Перейти к содержанию

Ціни на цукор

Рекомендуемые сообщения

24.06.2024 в 19:20, msgarry сказав:

Якщо купувати через місяць то мед можна не качати. Те на те і вийде. В мене минулого року 100% сімей перезимували на соняху. Дав по 4 л сиропу для стимуляції матки в серпні. І по парі рамок повномедних після виходу розплоду.

Та в мене знову гречка буде (як не всохне), а на зиму вона....:ah:

Цукру вже купив трохи.

• 2 weeks later...

В кого якi цiни на цукор?

• 4 weeks later...

1350

18 годин тому, Валерій70 сказав:

1350

Це подешевшав чи під акцію попали?

Какие цены на цукор по регионам?

Вчора з Валеріем К. (його автівкою з причепом) привезли 1,3т. цукру, в єкспортних лантухах(по 25кг.), Глобинського заводу, з міста Кам'янське. По 27,5₴(гривен за кіло), брали у ФОПа Павла Олександрова. В мережі магазинів "Нектар" мені за чотирі дні до цього пропонували по 35 ₴. А як в інших регіонах? Подешевшав? Вчора ж і розчинив два лантухи-цукор як цукор згідно ДСТУ, вагу ,цього разу, не перевіряв. Планую придбати в Ладижині "Ензим" і відновити знання скільки додавати кислоти на кг. цукру. Сьогодні вже заллю в годівниці. 

5 годин тому, Винодел сказав:

Вчора з Валеріем К. (його автівкою з причепом) привезли 1,3т. цукру, в єкспортних лантухах(по 25кг.), Глобинського заводу, з міста Кам'янське. По 27,5₴(гривен за кіло), брали у ФОПа Павла Олександрова. В мережі магазинів "Нектар" мені за чотирі дні до цього пропонували по 35 ₴. А як в інших регіонах? Подешевшав? Вчора ж і розчинив два лантухи-цукор як цукор згідно ДСТУ, вагу ,цього разу, не перевіряв. Планую придбати в Ладижині "Ензим" і відновити знання скільки додавати кислоти на кг. цукру. Сьогодні вже заллю в годівниці. 

В мене поки все стабільно:(

Поки що вниз,1320- 1350

Закралась думка про відповідність ваги зазначеній на лантусі(син вперше почув це слово від мене) і дійсній, бо розсипаючий на дві порції розчинення сума не дорівнювала 25кг. Трохи повагавсь -не хотілось приносить(вже важкі і незручні для перенесення) ваги . Ситн підказав вихід-кантирь з ел. табдом і поділкою до десяти грам. Взяв пас ГРМ , кантирь, залигав, підважив... І при цьому я вважаю себе позитивістом  і довіряю цукрозаводу і Паші(продавець). За моїми спостереженнями більшість дорослих українців схильні вважати, що їх партнери по гешефту намагаються обдурити. Пакування по 25кг. зручне тим, що можна легко гратись лантухом самотужки, син, навідь, носив по два, я тільки накидав.

Прочитав(відновив знання) книжку Таранова "Кормление пчел..." і вияснив, що підкислення (оцтовою, лимонною, винною) робиться при годуванні весною. Необхідність підкислення сиропа обговорюеться і по наші дні-більшість не підкислюють по незнанню і жадністью, небажанням "заморочуватись".

1 годину тому, Винодел сказав:

Закралась думка про відповідність ваги зазначеній на лантусі

Так який в результаті висновок - обдурили чи ні?:hmm:

2 години тому, Винодел сказав:

Закралась думка про відповідність ваги зазначеній на лантусі(син вперше почув це слово від мене) і дійсній, бо розсипаючий на дві порції розчинення сума не дорівнювала 25кг. Трохи повагавсь -не хотілось приносить(вже важкі і незручні для перенесення) ваги . Ситн підказав вихід-кантирь з ел. табдом і поділкою до десяти грам. Взяв пас ГРМ , кантирь, залигав, підважив... І при цьому я вважаю себе позитивістом  і довіряю цукрозаводу і Паші(продавець). За моїми спостереженнями більшість дорослих українців схильні вважати, що їх партнери по гешефту намагаються обдурити. Пакування по 25кг. зручне тим, що можна легко гратись лантухом самотужки, син, навідь, носив по два, я тільки накидав.

Прочитав(відновив знання) книжку Таранова "Кормление пчел..." і вияснив, що підкислення (оцтовою, лимонною, винною) робиться при годуванні весною. Необхідність підкислення сиропа обговорюеться і по наші дні-більшість не підкислюють по незнанню і жадністью, небажанням "заморочуватись".

І нафіга ж його підкислювати? В природі мед не весь з кислинкою.

5 годин тому, Винодел сказав:

Лантух, це 120 кг. :umora:

я думав, що з допису зрозуміло-відповідае вага лантуха заявленій. Відповідае, принаймі того, що важив.

Весь мед що охоплюе існуючий ДСТУ, мае кислотність, це один з прописаних показчиків меду. Дивно,що ви ,пане, цього не знали.

А ви ,таке маете рацію пригадуючи випадки застосування "лантух" начебто це стосувалось великого мішка. Може не 120, але мішечок в 25кг. неправильно називати "лантух".

Вчора кум телефонував тому ж самому продавцеві(при мені) і ціна за можливу купівлю 1,6т. цукру була названа 27,2(здогадаетесь чого за скільки).

4 години тому, Винодел сказав:

я думав, що з допису зрозуміло-відповідае вага лантуха заявленій. Відповідае, принаймі того, що важив.

Весь мед що охоплюе існуючий ДСТУ, мае кислотність, це один з прописаних показчиків меду. Дивно,що ви ,пане, цього не знали.

А ви ,таке маете рацію пригадуючи випадки застосування "лантух" начебто це стосувалось великого мішка. Може не 120, але мішечок в 25кг. неправильно називати "лантух".

Вчора кум телефонував тому ж самому продавцеві(при мені) і ціна за можливу купівлю 1,6т. цукру була названа 27,2(здогадаетесь чого за скільки).

Мішечок, це 25 кг,міжча,50 кг, мішок, 100 кг. :hi:

2 години тому, Ворон сказав:

Мішечок, це 25 кг,

22.04.2024 в 21:08, Ворон сказав:

Ні, щороку беру 7 мішочків цукру

по 25 кг?

8 годин тому, Винодел сказав:

І все ж, навіщо підкислювати сироп - він і без підкислення добре працює.

36 хвилин тому, gardener сказав:

по 25 кг?

Ні, по 50 кг. :hi:

2 хвилини тому, Ворон сказав:

Ні, по 50 кг. :hi:

то вже не мішечок:umora:

Відпускні ціни на цукор в Україні значно знизилися. Наразі вони встановлені на рівні 26,5 – 27,5 гривень за кіло. При цьому ця тенденція викликана не так зростанням запасів цукру в країні, як труднощами з експортом.

"Протягом серпня Україна експортувала лише 3-4 тисячі тонн цукру, що є критично малим показником, порівняно зі 100 тисячами тонн, експортованими два місяці тому. Український ринок цукру стикається з труднощами, оскільки тепер ми повністю орієнтовані на внутрішній споживчий попит"

Відтак, з огляду на нинішню ситуацію, аналітики прогнозують, що у новому сезоні ціни будуть низькі.

https://hvylya.net/uk/news/297766-v-ukraine-rezko-izmenyatsya-ceny-na-sahar-s-chem-eto-svyazano

1325 Кривой рог 

• 3 weeks later...
08.09.2024 в 12:03, Сергiйко сказав:

1400 Одесса

1495 Володимирець

Є інфа ,що з понеділка мають накинути гривню,бо на складах вітер гуляє ,не у всіх але,:dntknw::hmm:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...