Cfif Опубликовано 7 сентября, 2023 Share Опубликовано 7 сентября, 2023 20.08.2023 в 08:05, ded50 сказав: Для кого ця казка. Після Чорнобиля осталась безлюдна територія. Вже багато років. Чомусь не били на сполох про неконрольоване розмноження дикого світу. Навпаки казали що з'явилось багато тварин, які вважались вимершими. Я не проти такого виду творчості, але буквально вчора проїхав багато км. по площам Чернігівщини. Там де кацапня не добралась. По поймах Десни. Так, багато пернатих. Деякі види я в перше побачив так близько, яких ще й не бачив. Одна навіть попробувала на смак поплавок. Вовків і лисиць гуляющих не зустрічав. Це круто!! а я пару днів тому бачив (схоже дуже) шакала..))) Сумщина... раніше бачив тільки на екрані або в зоопаркую))) Вискочив прямо на дорогу. перша думка -вовк цьогогоднішній)) А дивлюся який вовк якщо лисисця тільки вуха ще більші.... Та яка лисиця якщо лисяче хутро кольору асфальту і розмір дебелого собаки... а вуха, вуха як у кажана. два стрибка и перелетів через трасу. Біга як коняка... ось такі справи. може хто ще бачив подібного звіра.??? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 7 сентября, 2023 Share Опубликовано 7 сентября, 2023 2 часа назад, Cfif сказал: Це круто!! А що дивуватись. Розхреначених зопарків скіки. Хто зна чи адаптується той чудо звір в наших широтах. І чи знайдеться йому пара для розмноження. Хіба що з'являться якісь гібріди. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 11 сентября, 2023 Share Опубликовано 11 сентября, 2023 В 07.09.2023 в 10:30, Cfif сказал: Це круто!! а я пару днів тому бачив (схоже дуже) шакала..))) Сумщина... раніше бачив тільки на екрані або в зоопаркую))) Вискочив прямо на дорогу. перша думка -вовк цьогогоднішній)) А дивлюся який вовк якщо лисисця тільки вуха ще більші.... Та яка лисиця якщо лисяче хутро кольору асфальту і розмір дебелого собаки... а вуха, вуха як у кажана. два стрибка и перелетів через трасу. Біга як коняка... ось такі справи. може хто ще бачив подібного звіра.??? Не бачив, ну шось чув. І взагалі, по селах у нас чуло багато людей шось непонятне. Один раз навіть бачили у селі. Не собака і не вовк. Більше від собаки. Ну і звуки іздає ото якісь непонятні. В нас називають чупакаброю і сміються, але все ж. (Мова не про цей рік. Вона в нас вже давненько) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 сентября, 2023 Share Опубликовано 11 сентября, 2023 6 годин тому, Вадім Полтава сказав: Вона в нас вже давненько) Чим підгодовуєте? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.