Petrovych61 Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Перебрав какталог передплати на 2008 рік і от що знайшов: 74509 журнал УКРАЇНСЬКИЙ ПАСIЧНИК (укр.) Наукове i практичне для пасiчникiв i працiвникiв галузi ЛЬВІВ тел.(0322) 59-27-83 Періодичність виходу на рік: 12 Мінімальний термін передплати: 1 міс. Максимальний термін передплати: 12 міс. 98914 журнал «Бджолярський круг - За рентабельну пасіку». (укр.) Періодичність виходу на рік: 4 Мінімальний термін передплати: 3 міс. Максимальний термін передплати: 12 міс. 95942 журнал ПЧЕЛОВОДСТВО Періодичність виходу на рік: 4 Мінімальний термін передплати: 3 міс. Максимальний термін передплати: 12 міс. 74429 журнал ПАСIКА (укр.) Щомісячник з практичними порадами, як для досвідчених бджолярів, так і початківців тел.552-95-11 ОБСЯГ РЕКЛАМИ - 8% Періодичність виходу на рік: 12 Мінімальний термін передплати: 1 міс. Максимальний термін передплати: 12 міс. 23762 газета ПАСЕКА, ПЧЕЛА, ЗДОРОВЬЕ (рос., укр.) ХАРКІВ тел.(057) 712-11-35 ОБСЯГ РЕКЛАМИ - 1% Періодичність виходу на рік: 24 Мінімальний термін передплати: 1 міс. Максимальний термін передплати: 12 міс. 92145 журнал ЗОЛОТАЯ КНИГА ПЧЕЛОВОДА (рос., укр.) Все про бджоли та їх поведінку в допомогу бджолярам тел.443-13-56 Періодичність виходу на рік: 2 Мінімальний термін передплати: 6 міс. Максимальний термін передплати: 12 міс. 91947 журнал БІБЛІОТЕКА ПАСІКА (укр.) Досвід і проблеми розвитку бджільництва в Україні та в світі тел.552-95-11 ОБСЯГ РЕКЛАМИ - 1% Періодичність виходу на рік: 4 Мінімальний термін передплати: 3 міс. Максимальний термін передплати: 12 міс. Про два останніх інформацію тільки в НЕТі в каталозі бачив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Воно й начебто гроші невеликі треба вкласти в справу власної інформованості, якщо розглядати кожне видання окремо. Адже ж не передплатиш всього, а щось цікаве може бути надане будь-яким з цих видань... Може, якось розподілити зусилля та обмінюватись інформацією, якщо буде якась корисна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cергей Николаевич Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Еще "Бджолярський круг" - 1 раз в 3 месяца. Редколегия - Дед Соломка. Комисар, Корж, Милов. В подписных изданиях есть индекс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Еще "Бджолярський круг" - 1 раз в 3 месяца. Редколегия - Дед Соломка. Комисар, Корж, Милов. В подписгых изданиях есть индекс. Вчора в одному з бджоломагазинів дали рекламний календар з інформацією про цей журнал. На перший погляд - цікаво. Випишу напевне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted November 16, 2007 Author Share Posted November 16, 2007 В подписных изданиях есть индекс. ← «Бджолярський круг - За рентабельну пасіку». Індекс у каталозі 98914. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmel Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Журнал "Агросвіт України" Головний редактор Тарасюк Володимир Володимирович 03049, м. Київ, вул. Курська, 13-В, к. 158 тел/факс (044) 243-26-18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Журнал "Агросвіт України" ? Передплатний індекс - 74572, передплатна ціна - 3грн 57коп, на рік -42грн 84коп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 http://uamedia.visti.net/uk/ "Урядовий кур"єр" від 15 січня 2008року стаття "Мед на возі" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
аматор Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Колеги "УП" №1 вже приходив кому? А то відчуваю ,що мене знов чекає війна поштою Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Колеги "УП" №1 вже приходив кому? А то відчуваю ,що мене знов чекає війна поштою ← У мене ще немає... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Колеги "УП" №1 вже приходив кому? ← Зазвичай я одержую журнал приблизно в середині наступного місяця. Деяка інформація вже буває неактуальною. А що поробиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Я отримав десь на початку двадцятих чесел, але редакція за 100км, тому і скоріше приходить. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Я отримав десь на початку двадцятих чесел, але редакція за 100км, тому і скоріше приходить. ? Ви праві. Редакція тут не винна. Журнал на пошту віддають вчасно. Від мене редакція за 170 км, але журналу я ще не отримав. В минулому році один з номерів йшов (в прямому смислі) до Луцька три тижні після передачі тиражу на пошту ( виясняв в редакції). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 Я отримав десь на початку двадцятих чесел, але редакція за 100км, тому і скоріше приходить. ← Що там казати? Від мене редакція за 10 км(в другому кінці міста) і я ще не отримав... Звичайно що тут вина не редакції, але.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
аматор Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Дякую, заспокоїли, а то мені воювати вже остогиділо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Вчора отримав перший номер "БК". Я знову останній, чи не зовсім? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 А я отримав позавчора, зачитуюсь, дуже цікаво. А головне - багато інформації і вона якась концентрована, без "води" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Я ще минулого тижня отримав - цікавий і змістовний журнал. Мені навіть сподобався. Цікаво що автори надрукували кілька дійсно критичних статей без звичайного восхвалямс. Побачимо, що буде далі. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
аматор Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 І знов за старе, уже квітень а УП №3 ще не отримав, а у вас як коллеги? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 І знов за старе, уже квітень а УП №3 ще не отримав, а у вас як коллеги? ← [/quo Глухо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 І в мене глухо теж... Ні, щойно зробив контрольний дзвінок на пошту - є! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Чи не загубився десь "Бджолярський круг..." №2 за цей рік?.. Весна вже минула, а журналу нема... Я знаю, що там має бути надрукована цікава інформація, але актуальна вона навесні... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 О! А я і забув що його передплатив... Справа в тому що передплачував в січні, себто з 2-го номера... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Загубився - загубився.... Знати хоча б якісь новини... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Чи не загубився десь "Бджолярський круг..." №2 за цей рік? ← В мене також ще не було, хоча він до мене прийде найпізніше, це не УП. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts