Bee.P Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 6 часов назад, yu1986ra сказал: Це просто Ага . Це просто ще один " хлопок" у відро . Але ця шиза кумедна Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 10 часов назад, gardener сказал: який у Вас насичений життєвий досвід Здай 11 часов назад, gardener сказал: який у Вас насичений життєвий досвід Для 100% впевненості що у вас немає сімейного друга з 46 розміром туфля, здайте пробу на ДНК своїх дітей. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rty Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 14 часов назад, Пахомич сказал: Ви помиляєтесь, що пасічник може 100% тримати ситуацію під контролем. Перезимуйте 2 роки підряд на залитих рамках , то на 3 рік не буде кому зимувати . Американці заливають на зиму сироп в продезинФіковані рамки . Колись Хмара рекомендував заливати сироп 1 : 2 в другій половині жовтня, щоб бджоли не витрачали себе на переробку сиропу. Перший рік перезимували в нормі, на другий чи на третій повальний нозематоз. В інституті розробили заповнення рамок під вакумом . Я розробив установку як душ під, тиском. Хто хоче пробуйте. Так що виходить ноземи в сім'ях не має?Моя думка що нозема єсть в усіх сім'ях і чекає свого часу,коли десь щось піде не так.Ну і не потрібно скидати з рахунків деякі породи бджіл які вона а ж занадто полюбляє.І багато залежить в першу чергу від самої місцевості і мед бази.Як на мене накладання карантину через нозему ну виглядає смішно те саме і лікування.Бачу один вихід це у стойчиві бджоли і заміна маток..Краще кожен рік Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rty Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад Доповню,от супутню бак.міклофлору деякі препарати можуть подавити яка вилазить при ударі ноземи(але така сім'я що наркоман)на постійному допінгу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 13 минут назад, Rty сказал: Так що виходить ноземи в сім'ях не має?Моя думка що нозема єсть в усіх сім'ях і чекає свого часу,коли десь щось піде не так.Ну і не потрібно скидати з рахунків деякі породи бджіл які вона а ж занадто полюбляє.І багато залежить в першу чергу від самої місцевості і мед бази.Як на мене накладання карантину через нозему ну виглядає смішно те саме і лікування.Бачу один вихід це у стойчиві бджоли і заміна маток..Краще кожен рік Де писав, що ноземи немає? Я говорю що витягувати рамки з гнізда , заповнювати сиропом методом поливу , то дорога до загибелі пасіки. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rty Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 17 минут назад, Пахомич сказал: Де писав, що ноземи немає? Я говорю що витягувати рамки з гнізда , заповнювати сиропом методом поливу , то дорога до загибелі пасіки. Попаде більша кількість спор?Не вірю що це може призвести до спалаху ноземи у нормальних сім'ях,по одній простій причині та нозема висить у повітрі в деяких р-н скупчення пасік і завжди єсть костяк пасіки і єсть доходяги.Так само і тусування рамок і все інше і ніколи не хворіє повально вся пасіка на нозему.Це як що брати саму нозему а от повальна закліщованість сімей і всі інші фактори можуть покласти і дати спалах,коли сім'ї ослабнуть. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 6 минут назад, Rty сказал: Попаде більша кількість спор?Не вірю що це може призвести до спалаху ноземи у нормальних сім'ях,по одній простій причині та нозема висить у повітрі в деяких р-н скупчення пасік і завжди єсть костяк пасіки і єсть доходяги.Так само і тусування рамок і все інше і ніколи не хворіє повально вся пасіка на нозему.Це як що брати саму нозему а от повальна закліщованість сімей і всі інші фактори можуть покласти і дати спалах,коли сім'ї ослабнуть. Хто вам забороняє так робити ? Я говорю проте, що я робив і який кінцевий результат , бджоли ваші і ви можете робити зними що вам заманеться. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 47 минут назад Share Опубликовано 47 минут назад 3 години тому, Rty сказав: Так що виходить ноземи в сім'ях не має?Моя думка що нозема єсть в усіх сім'ях і чекає свого часу,коли десь щось піде не так.Ну і не потрібно скидати з рахунків деякі породи бджіл які вона а ж занадто полюбляє.І багато залежить в першу чергу від самої місцевості і мед бази.Як на мене накладання карантину через нозему ну виглядає смішно те саме і лікування.Бачу один вихід це у стойчиві бджоли і заміна маток..Краще кожен рік Чим заміна матки допоможе при ноземі? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.