Rty Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад Доброго дня,оце треш як вам?Флуметрин і тау флювалінат не мають ніякого відношення до решета.Муравїнка як і Щавелька то як мертвому кадило 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 58 минут назад, arki сказал: так і є, адже пари мурашинки важчі за повітря і осідають теж на низ і потрібна гарна вентиляція особливо через нижній льоток. через то в інструкціях по мурашинці і наголошується на гарній вентиляції. майбутньє саме за органічними кислотами адже в европі вже заборона на все крім них і не здивуюся якщо з часом перестануть брати в нас мед якщо знаходитимуть в ньому рештки продуктів роспаду амітразу та інших сполук. спребувавши мурашинку можна сказати однозначно що вона працює, але є багато незрозумілих нюансів це і випарники котрі випаровують її нерівномірно це і дозування на відповідний обєм вуликів і багато іншого. Ну десь так, от чому і потрібно +25° в день, це автоматично означає утро +15 і перекриті вулички А при +30 це ніч +20 , не буде перекритих вуличок знизу , пари пройдуть пустим коридором тільки через вентиляторщись і я чомусь не вірю що на них буде кліщ , якщо вона працює пропелером , кліщ сидітиме десь по закутках на спокійній бджолі , яка періодично заходе на розплід віддати молочко 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 13 минут назад, Rty сказал: Доброго дня,оце треш як вам?Флуметрин і тау флювалінат не мають ніякого відношення до решета.Муравїнка як і Щавелька то як мертвому кадило І що там зверху є ще бджоли 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rty Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 4 минуты назад, AVA сказал: І що там зверху є ще бджоли Що саме прикол вона піде стандартної сили в зиму як зараз для України 5-6 рамок.Ось її обсидка. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 30 минут назад, Rty сказал: треш як вам?Флуметрин і тау флювалінат якщо не збивати його влітку то буде на серпень такий треш 10 минут назад, Rty сказал: Що саме прикол вона піде стандартної сили в зиму як зараз для України 5-6 рамок основний прикол роскажете навесні, якою вона вийде і чи ще вийде з зими, дай Бог щоб вийшла.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 3 години тому, Bee.P сказав: Тоді і від полосок також мають бути проблеми . Ну бо ніби бородами висять і немає вентиляції . Херня якась виходить .... Далеко ходить не треба, он в Аркі проблеми з смужками. На деяких смужках пишуть температурний режим. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rty Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад Только что, arki сказал: якщо не збивати його влітку то буде на серпень такий треш основний прикол роскажете навесні, якою вона вийде і чи ще вийде з зими, дай Бог щоб вийшла.... А звідки така інформація що ця сім'я не оброблялася в літку,в ній даже був без росплідний період.Ні кислоти ні 80%препаратів що єсть на ринку у нас не працюють по кліщу.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 1 годину тому, arki сказав: так і є, адже пари мурашинки важчі за повітря і осідають теж на низ і потрібна гарна вентиляція особливо через нижній льоток. через то в інструкціях по мурашинці і наголошується на гарній вентиляції. майбутньє саме за органічними кислотами адже в европі вже заборона на все крім них і не здивуюся якщо з часом перестануть брати в нас мед якщо знаходитимуть в ньому рештки продуктів роспаду амітразу та інших сполук. спребувавши мурашинку можна сказати однозначно що вона працює, але є багато незрозумілих нюансів це і випарники котрі випаровують її нерівномірно це і дозування на відповідний обєм вуликів і багато іншого. Досліджуйте, воно буде всім цікаво. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 1 минуту назад, Rty сказал: А звідки така інформація що ця сім'я не оброблялася в літку ну то надайте повну інформацію, чим і коли обробляли? 2 минуты назад, Rty сказал: Ні кислоти ні 80%препаратів що єсть на ринку у нас не працюють по кліщу.... плюс результати тестування препаратів, перелік 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 37 хвилин тому, Rty сказав: Доброго дня,оце треш як вам?Флуметрин і тау флювалінат не мають ніякого відношення до решета.Муравїнка як і Щавелька то як мертвому кадило Кучно ліг. Чим то ви його так? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 8 минут назад, yu1986ra сказал: На деяких смужках пишуть температурний режим. і що? 9 минут назад, yu1986ra сказал: он в Аркі проблеми з смужками вже нема, я їх не використовую... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
qway Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 44 хвилини тому, Rty сказав: Доброго дня,оце треш як вам?Флуметрин і тау флювалінат не мають ніякого відношення до решета.Муравїнка як і Щавелька то як мертвому кадило йомайо, то моя сотня кліщів то ще виходить гарний результат 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 28 хвилин тому, Rty сказав: Що саме прикол вона піде стандартної сили в зиму як зараз для України 5-6 рамок.Ось її обсидка. Про її силу треба буде поговорити через місяць 15 хвилин тому, Rty сказав: А звідки така інформація що ця сім'я не оброблялася в літку,в ній даже був без росплідний період.Ні кислоти ні 80%препаратів що єсть на ринку у нас не працюють по кліщу.... Ви їх усіх цьогоріч застосовували на цій сім'ї? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Про її силу треба буде поговорити через місяць а через два то мабуть і говорити буде ні про що 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 6 хвилин тому, qway сказав: йомайо, то моя сотня кліщів то ще виходить гарний результат 100 це не багато. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 2 хвилини тому, arki сказав: а через два то мабуть і говорити буде ні про що Якщо це вже третя обробка і по стільки сипле, то, мабудь, так. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rty Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад Ну от вмію цей форум сколихнути(RHS) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 1 хвилину тому, Rty сказав: Ну от вмію цей форум сколихнути(RHS) Так трусонуло, що аж телефон з рук випав 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 13 хвилин тому, yu1986ra сказав: Так трусонуло, що аж телефон з рук випав Це так зраділи? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 51 хвилину тому, Конструктор сказав: Це так зраділи? Злякався 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rty Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 1 час назад, yu1986ra сказал: Якщо це вже третя обробка і по стільки сипле, то, мабудь, так. Піди нормальної сили, росплід буде довше до 15-20жовтня.Сімя має ресурс а бджола нормальний термін життя,це видно по самій гігієні і що матка засіяла 4 рамки відкритого.Сімя без ресурсу відійшла б на кінці соняху і цей відхід починав би відлік із підлитого гнізда. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 20 минут назад, Rty сказал: Сімя має ресурс а бджола нормальний термін життя 20 минут назад, Rty сказал: видно по самій гігієні зрозуміло, дякуємо за розяснення Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 2 часа назад, Rty сказал: Що саме прикол вона піде стандартної сили в зиму як зараз для України 5-6 рамок.Ось її обсидка. У мене обично, якщо я після обробки знаходив на дні 50 шт, зимувати не було кому Я сто штук осипу кліща на дні ніколи не бачив , хотя сім'ї до зими приходилось засипають десятками Як так , скільки кліща і бджола є У мене в простіших до двух вулочик у залишках розплоду кліща було штук 20-30 У мене часто бджоли не має і кліща майже не бачив Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rty Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 6 минут назад, arki сказал: зрозуміло, дякуємо за розяснення Ні за що а то щось рано похоронили МОЮ сім'ю в мене зимує і мертвий 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rty Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 2 минуты назад, AVA сказал: У мене обично, якщо я після обробки знаходив на дні 50 шт, зимувати не було кому Я сто штук осипу кліща на дні ніколи не бачив , хотя сім'ї до зими приходилось засипають десятками Як так , скільки кліща і бджола є У мене в простіших до двух вулочик у залишках розплоду кліща було штук 20-30 У мене часто бджоли не має і кліща майже не бачив Я її покажу що з нею буде.Як би там не було 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.