yu1986ra Опубликовано 1 июля, 2024 Share Опубликовано 1 июля, 2024 24.06.2024 в 19:20, msgarry сказав: Якщо купувати через місяць то мед можна не качати. Те на те і вийде. В мене минулого року 100% сімей перезимували на соняху. Дав по 4 л сиропу для стимуляції матки в серпні. І по парі рамок повномедних після виходу розплоду. Та в мене знову гречка буде (як не всохне), а на зиму вона.... Цукру вже купив трохи. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igor Опубликовано 10 июля, 2024 Share Опубликовано 10 июля, 2024 В кого якi цiни на цукор? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Валерій70 Опубликовано 10 июля, 2024 Share Опубликовано 10 июля, 2024 1550 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Валерій70 Опубликовано 3 августа, 2024 Share Опубликовано 3 августа, 2024 1350 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 августа, 2024 Share Опубликовано 4 августа, 2024 18 годин тому, Валерій70 сказав: 1350 Це подешевшав чи під акцію попали? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igor Опубликовано 5 августа, 2024 Share Опубликовано 5 августа, 2024 Какие цены на цукор по регионам? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 8 августа, 2024 Share Опубликовано 8 августа, 2024 Вчора з Валеріем К. (його автівкою з причепом) привезли 1,3т. цукру, в єкспортних лантухах(по 25кг.), Глобинського заводу, з міста Кам'янське. По 27,5₴(гривен за кіло), брали у ФОПа Павла Олександрова. В мережі магазинів "Нектар" мені за чотирі дні до цього пропонували по 35 ₴. А як в інших регіонах? Подешевшав? Вчора ж і розчинив два лантухи-цукор як цукор згідно ДСТУ, вагу ,цього разу, не перевіряв. Планую придбати в Ладижині "Ензим" і відновити знання скільки додавати кислоти на кг. цукру. Сьогодні вже заллю в годівниці. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 августа, 2024 Share Опубликовано 8 августа, 2024 5 годин тому, Винодел сказав: Вчора з Валеріем К. (його автівкою з причепом) привезли 1,3т. цукру, в єкспортних лантухах(по 25кг.), Глобинського заводу, з міста Кам'янське. По 27,5₴(гривен за кіло), брали у ФОПа Павла Олександрова. В мережі магазинів "Нектар" мені за чотирі дні до цього пропонували по 35 ₴. А як в інших регіонах? Подешевшав? Вчора ж і розчинив два лантухи-цукор як цукор згідно ДСТУ, вагу ,цього разу, не перевіряв. Планую придбати в Ладижині "Ензим" і відновити знання скільки додавати кислоти на кг. цукру. Сьогодні вже заллю в годівниці. В мене поки все стабільно Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Валерій70 Опубликовано 9 августа, 2024 Share Опубликовано 9 августа, 2024 Поки що вниз,1320- 1350 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 11 августа, 2024 Share Опубликовано 11 августа, 2024 Закралась думка про відповідність ваги зазначеній на лантусі(син вперше почув це слово від мене) і дійсній, бо розсипаючий на дві порції розчинення сума не дорівнювала 25кг. Трохи повагавсь -не хотілось приносить(вже важкі і незручні для перенесення) ваги . Ситн підказав вихід-кантирь з ел. табдом і поділкою до десяти грам. Взяв пас ГРМ , кантирь, залигав, підважив... І при цьому я вважаю себе позитивістом і довіряю цукрозаводу і Паші(продавець). За моїми спостереженнями більшість дорослих українців схильні вважати, що їх партнери по гешефту намагаються обдурити. Пакування по 25кг. зручне тим, що можна легко гратись лантухом самотужки, син, навідь, носив по два, я тільки накидав. Прочитав(відновив знання) книжку Таранова "Кормление пчел..." і вияснив, що підкислення (оцтовою, лимонною, винною) робиться при годуванні весною. Необхідність підкислення сиропа обговорюеться і по наші дні-більшість не підкислюють по незнанню і жадністью, небажанням "заморочуватись". Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 11 августа, 2024 Share Опубликовано 11 августа, 2024 1 годину тому, Винодел сказав: Закралась думка про відповідність ваги зазначеній на лантусі Так який в результаті висновок - обдурили чи ні? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 августа, 2024 Share Опубликовано 11 августа, 2024 2 години тому, Винодел сказав: Закралась думка про відповідність ваги зазначеній на лантусі(син вперше почув це слово від мене) і дійсній, бо розсипаючий на дві порції розчинення сума не дорівнювала 25кг. Трохи повагавсь -не хотілось приносить(вже важкі і незручні для перенесення) ваги . Ситн підказав вихід-кантирь з ел. табдом і поділкою до десяти грам. Взяв пас ГРМ , кантирь, залигав, підважив... І при цьому я вважаю себе позитивістом і довіряю цукрозаводу і Паші(продавець). За моїми спостереженнями більшість дорослих українців схильні вважати, що їх партнери по гешефту намагаються обдурити. Пакування по 25кг. зручне тим, що можна легко гратись лантухом самотужки, син, навідь, носив по два, я тільки накидав. Прочитав(відновив знання) книжку Таранова "Кормление пчел..." і вияснив, що підкислення (оцтовою, лимонною, винною) робиться при годуванні весною. Необхідність підкислення сиропа обговорюеться і по наші дні-більшість не підкислюють по незнанню і жадністью, небажанням "заморочуватись". І нафіга ж його підкислювати? В природі мед не весь з кислинкою. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 11 августа, 2024 Share Опубликовано 11 августа, 2024 5 годин тому, Винодел сказав: Закралась думка про відповідність ваги зазначеній на лантусі(син вперше почув це слово від мене) і дійсній, бо розсипаючий на дві порції розчинення сума не дорівнювала 25кг. Трохи повагавсь -не хотілось приносить(вже важкі і незручні для перенесення) ваги . Ситн підказав вихід-кантирь з ел. табдом і поділкою до десяти грам. Взяв пас ГРМ , кантирь, залигав, підважив... І при цьому я вважаю себе позитивістом і довіряю цукрозаводу і Паші(продавець). За моїми спостереженнями більшість дорослих українців схильні вважати, що їх партнери по гешефту намагаються обдурити. Пакування по 25кг. зручне тим, що можна легко гратись лантухом самотужки, син, навідь, носив по два, я тільки накидав. Прочитав(відновив знання) книжку Таранова "Кормление пчел..." і вияснив, що підкислення (оцтовою, лимонною, винною) робиться при годуванні весною. Необхідність підкислення сиропа обговорюеться і по наші дні-більшість не підкислюють по незнанню і жадністью, небажанням "заморочуватись". Лантух, це 120 кг. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 13 августа, 2024 Share Опубликовано 13 августа, 2024 я думав, що з допису зрозуміло-відповідае вага лантуха заявленій. Відповідае, принаймі того, що важив. Весь мед що охоплюе існуючий ДСТУ, мае кислотність, це один з прописаних показчиків меду. Дивно,що ви ,пане, цього не знали. А ви ,таке маете рацію пригадуючи випадки застосування "лантух" начебто це стосувалось великого мішка. Може не 120, але мішечок в 25кг. неправильно називати "лантух". Вчора кум телефонував тому ж самому продавцеві(при мені) і ціна за можливу купівлю 1,6т. цукру була названа 27,2(здогадаетесь чого за скільки). Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 13 августа, 2024 Share Опубликовано 13 августа, 2024 4 години тому, Винодел сказав: я думав, що з допису зрозуміло-відповідае вага лантуха заявленій. Відповідае, принаймі того, що важив. Весь мед що охоплюе існуючий ДСТУ, мае кислотність, це один з прописаних показчиків меду. Дивно,що ви ,пане, цього не знали. А ви ,таке маете рацію пригадуючи випадки застосування "лантух" начебто це стосувалось великого мішка. Може не 120, але мішечок в 25кг. неправильно називати "лантух". Вчора кум телефонував тому ж самому продавцеві(при мені) і ціна за можливу купівлю 1,6т. цукру була названа 27,2(здогадаетесь чого за скільки). Мішечок, це 25 кг,міжча,50 кг, мішок, 100 кг. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 августа, 2024 Share Опубликовано 13 августа, 2024 2 години тому, Ворон сказав: Мішечок, це 25 кг, 22.04.2024 в 21:08, Ворон сказав: Ні, щороку беру 7 мішочків цукру по 25 кг? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 13 августа, 2024 Share Опубликовано 13 августа, 2024 8 годин тому, Винодел сказав: я думав, що з допису зрозуміло-відповідае вага лантуха заявленій. Відповідае, принаймі того, що важив. Весь мед що охоплюе існуючий ДСТУ, мае кислотність, це один з прописаних показчиків меду. Дивно,що ви ,пане, цього не знали. І все ж, навіщо підкислювати сироп - він і без підкислення добре працює. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 13 августа, 2024 Share Опубликовано 13 августа, 2024 36 хвилин тому, gardener сказав: по 25 кг? Ні, по 50 кг. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 августа, 2024 Share Опубликовано 13 августа, 2024 2 хвилини тому, Ворон сказав: Ні, по 50 кг. то вже не мішечок 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 14 августа, 2024 Share Опубликовано 14 августа, 2024 Відпускні ціни на цукор в Україні значно знизилися. Наразі вони встановлені на рівні 26,5 – 27,5 гривень за кіло. При цьому ця тенденція викликана не так зростанням запасів цукру в країні, як труднощами з експортом. "Протягом серпня Україна експортувала лише 3-4 тисячі тонн цукру, що є критично малим показником, порівняно зі 100 тисячами тонн, експортованими два місяці тому. Український ринок цукру стикається з труднощами, оскільки тепер ми повністю орієнтовані на внутрішній споживчий попит" Відтак, з огляду на нинішню ситуацію, аналітики прогнозують, що у новому сезоні ціни будуть низькі. https://hvylya.net/uk/news/297766-v-ukraine-rezko-izmenyatsya-ceny-na-sahar-s-chem-eto-svyazano Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igor Опубликовано 19 августа, 2024 Share Опубликовано 19 августа, 2024 1325 Кривой рог Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергiйко Опубликовано 8 сентября, 2024 Share Опубликовано 8 сентября, 2024 1400 Одесса Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 сентября, 2024 Share Опубликовано 10 сентября, 2024 08.09.2024 в 12:03, Сергiйко сказав: 1400 Одесса 1495 Володимирець Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Дронь Опубликовано 10 сентября, 2024 Share Опубликовано 10 сентября, 2024 Стрий-1400гр. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Славик Опубликовано 11 сентября, 2024 Share Опубликовано 11 сентября, 2024 Є інфа ,що з понеділка мають накинути гривню,бо на складах вітер гуляє ,не у всіх але, Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.