємо всіх матерів пасічників, їхніх дружин та дочок. Не забудьте і ви їх привітати.

"УП" №4 за 2008 р. відправлено на пошту 23.04.2008

На жаль, я ще не отримав.

На жаль, я ще не отримав.

А ми на переферії, вже і не мріємо :ak:

А ми на переферії, вже і не мріємо

Так і ми на перифирії. :) Мені теща виписує в селі, де пасіка.

Мені теща виписує в селі, де пасіка.

Тёща друг пчеловода :wave: ,

На сьогодні Луцьк без "УП" №4, НА ЖАЛЬ . Якось з цим треба боротися. :IMHO1::angry:

На сьогодні Луцьк без "УП" №4, НА ЖАЛЬ . Якось з цим треба боротися.

Укрпошта - державне підприємство, а з державою воювати .....

Не буду відкривати дискусію про роль і функції держави, проте часто виникає бажання зробити " тиху заміну" хочаб місцевим " слугам народу" :IMHO1:

Вчора отримав УП№4

Я отримав сьогодні четвертий номер... Цікаво, а чи існує якась угода між редакцією та Укрпоштою? Те, як працює Укрпошта (маю на увазі результати) - просто жах. Сидять собі, отримують хоч і невелику, але ж зарплатню, а відправити посилку - проблема. Це я щойно прийшов з пошти, так трошки на це підприємство обурений. Мав намір відправити ящик для переносу рамок, але не прийняли.... Вчора відправляв пачку вощини - теж крові попили... Так що обережно вступайте з цим монополістом в контакт, бо немає впевненості в результаті, нажаль... :angry:

Спробую по воювать, на днях отправлю посилку в Харьков.... :) Так только спробують не принять, зроблю им ,,табор уходит внебо,, :umora::umora::umora:

Мав намір відправити ящик для переносу рамок, але не прийняли.

У мене коробку з насінням прийняли, а через тиждень повернулася з написом: "Сипучі матеріали пересилати заборонено". Тепер прийдеться знову, після повторної упаковки, висилати, а час пішов і посилку чекають :(

А в мене сусідка на пошті працює. :ole_ole::ole_ole::ole_ole::ae::ae::ae::ae::ae:

Сьогодні отримав № 5. Може, критика на Точку подіяла? :)

Може, критика на Точку подіяла?

А Ви гадаєте що Укрпошта читає Точок? :umora: Я теж отримав ще позавчора. Досить цікаві статті...

А Ви гадаєте що Укрпошта читає Точок? Я теж отримав ще позавчора. Досить цікаві статті...

От везе людям :umora: , а ми як завжди , пасемо задніх :ak:

Досить цікаві статті...

Так, цікаві. А головне - травень ще на календарі, а п"ятий номер вже читаємо... Щось тут не так.... :ay:

Щось тут не так..

Мені теж аж страшно. Боюсь наврочити. Я ТЕЖ З №5! :ole_ole::ole_ole::ole_ole:

Так редакція ж написала про це. Вони відправили журнал на пошту натиждень чи два раніше - щоб люди встигли отримати журнал з оголошенням про виставку. :) Але в такому разі необхідно було його відправляти на місяць раніше. :umora:

Мені теж аж страшно. Боюсь наврочити. Я ТЕЖ З №5!

І я.ія теж, а давайте організуємо конкурс, хто пізніше за всіх отримає слідуючий номер, я мабуть виграю :ak:

хто пізніше за всіх отримає слідуючий номер,

Запишіть і мене в учасники конкурсу на звання " самого последнего человека" :umora:

Попри проблеми з отриманням, всеж хочу сказати по темі... На мою думку журнал став цікавішим - більше гострих дискусій стало на сторінках і разом з тим є практичні цікавинки, а може просто я "подорослішав" як пасічникі і мене почали цікавити інші питання окрім збереження сімей до наступного сезону(як це було першого року). Крім того хочу сказати, що від нас всіх теж залежить яким буде цей журнал, бо складається він переважно з дописів читачів. Хай би кожен хоч щось одне написав до редакції, що на його думку є вартим уваги. Зрозуміти можна початківців, хоча погляд нової людини в любій справі може бути досить цікавим. А от досвідченим хіба нема що сказати для загалу? Адже саме в людкей з багаторічним досвідом накопичується щось своє, оригінальне. Ділитися знаннями з початківцями - це те саме, що ділитися хлібом з голодаючим. А той хто віддасть - отримає сторицею. Хіба не так?

• 2 weeks later...

Шановні форумчани Журнал "УП" №6 за 2008 р. відвантажено на пошту 9 червня 2008 року. У цьому ж номері є інформація про Форум.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...